FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-11-2005, 02:10   

Nienawidze tego debija i tej gowniary ktora z nim flirtuje... Wymieniajac opisy na gg!!!A nie moge wyłączyć bo gadam. Krwi, osocza i limfy!!!

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9838391
slocik Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-11-2005, 04:21   

Hmmm, a ja sie troche wyroznie, i zamist powiedziec ze jestem zly na jakies zdazenie z danego dnia po prostu powiem co mnei wkurza w calym naszym spoleczenstwie.
No zeby od czego zaczac, to nie cierpie glupich nastolatek, to co one wyprawiaja to masakra, zazwyczaj sa bardzo zakompleksione a mimo to pokazuja wszytkim jakie sa cudowne i wspaniale. Czasem mi brak slow jak widze taka hihajaca gowniare na ulicy, lub cogorsza to cos sie do mnei odzywa.
Oj, nielubie dziewczyn ktore PRZEKLINAJA, nie rozumeim jak kobieta moze sie zle wyrazac, jest to obzydliwe. Sam czasem ostro przeklinam, przyznam sie, ale dziewczynom powinno sie to zakazac, tzn w miejscach publicznych[/color], bo rozumiem ze czasem i laska ma ochote sobie poprzeklinac, po beznadziejnej codziennosci, i wtedy nic do tego nei mam. Ale jak slysze na ulicy "[cenzura] ......." od co drugiej osoby to ......
Nielubie tez dziewczyn przed komputerem, nie chodzi o to ze uwazam ze komputery sa tylko dla facetow, ale o sam fakt, ze dziewczyny ktore spedzaja duzo czasu przed komputerem "staczaja sie". Nie potrafia sie odnalesc, nie dbaja o siebie, i w ogole robia sie z nich ciche babochlopy pochloniete wlasnymi mazeniami. Coprawda chlopacy "pipki" przed kompem to te dzisiaj norma, ale jako dziewczyna w takim stanie to u mnie powoduje jakis niesmak :/
Dobijaja mnei osoby chwalace linuxa i nazekajace na winde, po pierwsze linux to staszny syf, mialem z nim duzo kontaktu, za duuzo, i naprawde jak ktos mi mowi ze to system dla programistow itd to mnei smiech zalewa. Tk na marginesie skoro wszyscy nei lubai produktu B.G to czemu kazdy go uzywa ? Jakos bez windy bysmy teraz mieli okienka nieruchome i konsole tylko, nawet kazda mutacja linuxa dzis i jej srodowisko garficzne sa stylizowane na wyglad windy.
Wypowiem sie tez o tym co bylo poruszone na poczatku tego posta,m czyli dziewczyn ktore zdradzaja swych chlopakow w wojsku. No akurat sie im nie dziwie, po pierwsze jak sie nei chcialo uczyc i sie do woja poszlo to tez sie wilka z lasu wola. Po drugie, czego sie spodziewac ? Dzisiaj nie ma czasu na stanei w miejscu, i trzeba dbac o siebie. Mi osobiscie cieko by bylo wytrzymac bez ukochanej luzszy czaas, i osoby takei jak ja to przetrzymaja, ale ze wiekszosc par to sa tylko zeby byc, uczucia miedzy nimi nie ma, wiec niech sie zdradzaja, ciezko oczekiwac wiernosci od kogos kto nic do danej osoby nei czuje.
No i w koncu to co mnei najbardziej dobija, czyli ignorancja ludzi. Ktorzy dzis dbaja tylko o siebie, a atkze ci co drecza osoby slabsze fizycznie i psyhicznei od siebie. Z checia bym sie rozprawil z kazdym twardzielm i kozakiem jaki jest gdziekolwiek...
Papierosow tez nie lubie :P

I co najgorsze, niecierpie wlasnej glupoty, i mojego wymadrzania sie z ktore czasme mi sie wlacza, nie cierpie tego ze go*** wiem na kazdy temat, czzyli nei mam o niczym pojecia.
Dobra strczy bo mozna pisac i pisac, co dzien mnie cos zle zaskakuje i denerwuje :P

Hmmm, tak w ogole co polacy maja do nazekania :P kazdy z nas ciagle nazeka:] glupie czase, glupia polska :P

[EDIT=Ysengrinn]Primo prowokujesz kłótnię. Przestań. Duo na tym forum wulgaryzmy są zakazane. Dostajesz półtorej upomnienia, gdy uzbierasz trzy dostaniesz Ostrzeżenie.

Od razu przypominam, że dyskusja z decyzjami Moderacji jest zakazana, więc proszę ją sobie darować i się dostosować.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3943710
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 12-11-2005, 09:47   

znowusz net'a nie mialem .. panie dziejaszku panie dziejaszku panie dziejaszku ..
musze wdziac sie w garniak
isc odbebnic kosciul
1 komp pozostal do zrobienia na wczeoraj .. a ja uciekam z miasta na 2 dni :P <evil ;p>
znowu ktos mi puszcza dlugie sygnaly .. o nie poprawka ktos usiluje sie dodzwonic :S

Najgorsze sa powalone opisy na GG:
"Kochana niunia :*", "Kochana Madzia :****" czy inne .. panie dziejaszku to jakas choroba, na szczescie miranda nie pokazuje opisow :] wiec ja juz nie mam z takimi pajacami problemow :)

"Krwi krwi krwi i dusz ludzkich.. dajcie mi jesc!!"

maly update wlasnie pier... sie w kolano o jakis komputer .. 15 min zwijania sie z bolu na podlodze :S

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 12:39   

Utopiłam gumkę chlebową w zupie mlecznej _^_
Na dworze jest szaro, zimno i ponuro, a ja muszę wyjść z domu. I mnie to boli ==

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 12-11-2005, 14:16   

slocik napisał/a:
Nielubie tez dziewczyn przed komputerem, nie chodzi o to ze uwazam ze komputery sa tylko dla facetow, ale o sam fakt, ze dziewczyny ktore spedzaja duzo czasu przed komputerem "staczaja sie". Nie potrafia sie odnalesc, nie dbaja o siebie, i w ogole robia sie z nich ciche babochlopy pochloniete wlasnymi mazeniami. Coprawda chlopacy "pipki" przed kompem to te dzisiaj norma, ale jako dziewczyna w takim stanie to u mnie powoduje jakis niesmak :/

Dzięki za trafne stwierdzenia na mój między innymi temat. Płeć męska, rozumiem, o siebie dbać nie musi i to wszystko jedno, czy czas spędza przed komputerem, czy pod prysznicem?

Nie lubię generalizowania. Nie lubię stwierdzeń typu "jest dziewczyną, więc na pewno nie wie, jaki to jest format pliku".

Nie lubię rodziny spod Opola, która co roku wpada na kawkę. Która posądza mojego kota o bycie w ciąży, która chwali się dokonaniami mojej kuzynki. Która przybywa w godzinach, w których normalny człowiek jeszcze śpi _^_
(I do tego tak mało mi dali - powiedziała zachłanna Katuś. Ale zachłanna to wbrew pozorom dlatego, że jak dadzą mało, to zaraz się rozejdzie na "daj córcia na herbatę, potem ci oddam" XDDD)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 14:33   

znów kazano mi pracować z rawem z którego nie da się wyczytać połowy znaków.

Artyści zbyt się przejęli i pismo odręczne jest nie do przeczytania, więc muszę zgadywać po tych kanji których nie da się 'zrąbać'.

Scenarzysta wymyślił nieistniejący stopień wojskowy, a ja muszę się głowić co z tym robić.

Na kanale tysiące leechów ciągle pyta, kiedy będzie release, a ja jeszcze muszę zrobić OP credits, a lamer_de odrzucił 9 z kolei raw.

A, jak zwykle nie mam czasu. Oczywiście.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 14:46   

slocik napisał/a:
Nielubie tez dziewczyn przed komputerem, nie chodzi o to ze uwazam ze komputery sa tylko dla facetow, ale o sam fakt, ze dziewczyny ktore spedzaja duzo czasu przed komputerem "staczaja sie". Nie potrafia sie odnalesc, nie dbaja o siebie, i w ogole robia sie z nich ciche babochlopy pochloniete wlasnymi mazeniami.

O matko, staczam sie! To doprawdy tragiczne. Dziekuje Ci, ze mnie oswieciles i uswiadomiles, jak wielki blad popelniam, wskazujac mi wlasciwa droge.
Musze zaczac o siebie dbac! Koniecznie! Zaraz lece paznokietki pomalowac, a jutro, nie ma co, jade z rana do Katowic kupic sobie jakies ekstra sexy ciuszki!
I nie zapomniec, obowiazkowo odnalezc sie. Mapa juz przygotowana.

Komentarz znajomej:
[14:46] <[nick]> ha
[14:46] <[nick]> bo ja zawsze mowilam ze jestem bardzo meska
[14:46] <[nick]> tylko nikt mnie nie sluchal
[14:46] <[nick]> to teraz wiecie dlaczego
[14:46] <[nick]> ja po prostu, bedac pochlonieta wlasnymi marzeniami, odczuwalam te przemiane ktora we mnie zachodzi

Znajoma sie pyta przy okazji, co sadzisz o dziewczynach z nosem w ksiazkach.

A co do komentarza o wojsku... to czekam tylko, az Red to przeczyta :)
Moze w miedzyczasie znajde sobie jakies schronienie, zeby przezyc jego wybuch.

Na koniec gratuluje potoku slow. Jednak potrafisz ;)

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 15:00   

slocik napisał/a:
Nielubie tez dziewczyn przed komputerem, nie chodzi o to ze uwazam ze komputery sa tylko dla facetow, ale o sam fakt, ze dziewczyny ktore spedzaja duzo czasu przed komputerem "staczaja sie". Nie potrafia sie odnalesc, nie dbaja o siebie, i w ogole robia sie z nich ciche babochlopy pochloniete wlasnymi mazeniami.

Tja *zgryźliwośc mode on* lepiej być wypindrzoną dziewoją z czerwonymi szponami i gołym brzuchem paradującą w przykusych rybaczkach i butach na obcasie, w biodrówkach i króciutkiej kurteczce obszytej futerkiem wprost z solarium, patrzącą jak tylko znaleźć kolejnego faceta na jedną noc (uogólnienie)
*dalsza zgryźliwość mode on*
Tja... a programy do szkoły i cały ten stuff, który trzeba zrobić niestety w formie drukowanej sam się zrobi, łącznie z przygotowaniem materiału dla uczniów na zajęcia. Oh, zapomniałam, *pstryk* o już się magicznie SAMO zrobiło. Ewentualnie zwołam sąsiad, coby mi to opracował, żeby sie czasem nie stoczyła :/
*jeszcze większa zgryźliwość*
"Stacza się" się ma znaczenie pejoratywne i jest nacechowane negatywnie, więc czuję sie obrażona. Tak samo czuje się obrażona porówaniem mnie do babochłopa, oraz sugestią, że nie dbam o siebie, co jest spowodowane ilościa czasu, który spędzam przy komputerze.
*zgryźliwość full mode*
Jak widać pochłonięcie własnymi marzeniami jest BE i owocuje zagubieniem. <idzie z Vardą się odnaleźć>

I tak, akurat TERAZ jestem zła! Bo zupa mi wyszła ZA SŁONA!
Powrót do góry
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 15:22   

Ika: Zapomnialas o wystajacych zza spodni stringach ;)

Iii, ja sie tam nie obrazilam. Takie zdanie mnie jedynie smieszy. Czy to, ze wiem, jaka dokladnie nagrywarke DVD chce sobie kupic i dyskutuje z panem w sklepie, ze jednak wole model z "2" na koncu, bo jest nowszy i niech mi ciemnoty nie wciska ;)
Poza tym mozna bardzo szybko wskoczyc w inny temat i uswiadomic komus braki jego wiedzy na innym polu, nieprawdaz Ika? :) *evil cat's grin*

Tak, jestem pochlonieta wlasnymi marzeniami, ale czuje sie z tym bardzo dobrze i nie narzekam ;) Ludzie dookola mnie tez jakos niespecjalnie, odzywaja sie nawet do mnie, hoho! I odwiedzaja, hoho!

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 15:51   

Właściwie chyba powinienem się zacząć bać.
A może poprosić was dziewczyny, o mapę do znajdowania się, wykonać odbicie lustrzane i zabrać się za poszukiwanie... no... >_<
Bo ja najwyraźniej też jestem zagubiony... wiem co to makijaż sceniczny, i jakiego koloru pudru użyć przed wystąpieniem w TV, z której strony trzymać patelnię i jak zrobić dobry beszamel... także jak sprawić by ryba nie 'cuchnęła rybą', a nawet jak upiec szarlotkę (nawet jeśli przepis na ciasto mam zapisany w zeszyciku). Rany, nawet wiem które plamy NAPRAWDĘ trudno doprać o_O

Potworność...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-11-2005, 15:57   

Aja jestem zaniedbaną kompdziewką. I jestem z tego dumna muj ty Slociku.
DZiewczyna jeśli chce to musi poświęcić sporo czasu, energii i wysiłku na wygląd a... CZas to nie jest obieg zamknięty. Trzeba z czegoś zrezygnować. I jako że makabryczna większość dziewczyn rezygnuje z kompa to mnie wolno zrezygnować z siebie.

I poza tym to nie ma żądnych podstaw zebyć czepiał się do wszystkich dziewczyna które mają dostęp do forum. Pomijając fakt że dobre wychowanie wyklucza takie pojście to powinien cię obchodzić wyłącznie dobry wygląd dziewczyny którą masz zamiar zapłodnić. Reszta to tylko zabawy poboczne i ich wygląd powinien ci poniekąd wisieć.

Bo Neo ma tędęcję do zamierania.

Te Im ilne ke aono

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9838391
Alira14 Płeć:Kobieta
Wielkie Prych

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 16:18   

//kurczę, nie było mnie tutaj całe 8 miesięcy i nikt mnie nie wykasował z listy użytkowników!O_o Arigato moderatorzy!//
*czyta post slocika*
*zaczyna przeszukiwać swój pokój*
*nagle spogląda w lustro*
Ha! Już nie jestem zgubiona! Odnalazłam się! *Trzyma się za ręce w obawie, że znowu się zagubi*
Tak, to był sarkazm ty...ty... il formaggio saporito* jeden! Ty... la giacca marrone*!
A to o żołnierzach było stekiem bzdur. Znasz się na topografii terenu? Umiesz obsługiwać dobrze wojskową busolę? Znasz pierwszą pomoc? Znasz się choć trochę na strategii? Rozbrajaniu bomb , budowaniu mostów(ojczulek mówił, że jak był 3 lata w wojsku to go tego uczono)? Podejrzewam, że nie.

Dobra, co mnie wkurza:
- moja chemiczka, która wierzy w to, że skoro jest nauczycielką to powinniśmy się jej kłaniać i błagać ją o litość. Dzięki tej pie...knej kobiecie mam dwa niezaliczone sprawdziany!
- istot ludzkich uważających, że skoro jestem płci żeńskiej to powinnam się malować w barwy wojenne, uwielbiać różowy kolor, nosić spódniczki i stringi, umawiać się 3 razy dziennie na randki, chodzić na dyskoteki, nie wiedzieć jak włączać komputer, oglądać tylko romansidła i przerażliwie wrzeszcząc podczas horroru typu "Atak krabów 7" przytulać się do męskiego ramienia. Bym zapomniała. I jeszcze co chwila irytująco chichotac.
- te same istoty uważające, że jestem nienormalna bo nie lubię i nie piję alkocholu
- mój brat rozwalił mi cyrkiel, przec co nie mam jak robić zadania z matmy (pytanie telekonkursu! Jak narysować trapez wpisany w okręg , BEZ okręgu?) rysować, bo zawsze odmierzałam nim sobie długości==
- małych dzieci i gadania ciotki "że też kiedyś będę takie miała" (zawsze to kwituję stwierdzeniem "wy nadal we mnie wierzycie! Ale wiecie, że to od Tomka macie oczekiwać wnuki, prawda?")
- ludzi którzy się nie myją, a ja muszę obok nich siedzieć w autobusie== (chyba kupię sobie maskę gazową)
- moich ciągłych problemów żołądkowych wywołanych przez moją ukochaną nadkwasotę żołądkową. Chyba nazwę ją Lola. Będzie fajnie móc mówić ludziom "Muszę wziąć ranigast, bo inaczej znowu przez Lolę będę wymiotować" albo " Przez ten gulasz, Lola wlewa mi się do gardła"
- skończyły mi się gumki. Została tylko jakaś resztka, którą muszę trzymać między dwoma paznkciami żeby nie wypadła
- tego, że przyciągam do siebie istoty egocentryczne, które nie wiadomo- zepchnąć ze schodów, czy z mostu
- mama stwierdziła, że kupi mi chomika, jak pozbędę się brata==

* do moderatorów: To nie są przekleństwa, serio. Mogę na privie napisać co to znaczy. Wreszcie znalazłam pozytyw w nauce włoskiegoXD

Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy

Daria, 2x06 -"Monster"
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3270122
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-11-2005, 16:31   

Alira rozumiem cię i już cię lubię...
I nie bez powodu pisze w tym temacie...
Moja siostra wczoraj rozbroiła kompa chociaż ma Neo od dwuch dni!!! A Antywirusy były akurat nieaktywne... I ja mam w to wierzyć?!!

Te Im ilne ke aono

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9838391
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 12-11-2005, 16:59   

wa-totem napisał/a:
A może poprosić was dziewczyny, o mapę do znajdowania się, wykonać odbicie lustrzane i zabrać się za poszukiwanie... no... >_<

Zabrac sie za poszukiwanie! Pozniej bedziemy mogly rzucic Ci sie z wdziecznosci na szyje ;)

Bardzo dobrze, ze umiesz gotowac, gdyz widzisz, sa dziewczyny, jak ja, ktore w kuchni potrafia zdzialac naprawde niewiele i licza na pomoc ew. przyszlego partnera ;)
Albo na jego wyrozumialosc.

Alira14 napisał/a:
przerażliwie wrzeszcząc podczas horroru typu "Atak krabów 7" przytulać się do męskiego ramienia.

Em, ja wlasnie to robie ;) Moze niekoniecznie przerazliwie wrzeszcze, ale zamykam oczy/ zaslaniam je czyms, np. torba czy kurtka/ ew. zamykam oczy i zatykam palcami uszy ;p Nieoceniona jest wlasnie obecnosc tuz obok mezczyzny, do ktorego mozna sie przytulic :)

A z ciekawosci... "Atak krabow 7"? Hm. 42.

Alira14 napisał/a:
mama stwierdziła, że kupi mi chomika, jak pozbędę się brata==

Aaa... Po tym tekscie umarlam. Chce taka mame! ;)

Ostatnio zmieniony przez Varda dnia 12-11-2005, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 12-11-2005, 17:15   

Cytat:
A co do komentarza o wojsku... to czekam tylko, az Red to przeczyta :)

Ja niestety też. A wolałbym uniknąć. Wolałbym, by wszystko sobie oni, Red i Slocik, wyjaśnili kiedyś na osobności, takie męskie sergeant-catboy conversations.

Strona 3 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi