Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wszechbiblia Anime - recenzje |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 06-11-2004, 18:57
|
|
|
We're alive... Na dobre, czy na złe, ale istniejemy. Etap jest przejściowy, serwer jest przejściowy i lay jest przejściowy, ale chwilowo proszę udać się pod adres: http://wanime.czad.org/strony/
Dorzuciłam tam zaległe recenzje - na razie te, które udało mi się znaleźć. Czyli:
- Fruits Basket
- Wind TV
- Space Pirate Captain Harlock
- Stellvia of the Universe
Pozostałe (w tym recenzja GvSa) są prawdopodobnie na drugim komputerze i zamieszczę je w poniedziałek.
A recenzentów napominam! Robota sama się nie zrobi, nie tylko ja tu jestem od pisania. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-11-2004, 20:54
|
|
|
No no, jak na przejściówkę to niezłe! Gratulacje dla odpowiedzialnych za to:]. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 08-11-2004, 14:41
|
|
|
Ano niezłe, niezłe, jeśli to tylko przejściówka, to jestem tym bardziej ciekaw wersji ostatecznej :> |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 08-11-2004, 15:32
|
|
|
Dodane dwie recenzje:
- Junkers Come Here - moja
- Paranoia Agent - GvSa
I dzięki za ciepłe słowa! O postępach prac będziemy informować. |
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
Wysłany: 08-11-2004, 20:41
|
|
|
Troche nie rozumiem - lista anime jest dokladnie identyczna, jak ta wczesniejsza... nawet niebieskie litery sa nadal, i to samo formatowanie. Wyglada mi to na wlozenie jej w prosty, zielony lay (taki troche jak ze schematow blogowych z zeszlej dekady) - ale o layu juz sie wypowiadałam "na privie", zreszta sie zapewne zmieni itd. Co do maskotki tez sie wypowiadalam - tez na privie.
Nie potrafie zobaczyc tej "przewrotowosci" i "rewolucji" po ponoc radykalnych zmianach po przejeciu bazy. Oczywiscie, rozumiem ze wszystko sie jeszcze zmieni, ale na razie to baza jest gotowa (jak bodaj byla) i jest po prostu wlozona w sredniej klasy lay. Czy to jest juz wersja pokazowa? Bardziej pokazowa niz ta, co była dawo temu? "Alive" - czy kiedykolwiek bylo "dead"?
Z opiniami na priv to juz chyba bedzie takie szczescie - nic nie wiadomo, bo wszystkie opinie - co do maskotek na przyklad - latały na privach, to ja gorsza nie bede ;) Do niedawna nie wiedziałam, ze w ogole wybraliscie moj rysunek (bylam przekonana, ze kogo innego) i jaki rysunek dokladnie :] |
_________________ Galeria na Deviantarcie
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 08-11-2004, 21:03
|
|
|
Na razie jest jak jest, ale powinno być lepiej, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Lay pewnie będzie prosty, bo prostota ma kilka zalet - natomiast na razie zdecydowanie nie jest ostateczny. Kolory linków zostaną zmienione w najbliższych dniach ;)
Prawdę mówiąc, sprawa wygląda tak, że nie chodzi tu o rewolucję. Chodzi o ruszenie roboty w sposób systematyczny. O "alive" i "dead" nie będę się wypowiadać... Może było to mylne wrażenie? Z wersją pokazową chodzi o to, że na razie stronę, jak słusznie zauważyłaś, trudno uznać za szczególnie rezprezentacyjną. Cel jej funkcjonowania w tej formie (podobnie jak tej poprzedniej, niebieskiej) jest jeden: dać do niej dostęp użytkownikom. Ta strona obchodzi wiele osób, jest systematycznie przeglądana, zgłaszane są uwagi i poprawki, wyłapywane ostatnie niedobite literówki. Szkoda byłoby zabrać to wszystko i czekać na ostateczną wersję... Ale też to jest rzecz czysto robocza, na razie.
Kwestia wybrania Twojego rysunku wypłynęła na dzień-dwa zanim Cię powiadomiłam o tym :) Po prostu wcześniej nie było do czego tego rysunku wybierać, bo żadnego laya w przewidywalnym czasie nikt się nie spodziewał. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-11-2004, 13:46
|
|
|
A tymczasem dodane dwie recenzje autorstwa Zegarmistrza: DiGi Charat (?! - a tak!) oraz Hakkenden. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-11-2004, 23:11
|
|
|
Jak widzę Tilk ostro się wziął do roboty. Nasz feniks powstaje :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-11-2004, 16:50
|
|
|
No dobra, ogłaszam dodanie trzech następnych recenzji, tym razem Bambosha:
- dwie części Banner of the Stars, czyli Seikai no Senki
- special do tychże Bannerów, czyli Seikai no Danshou |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-11-2004, 16:57
|
|
|
Chryste Panie, SKOŃCZYŁAM! <wali głową w stół> Po długich bojach wreszcie skończyłam recenzję Tenchi Muyo in Love... Nigdy więcej nie piszę o Tenchim... Kto by pomyślał, że o tym się pisze tak trudno T_T
...
A teraz idę się uczyć T_T |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-11-2004, 21:03
|
|
|
OK, recenzja Tenchiego zamieszczona. Podobnie jak moje znęcanie się nad Pretear. Niezły przyrost jak na jeden dzień :) |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-11-2004, 08:25
|
|
|
Tempo przybywania recenzji raczej imponujące - kolejna to Teknoman (czyli Tekkaman Blade) w wykonaniu Xenipha.
Po namyśle nie zdecydowaliśmy się na gatunek "mechy" dla tej serii, ponieważ recenzent twierdził, że w stanie czystym nie występują. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-11-2004, 13:42
|
|
|
Ciekawe, czy jeszcze coś dzisiaj przybędzie... Następna bardzo dobra recenzja:
Hikaru no Go - autorstwa GvSa
I tak, wiem, że nie ma tam gatunków, ale proponowane przez GvS "sportowe" jeszcze nie zostały dodane. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-11-2004, 14:35
|
|
|
Okrągła, 190 recenzja - Great Teacher Onizuka, jest autorstwa debiutantki - mam nadzieję, że Bianca zechce jeszcze trochę ich napisać...
Plany ma spore, o czym świadczy zmodyfikowana lista rezerwacji. Całą resztę recezentów proszę o sprawdzenie, czy nie należy im czegoś dopisać/odpisać! |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-11-2004, 14:10
|
|
|
A zatem nasza wczorajsza debiutantka-recenzentka przyprowadziła naszego dzisiejszego debiutanta-recenzenta, a wczorajszego debiutanta-forumowicza... No dobra, bo wszyscy się pogubią.
Dwie recenzje autorstwa Eltanina:
- Gundam Seed
- Uninhabited Planet Survive (czyli Mujin Wakusei Survive) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|