Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Warte polecenia, czyli WBA Hit! |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2005, 11:34
|
|
|
Usunąć. Istnienie wyróżnień w sytuacji, w której ewidentnie nie ma jasnych (i wspólnych) zasad ich przyznawania wprowadza tylko chaos. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-06-2005, 15:52
|
|
|
W dalszym ciagu jestem w Białowieży, więc nie oczekujcie, że się powypowiadam we wszystkich sprawach. Mam jednak postulat do Tilka - wyczyść pole "wyróżnienie" we wszystkich recenzjach i usuń na razie z listy recenzji "* - Polecane przez Redakcję". Jeśli zmienimy zasady przyznawania wyróznień, to wygodniej będzie nanieść na czysto, niż poprawiać, bo się pogubimy. A jeśli w ogóle zrezygnujemy, to tym lepiej. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-06-2005, 21:11
|
|
|
To dobrze... Miałem z tym uderzyć do Ciebie, gdy wrócisz, bo weszło to Mi, Biance i Tilkowi w kolizje przy snóciu planów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|