Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mentalność narodowa |
Wersja do druku |
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 16-11-2006, 17:06
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Gdzie leżą Niemcy? Pod Stalingradem |
Padłem... >< To było celne jak diabli. Faktycznie niemiec po takim tekście musiał się dość ciekawie poczuć...
Ysengrinn napisał/a: | Matko, co ta komuna z ludzi zrobiła... |
Komuna? To nie komuna z nami walczyła od czasów Mieszka tylko nasi zachodni sąsiedzi. Komuniści przecież nie o Niemcach mówili tylko raczej o Ameryce i "zachodnich burżujach" a nie zauważyłem, by ktoś u nas specjalnie wziął to do serca. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 16-11-2006, 17:21
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Jesteś zapewne także przeciwko pomnikom Piłsudskiego - w końcu urządził antydemokratyczny zamach stanu. Jak sądzę, Witosa też byś strącił z pomników w - bo kazał wojsku tłumić protesty robotników ogniem. Bolesław Chrobry - won z pomników, bo traktował rodzinkę zgoła niepostępowo. Churchill - paszoł won! - winy klęski w Dardanelach, poza tym fanatyczny antykomunista. Józef Poniatowski - niebieski ptak, kolabornat rosyjski i francuski. |
ależ nie. ci ludzie byli bohaterami a Dmowskiemu zawdzięczamy głównie LPR.
..::Lila::.. napisał/a: | niech zdycham, bo wyjechalam z kraju ? |
a czy ja tak twierdzę? ja jestem takim opiniom przeicwny
LunarBird napisał/a: | Po co nasi przodkowie ginęli za tę ziemię? Zapewne po to, żebyś ty się teraz ładnie wypiął na ich krew... O tempora, o mores... >< |
na pewno nie ginęli po to, żeby NOP i Młodzież Wszechpolska krzyczały rasistowskie hasła i pisali na murach "Żydzi do gazu" |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-11-2006, 17:24
|
|
|
Komuna.
Cytat: | ależ nie. ci ludzie byli bohaterami a Dmowskiemu zawdzięczamy głównie LPR. |
Niech ktoś zamknie ten temat zanim skręcę mu kark.
Takie pytanie Nezu - kto po pierwszej wojnie światowej reprezentował Polskę na konferencji pokojowej? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-11-2006, 17:46
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Niech ktoś zamknie ten temat zanim skręcę mu kark. |
Moderacja uprasza o trzymanie nerwów na wodzy... Groźby to zdecydowanie zły pomysł, bez względu na to, jak bardzo "podpadł" nam adwersarz.
Ze względu na zatonięcie do poziomu barowej rozróby, temat zamykam, przynajmniej do czasu gdy tyrańskie moderatorki nie rozpoznają sprawy i nie rozważą dalszych kroków.
Moderatorus Rex |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|