Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bleach |
Wersja do druku |
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2006, 10:21
|
|
|
Manga, manga, manga. Jak ujżały moje oczy 70 odcinek to doznałam nagłego olśnienia. Chcę udusić twórców tego chłamu ich własnymi organami rozrodczymi. Te słodziutkie maskoteczki... Tylko mnie interesuje jak się zakończy wątek tego wąpira z blizną i tej kobieciny. Bo wygląda dziwacznie.
A co do mangi... Zobaczymy, zobaczymy co to będzie, bo po krutkim rozpoznaniu doszłam do wniosku że coś się kroi z jakimś przesłaniem... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-03-2006, 19:36
|
|
|
217 już niedługo.
Cytat: | Kubo poszedł na łatwiznę. Wichigo okazuje się być totalnym przepakiem na tle vaizardów. Konkluzja? Ichi nie jest Vaizardem. Natomiast trening i skopanie tyłka Białemu (Ja tu rządzę, nie ty >]) jest jak najbardziej konieczny. Tylko, na bogów, bez przesady z tym treningiem == |
|
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-03-2006, 10:05
|
|
|
ale nam Blicz uciekł do dołu...
anyway, Hollow Ichi ma coś w sobie takiego... jego pokłady uroku osobistego są stanowczo większe niż u Ichiego
a ch218 nic nie wnosi! znowu! kij w oko panu Tite! zamiast robić takie chaptery o niczym lepiej by narysował jeden, ale dłuższy i do dalszej fabuły przeszedł.
a teraz, drogie dzieci, poczekajmy sobie na ch219 w którym nic ważnego się nie stanie znowu! |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 12-03-2006, 10:51
|
|
|
Matko, nadrobiłam anime. Skąd ja wiedziałam że te pędraki z endingu okażą się być tymi, kim się okazały? Chociaż sama nie wiem, co lepsze - w anime przynajmniej nie leją się teraz po dziesięć odcinków >< |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 12-03-2006, 11:43
|
|
|
A mnie się walki podobają. I coś jednak wnoszą. FANSERWIS! Cóż jest lepszego niż dwuch facetów z mieczmi lejących się po pyskach? W dodatku jeden z tych facetów jest totalnym świrem? miodzio! |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-03-2006, 18:01
|
|
|
O rzesz KOBIECINA !!!!! Zailcencjonowali nam Wybielacza...nie żeby się tego nie należało spodziewać, ale mimo wszystko wiadomość wnerwiająca....
Wg. animesuki: "Reported on AnimeNewsNetwork that Viz have announced the television, home video and merchandising rights" :-( |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-03-2006, 00:31
|
|
|
w zasadzie BYŁ zalicencjonowany od początku, bo IIRC Viz jest własnością japońskiego producenta serii... teraz tylko formalności poszły.
Poza tym, nie boli mnie że rzucił Lunar, bo od 64 odcinka db robi lepszej jakości pliki od nich... więc wiemy, że mamy co najmniej 2 gupy które dalej będą robić suby.
A poza tym, odkąd manga rozeszła się z anime, wypełniacz w anime jest DO KITU >.< |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-03-2006, 00:38
|
|
|
wa-totem napisał/a: | , odkąd manga rozeszła się z anime, wypełniacz w anime jest DO KITU >.< |
Phhhh.... brawo refleks... mamy teraz Blicza i Blicza, z których w jednym dzieją się cuda niewidy a w drugim dzieją się bzdury tysiąclecia. Którego wolicie? |
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-03-2006, 21:13
|
|
|
Wolę cuda niewidy...przynajmniej moja mania pairingowa *cough Ichigo/Rukia *cough* w mandze jest całkowicie zaspokojona, podczas gdy zobaczyłam odcinek w anime pod tytułem "powrót Rukii" i reakcję pomarańczowego: 'o Rukia jak miło cię znów widzieć, a teraz wybacz, jestem zajęty' po prostu miałam ochotę kogoś skrzywdzić...
poza tym, armia Vaizardów, chociaż mocno udziwniona, jest przynajmniej ciekawa dla oka... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-03-2006, 21:33
|
|
|
IT. napisał/a: | Urde! A nie móglby zrobić jakiego chaptera - combosa i przejsc do rzeczy konkretnej!? to oczywiście bardzo ciekawe ale... do czego prowadzi!? Ja chcę nie 217 a 220! |
No to się doczekałaś. Surówka właśnie się pojawiła.
Zasadniczo, Kubo znowu uciekł od tematu. Bez dialogów ciężko cokolwiek powiedzieć, lecz jedno jest pewne - ja chcę 221, bo 220 nie Cytat: | pokazuje Zangetsu. Bu!!! Choć mina IChigo i Te oczy...miodzio. Mistrz wyraźnie wyrabia sobie styl. Kreska jaką rysuje postacie robi się ostra jak brzytwa. |
|
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 25-03-2006, 04:06
|
|
|
Mnie znów wzięlo poważne zastanowienie JAK autor ma zaiar z tego wyjsć bez rzezi... Jóż mi się nawet nie chce podliczać bochaterów... A makabryczna wiekszosć jest super i do odstrzału nijak nie idzie... No nie wiem.
Cytat: | Taa... włączcie sobie chaptera 20 i 220... Róznicę nie tylko widać, róznicę czuć.
HollowIchi... Cóż za interesująca jednostka... jaka szkoda że siedzi w Ichim i raczej nie ma szans żeby wylazła. Wyobrażcie sobie Ichigo, Ichigo-Ichigo jako takiego zimnego, ironicznego, rozbestwionego drania z mieczem na ramieniu i skłonnością do filozofowaia. Oj ja nie wiem czy dalej by go tak dziewczyneczki uwielbiały, nie wiem, nie wiem... |
Sm00ku co masz na myli z tym combosem!? Czyżby 221 mial wreszcie coś wyjasnić?! |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-03-2006, 13:09
|
|
|
Wyrażam żal brakiem 221 == |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 31-03-2006, 16:29
|
|
|
Na cut jest raw.
IT., regulamin znasz?
IKa |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-04-2006, 18:26
|
|
|
Co tam 221, dajcie 222. Liczba chaptera sugeruje ciekawe wydarzenia.
Oby ^^ |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 05-04-2006, 19:23
|
|
|
napewno będą ciekawsze niż to co się obecnie dzieje w anime. I jeszcze opening i ending zmienili na jakieś koszmarki. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|