Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bleach |
Wersja do druku |
Nova
|
Wysłany: 18-06-2006, 23:19
|
|
|
Skoro to temat o Bleachu nie będe spamować i tu napisze..
nie wiem czy można reklamować stronki o tematyce jakiegoś anime , no ale spróbuje..
No więc z paroma osobami tworzymy nową polską strone (i forum ) o Bleachu. Stronce znajdziecie pod adresem (ciach) , puki co wszystko tam zmieniamy, dużo rzeczy jeszcze nie zrobiliśmy, nazwa też raczej zostanie zmieniona (bleach master brzmi..dziwnie ^_^ ) więc puki co fanów zapraszam na forum www.forum-bleachmaster.prv.pl , puki co jeszce nie reklamowaliśmy strony ani forum więc są pustki, ale sądze ze forum powoli powinno zacząć łapać nowych użytkowników.
Czemu tworzymy strone skoro jest dużo zagranicznych ?
- proste, ponieważ żadnej porządnej niema, no niby było BleachFlame ale jak wstaje tak pada..więc nie widze żadnego pożytku z tej strony. Innym powodem jest to , że nie wszyscy fanowie Bleach znają angielski, więc nie wchodzą na strony anglo-języczne, a my zapewnimy mase nowinek dotyczących Bleach, dużo tapet , gifów (w tym mojej roboty :) ) oraz innych ciekawych rzeczy, pomóżcie tworzyć / stworzyć najlepszą stronkę Bleach w Polsce!
Dziękuje z góry za rejestracje na forum (no i oczywiście pisanie tam ;] ) Wciąż możliwe że kogoś zatrudnimy na newsmana albo grafika.
Jeszcze raz powtarzam , stronka jest jeszcze niedokończona , więc niech was nie odstrasza jej wygląd.
Jeżeli linki są zabronione proszę moderatorów nie o skasowanie posta ale o wymazanie z posta linków , a wszyscy którzy chcą poznać adresy proszę wysłać mi wiadomość prywatną.
Serdecznie zapraszam. |
_________________ http://img507.imageshack.us/img507/3640/dn1tu.png |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-06-2006, 11:27
|
|
|
Zabronione jest podawanie linków do źródeł nielegalnego oprogramowania. Poleciały. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-06-2006, 11:40
|
|
|
Gomene, czy ktoś wie, kiedy skończą się fillery w Bleachu? >_> fama głosi, że z 88 odcinkiem, ale czy to potwierdzone? |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-06-2006, 11:53
|
|
|
A to istotne? Jest manga. A w niej Kubo odzyskuje formę powoli.. |
|
|
|
|
|
piechur
|
Wysłany: 19-06-2006, 12:48
|
|
|
Kubo nigdy nie stracił formy manga the best |
_________________ www.dm-a.xx.pl wchodzcie śmiało !!! |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-06-2006, 13:14
|
|
|
Tak,jest manga, zawsze byłam równo z mangą. Ale wiesz, bardzo bym chciała usłyszeć i zobaczyć te sceny z mangi w wersji zanimowanej... zwłaszcza akcje Ikkakuxsiostra Keigo xD |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
piechur
|
Wysłany: 19-06-2006, 13:27
|
|
|
ja tez chciałbym zobaczyć sceny walk w anime szczególnie ichigo vs hollow w jego wnętrzu |
_________________ www.dm-a.xx.pl wchodzcie śmiało !!! |
|
|
|
|
Nova
|
Wysłany: 19-06-2006, 14:34
|
|
|
Ok , wybacz złamanie zasady, Fanów Bleach serdecznie zapraszam, na forum które jak najabrdziej nie jest źródłem nielegalnego oprogramowania. ;]
A co do tematu, nic nie jest potwierdzone chyba że zrobią to twórcy Bleacha, a że tak się raczej nie stanie to można tylko szacować koniec, już wkrótce zapewne.. *trzyma kciuki* |
_________________ http://img507.imageshack.us/img507/3640/dn1tu.png |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-06-2006, 15:54
|
|
|
Vanille napisał/a: | czy ktoś wie, kiedy skończą się fillery w Bleachu? >_> fama głosi, że z 88 odcinkiem, ale czy to potwierdzone? |
Hmm... nie jestem przekonany.
Za http://cal.syoboi.jp/tid/491/subtitle :
88 副隊長全滅!?地下洞窟の罠
Czyta się to: Fukutaichou zenmetsu!? Chika doukutsu no wana.
Czyli: Zagłada wice-kapitanów!? Zasadzka w (podziemnej) jaskinii.
Wnoszę z tego, że po tym nastąpi kolejna seria pojedynków, potew wkroczą kapitanowie... Najlepsze na co można liczyć to że wyjdzie "tylko" cały sezon fillerów... =.= Bo z ostatnim 84-85 przecież już są 22. Ale nie sądzę by to się skończyło na 89... A to znaczy, więcej fillerów... >.<' |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-06-2006, 18:32
|
|
|
Totem, a scenarzyści przypadkiem nie ci sami co przy Kenshinie TV? == |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 20-06-2006, 06:36
|
|
|
W Bleachu JESZCZE sa fillery? O_____O..no tak, kochane studio Pierrot, robi z Bleachem to samo co z Naruto ==" |
|
|
|
|
|
sesshoumaru83
olny one true master
|
Wysłany: 21-08-2006, 18:57
|
|
|
nie ma co liczyc na szybki koniec Blecha Sama walka w Soul Society bedzie trwała z 15 odcinkow:( po epizodach z bounto zdecydowne nie mozemy liczyc na ostatecznie stracie z Aizenem ktory sie upgradował u hollowow:) |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2006, 19:00
|
|
|
Przynajmniej manga robi się coraz lepsza.
No i chapter 239. Drogie fanki, Wasze marzenie wróciło >] |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2006, 19:03
|
|
|
Na marginesie, Kubo jest poważnie zaangażowany podobno w serię tv. Padło na niektórych forach stwierdzenie iż serial to po prostu alternatywna wersja historii. |
|
|
|
|
|
sesshoumaru83
olny one true master
|
Wysłany: 21-08-2006, 19:08
|
|
|
Niestety mangi nie posiadałem w rączkach:( wiec nie mam odniesienia do wersji papierowej |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|