Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Clannad - After Story [SPOILERY] |
Wersja do druku |
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 25-06-2011, 20:21
|
|
|
oba sezony mają swoje plusy. Sezon pierwszy pokazuje szkolne życie, natomiast After story, ma poważniejszy wydźwięk. Na dodatek w udany sposób widać tam młodą parę wchodzącą w dorosłość, ich problemy i jak sobie radzą z tragediami, raczej trudno zauważyć w innych seriach, które zazwyczaj kończą się przed trudami życia po szkole. |
|
|
|
|
|
Assin
Moe is serious business
|
Wysłany: 04-08-2011, 23:39
|
|
|
Clannad grałem, oglądałem. Jeżeli chodzi o Anime może irytować jedyna słuszna droga wybrana przez Tomoy'e. Według mnie scenki humorystyczne lepiej są przedstawione wVisual Noveli. Ale w ogólnym wydźwięku nie stanowi to wielkiej wady. Osobiście bardziej z Anime podobało mi się After Story i to dzięki Tym momentom. Grafika jest dobra wykonana w charakterystycznym stylu który już zawsze będzie przypisany dla studia Key. Muzyka też prezentuje wysoki poziom, do dziś mam na Playliście Dango Daikazoku.
Ps: Wersji Kinowej nie uznaje za część cyklu |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|