Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
K-ON! |
Wersja do druku |
Progeusz
|
Wysłany: 20-07-2012, 14:15
|
|
|
K-ON! Movie
Perfekcja. 10/10
Seria TV, ale bardziej. |
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2012, 14:38
|
|
|
K-ON jako anime raczej mnie nie zachwyciło. Było zdecydowanie za mało muzyki, a za wiele gadania o herbacie. Oglądałam tylko ze względu na to, że pojawiły się instrumenty... które okazały się tylko nędznym dodatkiem do nieciekawych perypetiów niezbyt rozumnych postaci :(. Nie ma pościgów ani wybuchów, bo najciekawsze zdarzenia ograniczają się do tego, że poszli do kogoś do domu i zjedli ciasto. Pewnie niektórzy lubią takie przesłodzone serie, ale w mój gust raczej nie trafiają ;p. |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-07-2012, 14:45
|
|
|
Dobry film, ale w kinie to można by się na nim zanudzić, chyba, że by się go oglądało ze znajomymi. Takie lekkie wakacyjne kino, zdecydowanie lepsze od obydwu serii TV, chociaż nadal za złe, że mało śpiewania, a nowe utwory też nie były bardzo porywające. Ale na pewno warte obejrzenia w wolnym czasie.
A, no i świetna grafika, zwłaszcza panoramy Londynu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|