Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Manga |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-09-2005, 15:03
|
|
|
Avellana, nie chodzi mi o tlo ale o paski, tlo zachowac obecne... |
|
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 12-09-2005, 16:19
|
|
|
Z tego co widze to chyba zbyt matematycznie podchodze do kolorow i jak cos ma wiecej r niz g to u mnie nie moze byc zielone :) Wisnia Bianki dobrze wyglada na forum, gdzie jest wszystko ciemne, na naszym layoucie jest w zasadzie czarna :-) Po rozjasnieniu moze juz nie byc taki wisniowy, ale wisnia zolc pomarancz czerwien - takie byly zalozenia, zadnej zieleni tu mialo nie byc. Teoria teorią, a darkrael darkraelem :) Od tych monitorow pewnie niedlugo bede widzial jak predator... |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-09-2005, 16:28
|
|
|
darkrael, no i niech bedzie - na rozdzielnikach moze to wygladac lepiej niz roz.... tylko litery trzeba bedzie dac jasne a nie czarne..... |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-09-2005, 21:24
|
|
|
Mi sie podoba, chociaż odrobinę bym przyciemnił kolory :-) |
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 13-09-2005, 12:35
|
|
|
http://mip.and.pl/manga3.jpg
Z tym wild rockiem to byl strzal w 10, pasuje idealnie, reki nie dorysowywalem, znalazlem w necie wersje nieobcieta. Propozycje Avellany sa fajne, ale wymiarowo nie bardzo pasuja. BTW jaki tytul ma ta manga, chyba sie zakochalem...
Grafiki jeszcze poszukam, znalazlem sporo, ale nic wymiarowo nie pasuje. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 13-09-2005, 12:48
|
|
|
Gość z Wild Rocka wygląda świetnie!
Co do moich propozycji - no cóż, trochę się tego obawiałam... Ta zielonowłosa to jest Alpha, główna bohaterka Yokohama Kaidashi Kikou (jak chcesz, daj znać, podrzucę link - to nie było nigdy poza Japonią licencjonowane, są skanlacje), a ta z fioletowymi to Kokone. Wydaje mi się, że można spróbować dwóch rzeczy: albo dać tę półobróconą Alphę zamiast Winii i Leo na sam dół, albo też wstawić zamiast nich Kagome, a tam dać stojącą Alphę - strony powinny być dostatecznie długie, by się tam zmieściła bez problemu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-09-2005, 12:57
|
|
|
laaaaadne :) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-09-2005, 13:52
|
|
|
yay *___* |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-09-2005, 15:30
|
|
|
Avellana napisał/a: | albo też wstawić zamiast nich Kagome, a tam dać stojącą Alphę - strony powinny być dostatecznie długie, by się tam zmieściła bez problemu. |
To chyba będzie lepsze... A tą Alphę na wietrze zmirrorować, niech patrzy w prawo, nie w lewo ^_^
I tak, zgadzam się - YAY *__*
Edit w-t: Tak dopiero po chwili zacząłem się zastanawiać, czy oboje mamy na myśli tą samą stojącą Alphę :3 |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 13-09-2005, 17:12, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 13-09-2005, 16:54
|
|
|
No no, ładnie to wyszło :D. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-09-2005, 19:41
|
|
|
Bardzo ladne moim zdaniem ^^ |
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 15-09-2005, 14:02
|
|
|
http://mip.and.pl/manga4.png
Kagome z kirarami na razie usunalem, szkoda tego calkiem wyrzucac, moze gdzies na stronie, obok jakiegos tekstu. Jesli alpha jest zbyt zielona to mozna ja zastapic akane. Keiichi megumi i belldandy moglyby zastapic te na dole, ale moim zdaniem te dolne sa jednak lepsze.
Co z kolorami, poprawiac cos? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-09-2005, 14:05
|
|
|
a jesli zewnwtrzna ramke jeszcze przyciemnic? moze wybrzydzam ale ten roz chyba pasuje mniej niz to co jest na tabach..... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-09-2005, 15:56
|
|
|
Mi Chi i Dark Chii jakoś tam nie pasują. Nie wiem czemu. Może coś bardziej jaskrawego? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-09-2005, 13:25
|
|
|
Ja bym nic nie przyciemniała. Alpha tam ładnie pasuje, tylko nie wiem, czy nie spróbować dać którejś stojącej? Będzie w lepszej proporcji do reszty, a strony i tak będą przecież dłuższe niż ta próbna i ona ich tak znowuż nie rozepchnie.
Obie Chii mi się spodobały, ale po namyśle doszłam do tego, że coś może być na rzeczy z tą ich monochromatycznością. Proponowałabym spróbować dać zamiast nich boginki, a tam na dół Akane. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|