Forgotten Realms - komentarze. |
Która postać powinna dostać pokojowego Nobla? |
Altruista - za głoszenie ideałów zjednoczonego świata i rozwiązanie problemów dla pokoju (np. sprawa Mishtan). |
|
10% |
[ 4 ] |
Caladan - za wkład w rozwój technologii, handlu, nauk ekonomicznych oraz dialogu między nacjami (tzw. sojusz caladański). |
|
8% |
[ 3 ] |
Costly - jest czarny i jest rzecznikiem pokoju. |
|
48% |
[ 18 ] |
Daerian - za gloszenie ideałów zjednoczonego Faerunu i pracę nad zapewnieniem pokoju. |
|
10% |
[ 4 ] |
Velg - za pracę nad pokojowym zjednoczeniem Faerunu (sprawa Nimbralu) i zakończenie udziału Bractwa w wojnie. |
|
10% |
[ 4 ] |
Lazarus - za pracę na rzecz wolnej Halruy i godności Halruańczyków. |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 37 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:13
|
|
|
Alt, chyba będę musiała cię zaprosić na małe kazanko o tym że Najwyższy Kapłan powinien świecić moralnym przykładem... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:16
|
|
|
Sas, a w którym to ja miejscu przestałem walczyć ze Zuem? Cały czas daje najbardziej moralny, MAC-owy przykład :) |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:20
|
|
|
Nie zabiorą zuego Deweya, o! :P |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:28
|
|
|
Cytat: | Sas, a w którym to ja miejscu przestałem walczyć ze Zuem? Cały czas daje najbardziej moralny, MAC-owy przykład :) |
Walka ze Zuem a moralność to dwie różne sprawy słoneczko. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:30
|
|
|
To zależy od tego jak moja postać postrzega moralność ;-) |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:34
|
|
|
Biorąc pod uwagę że to TY mianowałeś mnie piewcą moralnym powinieneś akceptować płynące z tego konsekwencje! (pewnie nie wiedziałeś w co się pakujesz >__>)
Tak więc idę pisać kazanie o etyce lubieżności. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:39
|
|
|
Alt, ty niemoralna świnio! |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:49
|
|
|
Najwyższy Kapłan RAZ chciał być miły dla fangirli, a tu mu wytaczają jakiś proces o lubieżność... Ech... |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:52
|
|
|
Hm... a może tak po prostu zostawić Altunia jak jest, otoczonego ledwo odzianymi panienkami... i tylko szepnąć słówko Shizuku >___>? |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Kitkara666
Ave Demonius!
Grupy: Melior Absque Chrisma Syndykat
|
Wysłany: 18-10-2009, 21:01
|
|
|
hahaha nieźle powiedziane Loko xD |
_________________ Don't let them ever tell you that you're too small
'Cause your fate comes from within
You are strong forever, you heard the call
In the night the crimson light is bleeding
A new life shall start with a freedom heart |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2009, 21:08
|
|
|
Dobrze zostawmy już to, bo nie wiem czy innym graczom będzie się chciało przez nasze posty przebijać. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 20-10-2009, 18:27
|
|
|
Jakby ktoś miał wątpliwości, to obwieszczam wszystkim, że pewien NPC żyje. Kiedyś go uwolnię, gdyż jest moim najlepszym knujem POMIMO faktu, że większość intryg kieruje przeciwko mnie. Jednak, na chwilę obecną musi on odpokutować za wyrażone publicznie tendencje do obalenia naszych skromnych osóbek oraz (co ważniejsze!) śpiewanie głupich piosenek :P :D |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-10-2009, 09:34
|
|
|
No szkoda Deweya, dobry był z niego Herbatnik. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 21-10-2009, 09:56
|
|
|
Deweya ”podaruję“ komuś, kto mi szczególnie podpadnie. Tylko nie wiem, czy ktoś zdoła mi jeszcze w Faerunie podpaść, czy zostawię tą bombę (bombermana?) na później ;> |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-10-2009, 17:05
|
|
|
Po dłuższym czasie awaria została naprawiona. Jutro postaram się coś napisać.
Małe pytanko ile zostało tych synów Telamonta, bo większość z nich jest w bazie(Thalanthyr) jak większość moich wojsk w Dambrancie, a to oznaczało bardzo małe prawdopodobieństwo ich zabicia. Systemy obrony nie zmienił się do tej pory. Odrzuca tych, którzy są wrogami na daleki dystans. Właściwie baza jest samowystarczalna. * Kilku na pewno się napotoczy tu i ówdzie, ale wszyscy?. Druga sprawa większość z nich jest nieumarłymi, a jeden nawet jest Exarchem(Demigods). Nie wiem czy sztyletowanie na nich zadziała. Jak nazywa się to Kukri. Jest taki artefakt w Faerunie. Jak jest proszę o żródło. W ciągu ponad półroku od przybycia Pomroków udało się komuś stworzyć taki artafakt. W zamtuzie trudno byłoby coś takiego znależć:). Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie nekrosa uprawiający stosunek seksualny. Zabójstwo jest dla mnie dosyć dziwne i dalekie od realizmu.
Jak wygląda sojusz z MACiem oficjalnie, bo Loko poluje na moich ludzi?
Wysłany: 04-09-2009, 09:56
* Cytadela ma ten sam system obronny, co Czarna Twierdza. Aczkolwiek nie działa za dobrze. działanie wygląda tak: Wrogowie sa teleportowani na zewnątrz, bo sonduje ich umysły, dusze i ciało.
Ciąg dalszy
Wysłany: 09-10-2009, 21:04
[i]Thultanthar jest moją obecną bazę Faerunu i jest nad ziemiami Harluaa po zniszczeniu mojego ośrodka badawczego w Turmishu. Tamta była strasznie słabo uzbrojona i miała kiepski system obrony. Ta jest bardziej podrasowana......i]
Ujmując wszystko jeszcze raz na 99.99% zabicia synów Telamonta w Thultantharze jest niemożliwe. Nawet dla Grimmiego i Loko, bo mieli wrogie zamiary wobec kogoś z bazy.
Przyjmuje, że udało wam się dorwać 3-5 pomrocznych synalków podczas ich eskapad na zewnątrz . Trudno byłoby nie dostrzec nagłe ubytki przy tronie Telamonta i ciągłę powtarzanie tego samego błędu 12 razy. Na pewno ktoś zadziałałby. Szczerze powiedziawszy moglibyście poczekać na mnie. Dałem info w komentarzach o problemie, a po niedługim hurtowo zdychają NPC. |
|
|
|
|
|
|