Forgotten Realms - komentarze. |
Która postać powinna dostać pokojowego Nobla? |
Altruista - za głoszenie ideałów zjednoczonego świata i rozwiązanie problemów dla pokoju (np. sprawa Mishtan). |
|
10% |
[ 4 ] |
Caladan - za wkład w rozwój technologii, handlu, nauk ekonomicznych oraz dialogu między nacjami (tzw. sojusz caladański). |
|
8% |
[ 3 ] |
Costly - jest czarny i jest rzecznikiem pokoju. |
|
48% |
[ 18 ] |
Daerian - za gloszenie ideałów zjednoczonego Faerunu i pracę nad zapewnieniem pokoju. |
|
10% |
[ 4 ] |
Velg - za pracę nad pokojowym zjednoczeniem Faerunu (sprawa Nimbralu) i zakończenie udziału Bractwa w wojnie. |
|
10% |
[ 4 ] |
Lazarus - za pracę na rzecz wolnej Halruy i godności Halruańczyków. |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 37 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-10-2009, 20:03
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Jeśli mówisz o moim byciu Wielką Fantazmaginią (fazowa nazwa :]) to najbardziej logiczną podstawą takiego wyboru jest fakt, że nie można mnie załatwić w jednym poście ;P |
Nie. :P
To raczej zasługa prawdy, która jest integralną częścią naszej nauki społecznej. Znaczy, nikt na Nimbralu nie jest wyznawcą kica, ale kicanizm jest postrzegany jako dobry lek na Leirę :P |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-10-2009, 20:22
|
|
|
Daerian dla twojej wiadomości kończę karierę na Multiświecie, gdyż pojawiły sie niestety pewne okoliczności. Pewnie zapomnę że byłem takiej kampanii. Specjalnie wbudowałem w niego system odbudowania, oraz duplikację. Są dwa Thulantyry. Nowy Netheril jest tworem, który bedzie sobie wędrował po moim świecie wyobrażni. Właściwie na to nie potrzebuje zgody. Specjalnie dla was wrzuciłem coś co możecie dokopać, a ja nie bede musiał zaglądać. Thulantyr Tanukowy.
Odbudowania nie ma Tanukowy, aby wam ułatwić życie. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-10-2009, 20:42
|
|
|
No nic, wypada mi podziękować Caladanowi za udział. Był on jedną z dwójki osób spoza MAC, która od samego początku grała w tej kampanii. No i muszę przyznać, że w miarę swoich możliwości starał się rozkręcać MAC-owy quest - za to ci chłopie dziękuje. No nie wyszło jakoś, ale początek z tobą był naprawdę ciekawy. Może spotakmy się kiedyś w innym świecie, który MAC najedzie. No nic powodzenia!
Caladana nie ma już, więc uznajmy, że wraz z nim znikły też jego zabawki i skupmy się teraz na własnych personach ;-) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:16
|
|
|
Hm... Czy to oznacza, że mogę zaopiekować się Tarasiem na chwilkę?
(nie wpłynie na rozgrywkę, po prostu mam pomysł na posta :D) |
|
|
Velg
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:18
|
|
|
Serika napisał/a: | Hm... Czy to oznacza, że mogę zaopiekować się Tarasiem na chwilkę?
(nie wpłynie na rozgrywkę, po prostu mam pomysł na posta :D) |
Oczywiście! :D |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:18
|
|
|
Serika napisał/a: | (nie wpłynie na rozgrywkę, po prostu mam pomysł na posta :D) |
Szkoda, że nie wpłynie ;> |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 29-10-2009, 00:02
|
|
|
Wstydź się! Zapowiadało się na tak fajne szonenaj, a tak to yaoistki będą niepocieszone :D
A tekst świetny :) |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-10-2009, 00:14
|
|
|
No wiesz, ja nic nie sugeruję, ale jeśli ktoś chce, zawsze sobie może coś dośpiewać :>
I dziękuję! :) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-10-2009, 11:35
|
|
|
Ok. Ja pojechałem do domu, wracam 9. Prosiłbym o zostawienie przez ten czas mojego państwa w spokoju, bo nie mogę go bronić. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-10-2009, 13:58
|
|
|
Sasa - piłem do warunków Caladana. Szkoda, że wycofuje się i też jestem mu wdzięczny, że wziął na siebie sporą część ciężaru rozkręcenia tego, ale skrupułów nie ma. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 29-10-2009, 18:09
|
|
|
Wiesz, też Caladanowi jestem za to wdzięczny - i jednocześnie ubolewam nad próżnią polityczną, która się wytworzyła... :P (tak, jeśli sm00k to czyta, to może to wziąć za zaproszenie do podboju FR :D) |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-11-2009, 17:44
|
|
|
Uno zapomniałem jedno powiedzieć. Nie zabijać inteligetnego Tarrasia, bo inaczej wezmę 270 tysięcy ludzi i zrobię spustoszenie, oraz chaos. Brak czasu jest i zawsze będzie okrutny. Jakby nie patrząc trzeba było namyśleć, co powodowało uatrakcyjnienie rozgrywki:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-11-2009, 20:25
|
|
|
Caladan, żartujesz oczywiście? |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 03-11-2009, 20:31
|
|
|
Caladan napisał/a: | Uno zapomniałem jedno powiedzieć. Nie zabijać inteligetnego Tarrasia, bo inaczej wezmę 270 tysięcy ludzi i zrobię spustoszenie, oraz chaos. Brak czasu jest i zawsze będzie okrutny. Jakby nie patrząc trzeba było namyśleć, co powodowało uatrakcyjnienie rozgrywki:) | Inteligentnego Tarasia zabrała Serika. Nieinteligentny zakopał się w piaskach Anaurochu i poszedł spać. Nie ma czego zabijać. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-11-2009, 20:52
|
|
|
Cytat: | Uno zapomniałem jedno powiedzieć. Nie zabijać inteligetnego Tarrasia, bo inaczej wezmę 270 tysięcy ludzi i zrobię spustoszenie, oraz chaos. Brak czasu jest i zawsze będzie okrutny. Jakby nie patrząc trzeba było namyśleć, co powodowało uatrakcyjnienie rozgrywki:) |
A może to zachęta? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|