Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-03-2004, 15:20
|
|
|
/mam nadzieję, że moje kochanie mi wybaczy te tone smoczego cielska które na nim spoczywało XDDDDDDDD/
(dobra. poooooooooooowooooooooooooli zaczynam odzyskiwać pamięć ;] ale uwaga - każdy mocny szok może mi ją znowu skasować... ;])
Inai: A co to są litery? Te znaczki tutaj? O, a ten sie znowu powtórzył... Hej! Ten znaczek nazywa się A!!!!!!!!!!! Już wiem! A ten...?
Aria: O_o Przypomniała sobie?! o_O
Chimeria: B...
Inai: A gdzie jest mój mąż...? Bambosh, gdzie jesteś? Ba... <patrzy na Bambosha wystającego spod gruzu> BAMBOSH!!!!!! <rzuca się do odkopywania> <odkopuje> Nic ci nie jest, kochanie? <potrząsa nieprzytomnym Bambem> |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-03-2004, 18:43
|
|
|
Dobrze... A jak Aria, to sobie przypomniałaś.
B jak Bambosh, to tez pamiętasz.
C jak Chimeria, to ja!!!!! *macha łapką!!!!! ^^*
D jak Daerian to on przygniótl twego Bamba.
E jak....eeee....jak.... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-03-2004, 19:30
|
|
|
- elokwencja z jaką Aria potraktowała chomiki ;) |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 05-03-2004, 22:03
|
|
|
H jak Hentai
I jak irytacja <zirytowana mina Arii>
J jak jamnik bojowy
k jak KATASTROFA! JAKIM PRAWEM ODZYSKAŁAŚ PAMIĘĆ?! <Aria pada nia ziemie i szlocha> wszystko przeciwko mnie!
chomiki: wąch wąch..
Aria: MILCZEĆ! |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Inai Nerse
|
Wysłany: 05-03-2004, 22:05
|
|
|
A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K... i co dalej? |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 05-03-2004, 22:20
|
|
|
<Dochodzi do siebie>
BR:Ufff... Bamboshe mnie doprowadziły do porządku. Kochanie, wraca ci pamięć?
<Słyszy kolejne litery alfabetu>
BR: ^^''''' |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2004, 07:17
|
|
|
ta poradnia naprawde działa!!!!brawo!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2004, 15:36
|
|
|
Mam taki problem <stul dziub ćwoku>
Specjalista określił mój przypadek jako <Pomyleniec, Wariat, Świr!!>
"Deliryczne konwersacje z walczącym alter ego. Ewidentny przypadek schizoidanlo-paranoicznej osobowości wielokrotnej z projekcją głosową i syndromem brzuchomówczym"
Uciekłem bo krążyły plotki że chcą mnie zamknąć i wyrzucić klucz <ja tam nigdy nie wieże plotką ciołku>
Pomocy!!!! <Stul się młotku gapo nieopierzona!> |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 07-03-2004, 00:43
|
|
|
Do Inai: L jak lody wiśniowe... zjadłabym... *zauważa Zegisa* o, dzień dobry. W jakiej konkretnie sprawie pan przyszedł? Chce się pan pozbyć tego głosu, który do pana mówi?
Niewidzialny: *pobiega do Gato z gitarą w ręce - wygląda to tak, jakby gitara unosiła się w powietrzu* Gato, gitara powiedziała mi, że ma na imię Sissi... o, przyjęli cię tutaj do pracy? Coś takiego... *patrzy na Zegisa* on słyszy głosy? To tak jak ty... a prawdziwy ten głos chociaż?
Gato: chyba tak, bo ja też go słyszę. A to oznacza, że raczej nie jestem w stanie mu pomóc... jeśli on chce się go pozbyć, rzecz jasna... gdybym umiała coś takiego, pozbyłabym się ciebie już dawno ><
Niewidzialny: ej, to nie było miłe >< a kto specjalnie dla ciebie gadał z gitarą tak długo, że powiedziała mu, jak ma na imię?
Gato: dobra, dobra. Sorry. I dziękuję.
Zegis: ekhm... czy ktoś tu mnie jeszcze słucha...? |
_________________ http://monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17017396
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 07-03-2004, 02:26
|
|
|
- M jak Mazoku, może mnie pamiętasz... - odezwał się Maz do Inai. - A N jak Nadzór, O jak Opieka i P jak Profesjonalna i Fachowa Pomoc to rzeczy, których napewno tu nie znajdziesz...
Tu demon wykonał delikatny gest w stronę ruin i biegających w koło wariatów.
- Więc jeśli bardzo zalezy ci na odzyskaniu pamięci to proponowałbym raczej jakiegoś Q czyli Questa ;P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 07-03-2004, 09:19
|
|
|
Najlepiej wejdź do Timing Device w zamku Kaina. <Stul się kto cię upoważnił?>
Co do głosu to <bezemnie nic nie zrobisz gapo nieopierzona uciekaj bo jeszcze nas rozdzielą>
Chce żeby zniknął ja zwariuję z nim <popraweczka już zwariowałeś kołku w płocie!!>
Pomocy!!!! |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 07-03-2004, 12:37
|
|
|
to może i ja przedstawie swój problem:
cierpie na "martinas maniakus demonos opentakus" czyli raguje jak mertina na płeć brzydszątylko że na wszystko co związane jest z demonkami(szczególnie na te fioletookie). a ostatnio widziałam jak posąg mrugał oczami O_o |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
|
Wysłany: 07-03-2004, 14:02
|
|
|
Inai: A... B... C... D... E... F... G... H... I... J... K... L... M... O... P... Q... A co to quest? Kto to Martina? Co to posąg? I gdzie jest Bambosh?!
Bambosh podchodzi do Inai i kładzie jej rękę na ramieniu
Bambosh: Już dobrze, kochanie...
Inai: I czemu ja właściwie nic nie pamiętam?! ><
Chimeria: Eeeeeee... to może ja sobie pójdę... ^^""""""" |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 07-03-2004, 14:19
|
|
|
xellas łypie na chimerie, przesyła jej niewinny uśmiech po czym szepcząc "to może być ciekawe" pstryka palcami i wyciąga ze swojej torby bole(2kule na sznurku) i rzuca w strone chimeri tak że jej nogi zostają oplątane |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|