Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jesień 2010 |
Wersja do druku |
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 15-06-2010, 17:56
|
|
|
Może może może może, a im więcej może tym gorzej...
Letter Bee 2 - heh, pewnie, że obejrzę, jak tylko skończę pierwszy sezon, a na to się nie zanosi
My little sister can't be this cute - z czystej ciekawości pewnie zobaczę co to. Tzn czy to faktycznie komedia, czy może znowu któryś z twórców przenosi swoje niespełnione fantazje na ekran. Pewnie i to, i to..: /.
Och i cóż to za słitaśne chłoptasie w Starry Sky... Fabułą zapowiada się...źle, ale a nuż, widelec...
Może:
Kuragehime - bo faceci w rajtuzach są ql. Ogólnie może być ciekawe.
Na 100%
Bakuman - nawet się nie zastanawiam.
Deadman Wonderland - Bo naprawdę lubię Shiro, mimo że sama manga nie podoba mi się już tak jak kiedyś. Ale może będzie fajna krew ^_^ |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-06-2010, 18:49
|
|
|
Fufufu... Jesień chyba będzie mruczna :3
Tegami Bachi- Jest Gauche, jest impreza. Pewnie robię sobie za duże nadzieje, ale...
Bakuman- A właśnie ostatnio sięgnęłam po mangę. Spodziewam się uczty dla oczu, bo właśnie kreska mnie tam urzekła. No i przewodnik: jak zrobić porządny komiks. Niestety robienie name to porażka w moim wypadku.
Starry Sky- Lubię odwrócone haremy.
Shinrei Tantai Yakumo- Hm, wygląda nienajgorzej. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 16-06-2010, 20:39
|
|
|
Koniecznie, ale to koniecznie będę musiała obejrzeć Togainu no Chi.
Choć kreska w trailerze wygląda gorzej niż w mandze i grze. Ale będzie Guuunzi ** |
|
|
vries
|
Wysłany: 16-06-2010, 22:04
|
|
|
Ok, dowiedziałem się o co chodzi w Togainu no Chi... Wykreślamy. |
|
|
|
|
|
RavenV
Power is Back...
Dołączył: 20 Kwi 2010 Skąd: się biorą dzieci? Status: offline
|
Wysłany: 17-06-2010, 07:00
|
|
|
Trzeba zobaczyć tego Bakuma, skoro wszyscy go tak zachwalają ;) Chociaż nie wiem o czym to jest. Zainteresowało mnie też Shinrei Tantai Yakumo, więc na pewno też znajdzie się na mojej liście M&A. |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 17-06-2010, 13:44
|
|
|
Shinrei Tantai Yakumo - chyba w zeszłym roku czytałam tomik mangi, nawet niezły materiał na anime, może być obiecująco... No i oparte na powieści Manabu Kaminaga.
Natomiast ee Togainu no Chi, fabuła może niczego sobie, ale liczba filmików à la yaoi na youtube jest dosyć zatrważająca heh i treść hardcorowa.... Hmm (słuchając Drama CD) Shiki to jakiś psychopata, ale głos Midorikawy całkiem całkiem... No nie wiem, zajrzę do mangi... |
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 18-06-2010, 06:22
|
|
|
Z racji czasu, którego nie miałem, nie mam i nie będę mieć obejrzę tylko CG. Możliwe, że wybiorę jeszcze coś co będzie mieć opinię wyróżniającego się z sezonu. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 30-06-2010, 00:29
|
|
|
Ci, co dotarli do samego końca ostatniego odcinka Hakuouki, pewnie już wiedzą, a dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą - w październiku ukaże się drugi sezon. |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-06-2010, 21:49
|
|
|
Tren napisał/a: | Dreams come true.
Na początku września ma wyjść pilotażówka do Mirai Nikki. |
Okazuje się, że będzie dopiero w grudniu :( Przy okazji nie zaszkodzi wrzucić trailer.
Jak na razie rozpiska mi się nie podoba, ale może do jesieni dojdzie jeszcze coś ciekawego. Nieźle zapowiada się Kuragehime - dziewczyna i transwestyta w budynku pełnym fujoshi? Plus reżyser od Baccano i Drrr oraz fakt, że to seria noitaminowa, a te ostatnio nie zawodzą. Brzmi świetnie. |
|
|
난 네가 싫어
ecchi lover
|
Wysłany: 01-07-2010, 07:50
|
|
|
pestis napisał/a: |
My little sister can't be this cute - z czystej ciekawości pewnie zobaczę co to. Tzn czy to faktycznie komedia, czy może znowu któryś z twórców przenosi swoje niespełnione fantazje na ekran. Pewnie i to, i to..: /.
|
Czytałam mangę, nic wielkiego, Kissxsis nie prześcignie, ale sam fakt, że jego siostra chowa po szafach yuri jest dziwna xD |
|
|
|
|
|
NiBl
Seeker of Truth
|
Wysłany: 09-07-2010, 12:52
|
|
|
The World God Only Knows
Pierwsza PV-ka
http://www.youtube.com/watch?v=AB8Z0zt41zc
Za dużo nie pokazuje właściwie możemy zobaczyć chara design.
CO tam pisze nie mam pojęcia krzaczki są dla mnie tylko krzaczkami. |
|
|
|
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 23-07-2010, 00:10
|
|
|
Nowa zapowiedź na jesień.
Super Robot Wars OG: The Inspector
http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-07-22/super-robot-wars-2nd-tv-anime-confirmed-for-fall
https://superrobotwar.wordpress.com/2010/07/22/super-robot-wars-og-original-generation-the-inspector-anime/
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11760
Yeach, pierwsze anime ktorego napisałem reckę (gdy byłem młody, głupi i jedynie znałem anime takie jakie były w TV i nie miałem Hypera, przyznam szczerze że ta recka ma zawyżoną ocenę... umówmy się że o jedno oczko ;p) ma kontynuację (choć miało wcześniej tą OVE która była świetna, ale było to po wydarzeniach które będą w tym tytule).
Ale anyway, czego możecie oczekiwać.
- Ryusei z mniejszą rolą, Kyosuke jako główny bohater.
- Dużych biustów. Animatorem jest gość od Graviona... Spodziewany fanserwis (i tak już przemodelowali piersi jednego z mechów ;p)
- Nowych, dużo fajniejszych mechów niż w DW. Poza tym, tym razem w 2D.
- Dużo bardziej epickiej fabuły niż w DW (mam nadzieję że dadzą na to budżet i min 30 epizodów, OG1 nie pomieścili w 26 a tam fabuła była dużo mniej epicka).
- Przynajmniej dwa razy więcej obcych.
- Jeszcze większą masę postaci (naprawdę powinni zrobić z 30+ epizodów... Myślę, że nawet gundamowe 50 by się przydało by oddać sprawiedliwość całej obsadzie).
- Wszechogarniającego optymizmu (poza paroma sprawami).
Myśli inne:
- Nie pamiętam już stylu użytego dla postaci w DW ale mi tu jakoś Geass przypominają te facjaty... Coś jakoś Axel mi się nie podoba.
- Ponoć Terada (twórca serii) ma tym razem gapić się na ręce twórców.
- Czy oni robią adaptację wersji z GBA czy remake'a z PS2 z nowymi postaciami? Mam nadzieję że to drugie, ale w sumie nie powinni cofać się do tego co było przed retconem.
- Obari animatorem, super. Obari reżyserem... No nie wiem. |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
Servant
Gość
|
Wysłany: 31-07-2010, 17:23
|
|
|
Mam pytanko jedno, czy wiadomo cyz nowe cg bedzie anime (12=24 odc.), czy oav ? |
|
|
|
|
|
Chudi X
|
Wysłany: 10-08-2010, 23:49
|
|
|
We wrześniu, w Japonii rozpocznie się emisja czwartej serii Pokemonów - Pokemon Best Wishes.
Na obecną chwilę zapowiada sie obiecująco i podobno ma być trochę nowości, zwłaszcza, że akcja serialu przenosi się do regionu bazującego na USA, gdzie główna bohaterka anime jest Murzynką (zresztą zaprezentowano więcej czarnoskórych postaci, z czego kilka ma nawet afro), oprócz tego inne, mniejsze nowości, ale pewnie po pierwszych 30 odcinkach oryginalność serii zaginie, tak jak to było w wypadku Diamond and Pearl i znowu trzeba będzie oglądać te same odcinki z identycznymi wydarzeniami tylko z podmienionymi postaciami i pokemonami plus dość drobnymi zmianami w fabule.
Mogliby zrobić sobie kilka lat przerwy w produkcji anime, bo oryginalność to już ono dawno straciło, tylko niestety, pokemony to poważny biznes w Japonii i USA więc szybko się na to nie zanosi. |
|
|
Shans
|
Wysłany: 11-08-2010, 13:44
|
|
|
Link
Spis anime które są planowane na 2010 - jesien.
Nie ma na spisie CG nowego -> przeoczenie? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|