Obejrzałem uważnie trailer do SAO i z dziką radością stwierdzam iż zostanie nam zaserwowana historia z pierwszych dwóch tomów, chronologicznie. Co oznacza wszystkie side stories i
Trailer Muv-Luv Alternative: Total Eclipse - są ładne pilotki, mechy kretyńskie, ale klasyczne, więc ok, wygląda na zdatne do oglądania. No i bonus w postaci Polaka w obsadzie...
Nah, typowe jednolite współczesne kobitki w anime w obcisłych kostiumach, jedna wielka monotonia ;P
Ale się podoba, który to Polak?
Trailer Horizon s2, choć stary.
http://www.youtube.com/watch?v=0laxsGWaWqQ
Kolejne typowe kobitki... Kiepski trailer, nie ma ninji, hindusa i ucieleśnienia męskości z 3 HP, przecież są oni siłą tej serii ;P
Ale za to duża ryba i gość w okularach zapowiadają się całkiem obiecująco ;)
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
Wolę jednolite, współczesne kobitki niż chłopców z zielonymi włosami.
Sorry, ale Flit jest (w większości swej serii) najstarszym i, z racji posiadania zarostu, najbardziej męskim bohaterem Gundama.
Sam mi powiedz, ile możesz wymienić głównych bohaterów anime mających wąsy czy zarost? ;P Osobiście jedynie kojarzę bokobrody Violence Jacka i bródkę Kotetsu. Oraz Toni Starku.
Sam mi powiedz, ile możesz wymienić głównych bohaterów anime mających wąsy czy zarost? ;P Osobiście jedynie kojarzę bokobrody Violence Jacka i bródkę Kotetsu. Oraz Toni Starku.
Ha! Kenshirou na początku drugiej serii miał wąsy i brodę! Poza tym Flit zszedł na drugi plan kiedy skończył gimnazjum.
Muv-Luv faktycznie nie wygląda tak źle. Poza tym: Jerzy Sandacz, to brzmi dumnie. Drugi po Andrzeju Sławskim Polak, który ma szansę na szersze zaistnienie w fabule anime (oczywiście w wyimaginowanym świecie, gdzie Polski nie ma a Polacy mówią po japońsku, ale jednak).* Już nie mogę się doczekać aż aktorzy głosowi zaczną sobie łamać język na Jerzym ]:> (Andrzej brzmiał słodko).
* Nie liczę tego mnicha, który opiekował się kalekami po Hiroszimie.
Trailer Horizon s2, choć stary.
http://www.youtube.com/watch?v=0laxsGWaWqQ
Kolejne typowe kobitki... Kiepski trailer, nie ma ninji, hindusa i ucieleśnienia męskości z 3 HP, przecież są oni siłą tej serii ;P
Ale za to duża ryba i gość w okularach zapowiadają się całkiem obiecująco ;)
O bogowie, so much win. Znając pierwszą serię trailer zawiera maksymalnie odcinek numer jeden drugiej*. Potem będzie z górki i zdecydwanie bardziej, hmm, nierozważnie.. Można mieć jeno nadzieję iż ogólna jedwabistość głównego bohatera nie zaginie w boju.
Trailer Muv-Luv Alternative: Total Eclipse - są ładne pilotki, mechy kretyńskie, ale klasyczne, więc ok, wygląda na zdatne do oglądania. No i bonus w postaci Polaka w obsadzie...
Właśnie z powodu takich "ładnych pilotek" porzuciłem Graviona po maks 2 odcinkach :P
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
Hei w nieistniejącym drugim sezonie Darker than Black. Poza tym Lawrence ze Spice and Wolf ma nieduży, bo nieduży, ale niewątpliwie zarost. Jeśli chodzi o wąsy to Mouri Kogoro zdecydowanie nie jest głównym bohaterem Detective Conan, ale za to dość istotną postacią pierwszoplanową.
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
Poza tym Flit zszedł na drugi plan kiedy skończył gimnazjum.
Nie jest on już punktem widzenia serii, ale mówienie że zszedł na drugi plan to wygadywanie bzdur >P.
Ze strony bohaterów to on pociąga fabułę i wszystkimi kieruje oraz motywuje. Dla mnie jego status jest pomiędzy Heero z Winga i Setsuny z 00 (główny bohater wśród kilku pilotów Gundamów) a Quatro z Zety (drugi protagonista i mentor MC a to co pilotuje nie jest nazywane Gundamem) a seria jest o nim, jego walce, jego nienawiści i jego potomstwie i różnicach pomiędzy nimi.
Ale dobra, dość offtopu, pociągnij mnie za język w temacie serii jeżeli chcesz podyskutować.
A za offtop zwalam winę na Urawa, on zaczął :p
@DOWN: Antagoniści się nie liczą, jedynie główni bohaterowie. Nawet jeżeli w wypadku C bohater i antagonista w pewnym sensie byli tą samą osobą, tylko w innej sytuacji i wieku.
Ostatnio zmieniony przez Gamer2002 dnia 27-05-2012, 11:14, w całości zmieniany 2 razy
Hei w nieistniejącym drugim sezonie Darker than Black. Poza tym Lawrence ze Spice and Wolf ma nieduży, bo nieduży, ale niewątpliwie zarost. Jeśli chodzi o wąsy to Mouri Kogoro zdecydowanie nie jest głównym bohaterem Detective Conan, ale za to dość istotną postacią pierwszoplanową.
C, chociaż tu to raczej zarósł antagonista*
*kinda. Ekonomia jest skomplikowana >]
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring".
Yaaaaay, jest zupełnie oficjalna PeVałka do Tari Tari, całkiem legalnie na Tubie:
OH HAI THAR MINKOOOO~
Zaczynają tak prosto z mostu od klona Minko?!
Jeśli wyjdzie, że ta inkarnacja też jest bardzo tsun-tsun, to to będzie zupełny hijack. Haha, nawet zareagowali na trending fanartów na których Minko przerabiano na skrywaną meganekko... o_O"
Ktoś postanowił ewidentnie powielić sukces Hanasaku Iroha, mam niesamowite deja vu. To dopiero reklama, ale tła zapowiadają się spektrakularnie ładne, a postaci są normalnie toczka w toczkę...
Ale nie szkodzi, Ohana vibes są fajnie, jeśli nie skrewią to seria zapowiada się dobrze... i ma też konie oraz hippikę, ewidentnie!
Inna rzecz, że to ma być anime o muzyce, czy raczej o śpiewaniu (合唱部 - gasshou-bu ahoy! anime dla/o koranonie?) - a temat muzyczny w tym materiale jest może trochę generyczny, ale mi się podoba.
Prosty duet fortepian i skrzypce ftw.
...opowieść o odwadze i marzeniach?
..."nie mam pojęcia o odwadze i marzeniach, ale śpiewać Minamoto Konatsu chce z całego serca"?
...i, o kfik, ze wszystkich opcji, Sakai... tak, Sakai Wakana to właśnie nasz klon Minko, a Minamoto Konatsu to klon Ohanci.
To mam pierwszą murowaną pozycję na liście, przynajmniej na lipiec.
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Wysłany: 03-06-2012, 13:04
wa-totem napisał/a:
(合唱部 - gasshou-bu ahoy! anime dla/o koranonie?)
<łyps>
(tak, tutaj Nona, bardzo nie chciało mi się przelogowywać z konta siostry)
Ja jestem wyczulona na muzyczne anime. Kocham Nodame Cantabile, choć zaczęło mnie denerwować już w drugfim sezonie gdzie aspekt muzyczny został zepchnięty na drugi plan. Natomiast przez La Corde wojgle się nie przebiłam, fuj. Ale jak o śpiewaniu śpiewaniu to może się nawet pokuszę >]
_________________ Without dance life would be a mistake
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki