Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny 2006 |
Wersja do druku |
mizu111
|
Wysłany: 14-05-2006, 18:31
|
|
|
jestem raczej nowicjuszem na tym forum, rzadko sie udzielam, ale chetnie poznalabym ludzi o podobnym zainteresowaniach, nie jestem problemowa, palic nie musze, zgody nie potrzebuje i jak termin bedzie mi odpowiadal i nie bede nigdzie pracowac to chcetnie poznalabym ciekawych ludzi; mam nadzieje, ze nie zostane odrzucona w przedbiegach?tylko podkreslam, ze jeszcze sie nie deklaruje na 100% |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-05-2006, 19:52
|
|
|
Ja też bym wolał ciut wcześniej, żeby mieć potem więcej czasu do września -_-'. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2006, 19:57
|
|
|
dobrze by było (jak już Zeg sugerował) by się możliwie jak najmniej pokrywało z planowanym terminem zjazdu MW
Cytat: | Mają go 24.07-06.08 |
|
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 14-05-2006, 20:39
|
|
|
O, gomen, zapomniałem :P. No ale taki termin nie powinien być juz taki zły, dla mnie generalnie tym lepiej, im wcześniej.
(Najwyżej się będę uczył na miejscu, hły hły hły :P) |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 14-05-2006, 22:39
|
|
|
Dla mnie im później tym lepiej na przykład - niektórzy jadą zarabiać kase za granicę - osobiście termin początku 15 sierpnia odpowiada mi chyba w 100%.
A co sądzicie o moim pomyśle (moich zdjęciach)??? Nie wypowiadacie się bo to:
a) zbyt głupie
b) zbyt szalone
c) zbyt irracjonalne
d) zbyt dziecinne
???? |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-05-2006, 22:48
|
|
|
e. Bo to normalne. Na zlotach ciekawsze rzeczy odchodziły.
Co to znaczy termin początku 15 sierpnia? _^_
Maieczka zgadza się raczej z IKą - to się musi skończyć trochę przed końcem wakacji (tych ogólnych, nie studenckich :P). Bo rady w szkołach (IKa), bo choćby podręczniki kupić (reszta świata uczniowskiego). |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 14-05-2006, 23:12
|
|
|
No Avellana zaproponowała termin początku około 15 sierpnia - jeśli dobrze zrozumiałem.
A ja pierwszy raz będe na zjeździe (jeśli będe, ale raczej będe) więc nie wiem co tam robicie - nie chwalicie się.
W sumie to może się skończyć przed końcem sierpnia i dla mnie - ja i tak będe pewnie mógł przyjechać tylko na tydzień.
:) :) :)
Mam też nadzieje, że z powodu niektórych moich "rozmów" z użytkowniami tego forum nie każecie mi mieć zakneblowanych ust :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-05-2006, 07:17
|
|
|
Znaczy, tak do wszystkich... Ja nie chcę niczyjego entuzjazmu podcinać, ale dom ma pojemność ograniczoną. Więc nie jestem pewna, czy w którymś momencie nie trzeba będzie jakiegoś limitu wprowadzić. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2006, 09:48
|
|
|
Łóżek jest jakieś dziesięć, karimat ilość niemal dowolna, ale lepiej nie szaleć - i tak były problemy z ciepłą wodą. Myślę, że 30 osób to absolutne maksimum. Mogę prowadzić listę, mam już doświadczenie:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-05-2006, 10:03
|
|
|
Myślę, że 20 to by było za dużo... Z przyczyn kuchenno-sanitarnych chociażby. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 15-05-2006, 10:07
|
|
|
To kogo się mam zapytać czy jestem conajmniej 19 na liście????? - a 20 Martinez, którego właśnie usilnie namawiam. Można robić rezerwacje??? |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-05-2006, 10:47
|
|
|
Azag, w tej chwili chyba nikogo, bo jak sie juz ustali termin to zacznie sie kto nie moze a kto nie moze kiedy - wiec dopiero potem bedzie lista |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-05-2006, 10:52
|
|
|
Oczywiście mnie też możecie liczyć :P. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2006, 12:20
|
|
|
Ja głosuje za terminem wcześniejszym np. 7-21. Też ograniczają mnie normalne wakacje, bo we wrześniu będę do Liceum chodził praktykować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2006, 13:28
|
|
|
Ja mam 10-21 sierpnia zgrupowanie battodo więc albo się urwę wczesniej ze zjazdu albo dobiję później (zależnie od ostatecznego termniu) |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|