Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-12-2009, 13:41
|
|
|
... a potem przyjdą obrońcy uciśnionych i czerwona zaraz będzie dostawała orgazmu patrząc na Flejma. |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-12-2009, 13:42
|
|
|
Mitsurugi napisał/a: | Po prostu ban, dziub na kłódkę i żadnych wzmianek na jego temat. |
Znaczy co, lanie wody na młyn siłom reakcji? Poza tym założę się, że ban tylko go ucieszy plus jest opcja, że napisze coś z gościa - i już jest pożywka dla forumowych trolli. I, owszem, na osta może i zasłużył, ale jako żywo nie widzę za co dać mu bana, bo to co odstawia w tej chwili, to jednak IMO za mało.
Przyłączam sie do wniosku o olanie go. Zwyczajnie z nim nie dyskutować. Miękka moderacja (zwracanie uwagi, edycja postów) powinna sprawić, że się znudzi. Jak przegnie, to pewnie dostanie osta i tyle. W końcu sobie pójdzie widząc, że nie budzi żadnej sensacji, czy większego zainteresowania. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 03-12-2009, 13:57
|
|
|
Ok. Znacie go, więc pewnie macie doświadczenie w sposobach pozbycia się go. No to załatwcie go na miękko ;)
Szkoda, że czasem nie można wyrwać chwastów z korzeniami i spalić |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-12-2009, 14:04
|
|
|
Nah, ja go nie znam, natomiast ban rzadko bywa najlepszym sposobem załatwienia sprawy. Nie aż tak wiele osobników zresztą zasłużyło sobie na Tanuki na permbana. Szczególnie, jeśli miałby go ucieszyć, to jak dla mnie jest to kolejny powód, żeby go nie dostał. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-12-2009, 18:22
|
|
|
Mitsurugi napisał/a: | Skoro innych użytkowników za podobne wybryki skazujemy na bana, to i on powinien dostać. Żadnej PM'ki, nic. Po prostu ban, dziub na kłódkę i żadnych wzmianek na jego temat. |
To ty chyba na innym forum jesteś, jeśli nie zauważyłeś, że nie wstawiamy "bana bo tak!" |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 03-12-2009, 22:35
|
|
|
Może ja jestem inny, trudno. Ale użytkownik, który konsekwentnie wraca z innych kont, niezależnie od ostrzeżeń robi to samo, nie reaguje, nie poprawia się, nadal ma na to wyłożone, a do tego w podpisie ma zdanie nawołujące do zabijania, według mnie miałby bana. Ale, że to Red, którego wszyscy znają, to napisałem wyżej- wy wiecie lepiej jak tego trolla zwalczać, więc ok, "na miękko go". Ale nie uważam, że przesadziłem, że podobny użytkownik, nowy, dostałby bana. I nie jest to według mnie "bo tak!". Zresztą, ja od banów nie jestem, zgłosiłem co miałem, wniosek przepadł. Przepraszam, jeśli to naiwne. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-12-2009, 13:02
|
|
|
Odpukać, ale chyba dał sobie siana.
Cytat: | Ale użytkownik, który konsekwentnie wraca z innych kont |
No i co z tego, że wraca? Powtarzam po raz setny - Red nie został zbanowany, poprosił tylko o usunięcie konta. W tym, że założył sobie nowe nie ma tak naprawdę nic zdrożnego - ot, zauważył, że jego foch został olany i dał sobie siana. Dalsze olewanie go jest największą karą. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-12-2009, 12:57
|
|
|
Czerwonka, temat o czołgach.
Cytat: | Daj może znam , czasami pije z niektórymi co limo-pardach :P dupy woża zwłaszcza z Poznania . BTW mój dowódca zawsze opier .. ( niczał ) nas my nie mamy leopardów dwójek my mamy Leopardy 2A4 !! |
|
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 16-12-2009, 13:01
|
|
|
Ano, zwróciłem już uwagę, jeżeli się nie poprawi, dam ostrzeżenie, itd. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-12-2009, 14:23
|
|
|
Cytat: | Chociaż i tak pewnie żaden nie odpowie bo z tego co wiem postanowili pominąc milczeniem powracajacego trola którego sami wychodowali ale im sie wymknął z pod kontroli jak karzdy nieudany eksperyment : P |
Kurczę, nie jest taki głupi. I nawet zgadza się, że jest nieudanym eksperymentem... |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 16-12-2009, 14:24
|
|
|
Może i nie jest, ale
jest ciut komiczne... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-12-2009, 09:51
|
|
|
Oh well? Rozumiem, że jak już dostał, to permanentnego? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-12-2009, 10:31
|
|
|
Nie, wystawiłam tylko trzecie ostrzeżenie... Można to zamienić na ban, jeśli Wam bardzo zależy. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-12-2009, 10:43
|
|
|
Myślę, że nie ma sensu się już cackać... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-12-2009, 11:32
|
|
|
Myślę, że tak czy siak szybko się go dorobi. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|