Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-06-2010, 11:53
|
|
|
...co takiego (i kiedy) Zeg popełnił? Bo jakoś zupełnie nie kojarzę. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-06-2010, 12:00
|
|
|
To popełnił (patrz: spoiler tag). I w szumie można było się spodziewać, że ktoś to kiedyś wyciągnie...
Edit:
O, moshi już zniknęła opis. W każdym razie - dokładnie opisał fabułę random hentajca. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-06-2010, 12:04
|
|
|
Cytat: | To popełnił (patrz: spoiler tag). |
Nie, to popełniłam ja. :P
Tekst Zega z dyskusji sprzed trzech miesięcy:
- Spoiler: pokaż / ukryj
Cytat: | do klasy przychodzi nowa uczennica i siada obok bohatera. Zauważa, że ma bardzo dużego penisa, więc po lekcji zagaduje go o niego i głaszcze go po kroczu. Ten chwilę się opiera i broni swej cnoty, ale po chwili zachęcony przez nią rzuca ją na ławkę i zaczyna uprawiać z nią seks oralny liżąc po waginie. Następnie uprawia seks genitalny, potem ona zapokaja go ustami. Po wytrysku, korzystając z lubrykacji penisa śliną bohater zaczyna penetrować ją analnie. W tym momencie do klasy wchodzi nauczyciel. Zauważa, co się dzieje, ale zamiast podnieść alarm stwierdza "źle to robisz" i zaczyna również bzykać nowość. Gdy cała trójka jest już zaspokojona do klasy wchodzi nauczycielka. Podnosi alarm i chce zawiadomić dyrektora. Jednak wówczas nowa uczennica zaczyna uprawiać z nią seks lezbijski. Przez pozostały czas odcinka cała czwórka posuwa się nawzajem w różnych konfifuracjach (przy czym panie są Bi, a faceci jedynie hetero). | |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 24-06-2010, 15:26
|
|
|
Hmm, panowie z MACu tak pięknie się podkładają, że szkoda nie skorzystać z okazji, żeby się ich pozbyć. Proponuję w miarę możliwości ich wyostować i przeprowadzić głosowanie nad perm banami. Bo sorki, ale to co zrobił dzisiaj kic, to szczyt chamstwa i naprawdę nie widzę sensu, żeby tacy ludzie pętali się po forum. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-06-2010, 17:23
|
|
|
Ich zachowanie wyraźnie pokazuje, że rozpuścili się jak dziadowski bicz i zupełnie stracili miarę tego co wolno, a co nie. A nawet co uchodzi, a co nie. W zasadzie to co teraz wyprawiają kwalifikowałoby się do permbanów nawet bez historii, jaką mają na tym forum.
Nad permbanem dla kica nie ma już w zasadzie co dyskutować, nie widzę żadnych okoliczności łagodzących.
A poza tym uważam, że Kartagina powinna być zniszczona. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-06-2010, 21:48
|
|
|
Czy jest powód by w tej chwili mówić o "panach z MACu" zbiorowo?
Kic zasłużył sobie w sposób niewątpliwy i bezdyskusyjny, ale, poza wczorajszym wyskokiem "piosenkowym" nie zauważyłem nic co można by przypiąć do całej grupy. |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 24-06-2010, 21:50
|
|
|
Uściślę nieco: chodzi głównie o Caladana i Norrca. Temu pierwszemu wycięłam dzisiaj kilka linków, które traktowały głównie o genitaliach... |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-06-2010, 13:50
|
|
|
Ost dla marek32 za natrętny spam. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:03
|
|
|
Otrzymałem PM-kę od Altruisty z prośbą o zamianę bana permanentnego (dla kica) na czasowy - warunkową (tzn kic po zejściu bana wypowiadałby się już wyłącznie w Multiświecie). PM-ka jest napisana w wyjątkowo uprzejmym i spokojnym tonie, nie widzę więc powodu by sprawy nie przedstawić do rozpatrzenia.
Moje uwagi odnośnie tego:
Prośba, jak już wspomniałem, napisana jest wybitnie kulturalnie, a ja nie jestem z natury osobą krwiożerczą, więc mógłbym się ostatecznie nawet zgodzić, z dodatkowymi warunkami
a) ban czasowy na minimum miesiąc
b) ostatnia szansa - następny wyskok i ban zostanie przywrócony, tym razem bez możliwości apelacji
oraz, dość istotne:
c) tylko jeśli Sm00k nie ma nic przeciw (kic podobno go przepraszał, ale nie wiem co z tego wyszło
Opinie, proszę |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:06
|
|
|
a), b), c) za, ale pod warunkiem że grający w Multiświecie się zgodzą. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:07
|
|
|
Zasadniczo... jeśli ograniczyłby się do Multiświata i przyjął takie warunki, a Sm00k by się zgodził - czemu nie? Ale jako że Multiświat tylko czytam, a się tam nie udzielam, to może lepiej żeby wypowiedziały się osoby tam aktywne. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:12
|
|
|
W nowego, pokornego kica trudno uwierzyć, ale - przy uwzględnianiu a)-c) Tomka - można się zgodzić na takie warunki. W razie jakby znowu coś mu odbiło, to kij się znajdzie i nawet MAC-anci będą mogli stwierdzić, że na przywrócenie permbana sobie zasłużył (no może poza jakimiś impregnowanymi na myślenie norkami). |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:27
|
|
|
Przeciw. Kic jest ostatnim chamem, idiotą i gnidą, nie wnosi swoją osobą absolutnie nic poza swądem i śmieciami z ulicy i nie zasłużył na jakiekolwiek łagodzenie wyroku. Naprawdę nie widzę dlaczego akurat dla niego mielibyśmy tworzyć niebezpieczny precedens.
Przeproszenie Sm00ka nic nie zmienia i zupełnie nie usprawiedliwia jego ataku debilizmu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 27-06-2010, 15:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:38
|
|
|
a,b,c... Pod warunkiem, że Sm00k się zgodzi i będzie większość.
Bez odbioru (pakuje sie) |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 26-06-2010, 15:42
|
|
|
a), b), c) Jestem za, ale ze szczególnym uwzględnieniem c). W końcu to Sm00ka obraził. Jeżeli poszkodowany nie będzie miał nic przeciw, to nie widzę przeszkód.
Cytat: | Przeproszenie Sm00ka nic nie zmienia |
Przeproszenie zawsze coś zmienia :) :). |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|