Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-06-2011, 14:53
|
|
|
Nie Morg, Eaś miała tu rację i ona AUTENTYCZNIE poczuła się urażona. Poza tym, w mojej opinii nie napisała ona nic, co nie byłoby prawdą, o czym Grisznak dał mi okazję się przekonać wielokrotnie. Wreszcie ktoś napisal prawdę o jego "żartach". |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-06-2011, 15:44
|
|
|
Jakby co to ja też popieram stanowisko moshi, Grisznak był upominany i było mu uświadamiane, że jego żarty urażają fanów serii (a jest on chyba na tyle poczytalny, by to zrozumieć). Ktoś prędzej czy później musiał stracić cierpliwość i powiedzieć mu to w bardziej dosadny sposób. Sam się o to prosił, więc nie widzę powodu, by karać Eaś. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-06-2011, 15:51
|
|
|
Jedna sprawa to zachowywać się jak buc, co uskutecznia Grisz - skoro był upominany to nie widzę powodu żeby nie dostał osta, w końcu do tego służą.
Inna sprawa, że o ile post Grisza był prowokacją, to rage Eaś jest bezpośrednim jechaniem drugiej osoby, co również nie powinno być moim zdaniem zignorowane. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-06-2011, 16:51
|
|
|
Moshi napisał/a: | Poza tym, w mojej opinii nie napisała ona nic, co nie byłoby prawdą, o czym Grisznak dał mi okazję się przekonać wielokrotnie. Wreszcie ktoś napisal prawdę o jego "żartach". |
Jakkolwiek w pełni rozumiem, że komuś mogła strzelić żyłka z powodu orkowego poczucia humoru, a tym bardziej z powodu nieingerencji moderacji, to nie uważam by z tego powodu należało zostawiać flejm po wsze czasy. Na forum były dużo gorsze przypadki niż Grisznak, a nigdy nie tolerowano otwartego jeżdżenia po nich.
Upominanie kogokolwiek po tak długim czasie tolerancyjności wygląda co najmniej dziwnie, bo Moderacja też jest współwinna, natomiast wnoszę o usunięcie całej dyskusji do archiwum i co najwyżej pozostawienie informacji. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 17-06-2011, 17:00
|
|
|
Flejm do usunięcia, a grisz... Grisz był już kilka razy upominany za dokładnie to samo przekręcenie. Ostatnim razem iirc tuż przed odejściem z redakcji.
PS: Tren - nie zauważyłem by padła propozycja by Eas ukarać, a jedynie by wyciąć flame. Prywatnie można jej podziękować, ale na flejmy na forum, nie ważne jak uzasadnione, miejsca być nie powinno. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 17-06-2011, 17:05
|
|
|
Okej, w takim razie przeniosę flejm do archiwum. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-06-2011, 17:10
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | PS: Tren - nie zauważyłem by padła propozycja by Eas ukarać, a jedynie by wyciąć flame. |
W takim razie źle zrozumiałam, przepraszam (jakby co, to wszystko wina stresu egzaminacyjnego! >.>). |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 15-07-2011, 10:55
|
|
|
Pan jarilitmanen - usunęłam mu z posta link do strony z biżuterią (tak, chamska reklama, na dodatek wrzucona cichaczem i specjalnie źle opisana). Wątpię, żeby ponownie się pojawił, ale jeżeli powtórzy ten numer, radzę od razu wlepić osta. |
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 03-08-2011, 12:09
|
|
|
http://forum.kotatsu.pl/tematy23/6788.htm#275624 <- robi to już kolejny raz i tym razem nawet nie ukrywa swoich intencji. Kill it with fire? |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-08-2011, 12:17
|
|
|
W przypadku tego typu spamu w ogóle nie bawiłbym się w ostrzeżenia, tylko banował jak leci tbh, szkoda czasu na takie ścierwo, które pewnie i tak jest botem. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 03-08-2011, 12:25
|
|
|
Na razie wstawiłam trzy osty, jeżeli reszta modów uzna, że jest sens, to da się dłuższego bana. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-08-2011, 17:23
|
|
|
Ubić. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-08-2011, 21:11
|
|
|
Ubić |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 04-08-2011, 19:36
|
|
|
ubić |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 13-09-2011, 07:45
|
|
|
emilykrys zachowuje się prawie jak bot, szczególnie patrząc na jej posta w Polsce w M&A. Ot, profil żeby reklamować prywatny serwer RO, piszący coś piąte przez dziesiąte poprawnego. |
|
|
|
|
|
|