Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-12-2008, 16:25
|
|
|
No właśnie nic, poza byciem irytującym, nadgorliwym i wolnokapującym. Daleko mu zarówno do Lunara, który powoduje rozróby wszędzie gdzie się pojawia, jak i Mortka, który wielokrotnie pokazał, że nie rozumie poleceń moderacji. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-01-2009, 00:19
|
|
|
Cytat: | <moshi_moshi> Recenzowałaś może anime Itzazura Na Kiss ?
<moshi_moshi> Bo według mnie dosyć żałosna recenzja ta była jak i ocena redakcji Tanuki.
<moshi_moshi> Sądzę że na niższą ocenę niż 7/10 to anime nie zasługuje.
<moshi_moshi> No ale jak się recenzuje lub ocenia nie rozumiejąc anime to potem takie rzeczy wychodzą.
<moshi_moshi> Pozdro |
Użytkownik hellboy zarejestrowany z proxy zaraz po tym jak z tematu o Itazurze wyleciały dwa posty anfana z gościa.
Ban na nick i maila (fake), powód publiczny widoczny dla niego "Użytkownikowi anfanowi przypominamy, że zakaz pisania na Forum Tanuki nadal obowiązuje."
Edit:
Użytkownik Mishami został zbanowany pod tym samym powodem.
208.43.158.131
http://anime.tanuki.pl/admin/postlist?&ip=208.43.158.131 |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-01-2009, 18:43
|
|
|
User Darken, tytuł usera: Mroczna Choolera |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 29-01-2009, 01:22
|
|
|
http://forum.tanuki.pl/tematy21/4359,510.htm
Proszę o rozsądzenie, czy w poście Ryuzakiego mamy do czynienia z wycieczką osobistą? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 29-01-2009, 09:33
|
|
|
... Zeg...
Zegarmistrz napisał/a: | Po czym Moderacja uzna moje zwycięstwo, albowiem należę do osób, które oryginalnie wymyślały Multiświat i moja wyobraźnia jest tu bardziej wiążąca od czyjejkolwiek z Seriką, Bezimiennym i Avellaną włącznie. Ja też podyktowałem zasady tego działu. | Czy ty się specjalnie podłożyłeś? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 29-01-2009, 10:34
|
|
|
Tomek: to są logiczne konsekwencje gry na zasadach, jakie preferuje Ryuzaki. Uświadomiłem mu, czym to się skończy. To, jak to odebrał zależy wyłącznie od jego poziomu umysłowego.
I tak diabli mnie wzięli, jak zobaczyłem jego tupet. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 29-01-2009, 11:32
|
|
|
kic dostał osta za wyjątkową nieumiejętność czytania ze zrozumieniem (oraz za to, że skasował sobie guzik "wyślij PMkę") |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2009, 13:56
|
|
|
Ryuzakiemu, za spam w komentarzach do questa nie dałoby się dać osta? Dla świętego spokoju. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-01-2009, 14:06
|
|
|
Ryuzaki dostał właśnie osta, zanim jeszcze przeczytałam Twój post tutaj. A jeśli jeszcze raz coś namioknie na ten temat, to dostanie trzeciego, też ode mnie :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2009, 15:09
|
|
|
Slova też się o osta prosi. Dokładnie za to samo. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-01-2009, 18:25
|
|
|
Na wypadek gdyby Norka zedytowała posta w komentarzach do Gondoru, dostała ostrzeżenie za dopisek:
Cytat: | PS. Phantom warn rules
Mouderatouru-sama ga miteru. |
Ciekawe, czy zrozumieją, że osty nie są za samą awanturę, tylko za odwoływanie się do moderacji - i dlatego Slovę najwyżej się opitoli ustnie, ale na razie ostrzeżenia nie dostanie? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2009, 18:28
|
|
|
Ja wiem, że Slova (o tempora, o mores!) mówi sensowniej niż cały MAC razem wzięty, ale jednak karmi trolla. Dajmy mu osta, ale wyjaśnijmy co i jak. Powinien zrozumieć, a MAC będzie miał wytrącony argument o równych i równiejszych, jakby co. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 29-01-2009, 18:33
|
|
|
Nie żeby mi było specjalnie żal Slovy, ale już nie bardzo jest za co. Przestał trollować w temacie okołoquestowym, więc dać mu teraz osta trochę głupio by było. Jeżeli wróci i znowu zacznie przeszkadzać, z czystym sumieniem mu wlepię ostrzeżenie. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2009, 21:28
|
|
|
Za imputowanie mi antysemityzmu w poście (usuniętym już) wnioskuję o osta dla Norrki. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 29-01-2009, 21:47
|
|
|
Zrzutka posta Norrca |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|