Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - pmki, e-maile, uwagi ogólne. |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-04-2009, 13:48
|
|
|
Dobrze, a teraz żeby nie polegać na umiejętnościach mojego czytania w myślach proszę o dokładny opis tego kalendarza :)
Inaczej zamiast piątego obrazka ma szansę wyjść inny, ze wskazaniem na pierwszy - http://www.marcocioffi.com/images/requirements_toon |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 11-04-2009, 11:58
|
|
|
Objawił się nam talent literacki:
Cytat: | Dzień dobry, Redaktorze i Moderatorze, wszystkiego najlepszego w Święta i życia w pięknym czerwonym kolorze. Pan mi pomoże. Ja wierzę, że Pan się postara i da mi szansę na wykazanie się drobnym talentem literackim na Czytelni.
Niestety, nie znam waszego systemu oddzielania ziarna od plew, czyli systemu oceny fikujacych autorów.. Wie Pan, ja nigdy nie publikowałem i nie wiem czy ja jestem fikająca małpa czy plebejusz z Wiochy z talentem do sadzenia pyrasów. Więc Pan mi z łaski swojej pomoże Redaktorze i prześle krótki priv z opisem Waszego systemu. Bardzo bym chciał tutaj u Was coś zamieścić, a nie wiem jak zacząć i do kogo się zgłosić.
Bo rozumiem, że Pan i Pani Naczelna to razem oceniacie prace autorów jak każde porządne wydawnictwo. I ja nie chcę robić kłopotów sobie i innym, ale naprawdę nie wiem komu słać swoje wypociny.
Pozdrawiam i czekam na Pańską jak zwykle profesjonalną odpowiedź.
Dingo Boy - nowy użytkownik
PS. Ja naprawdę żałuję, że Pan nie ma gg. |
|
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-04-2009, 12:00
|
|
|
Ę?
...zwiesiła się.
Ale ja się czuję pominięta!
On chyba uważa, że fiki TEŻ przechodzą przez Ave i Teukrosa i że wy je czytacie... Jeśli chcesz, możesz mu wysłać linka do faq, regulaminu i do panelu dodawania fików.
Ale on mnie już irytuje na wstępie podejściem i robieniem sobie jaj. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:07
|
|
|
Dostałem dzisiaj:
Cytat: | Jak się masz? Ciekaw jestem czy Wy, mózgi, już rozgryźliście mój problem? Jeśli tak, to jak przeczytasz tą wiadomość (śpij sobie, ja mam dwie godziny w pościeli i mi wystarczy) to daj jakoś znać, dobrze?
A jak ci problem będzie się wymykał (ja nie wiem czemu tak jest i tyle) To zajrzyj do spoilera. Ale tylko wtedy, ok?
Spoiler: pokaż / ukryj
Mam pomysł. Skoro Wy mnie widzicie na liście userów, a ja siebie nie to może dam ci po prostu moje teksty (po kolei) i dostęp do mojego konta. Wiem, że nie nadużyjesz, bo jesteś Redaktorem, profi i gośćiem co to go z przyjemnością słucham.
Pomyśl, tylko o to proszę. Dobrej nocy, Teukrosie. |
|
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:18
|
|
|
Jeżeli to nie jest nowy Sapkowski, to odeślijcie toto na suchą gałąź. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-04-2009, 18:39
|
|
|
Innymi słowy: mam was głęboko w dupsku, wstawcie moje teksty za mnie, bo mi się nie chce.
A jak przyjdzie dziś na irca, to z przyjemnością wlepię mu kickbana, tak na zaś.
(o masz, i na autokorektę się nadziałam XD) |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2009, 11:47
|
|
|
Cytat: | Timur Mucurajew, czeczeński bard, często porównywany do Kaczmarskiego (przez polaczków oczywiście ;) ) |
Z http://forum.tanuki.pl/tematy45/2896,1560.htm#183084 Wytłumaczy ktoś tej niezbyt lotnej zapewne pani, że słowo "polaczek" jest zdecydowanie obraźliwe? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-04-2009, 12:03
|
|
|
... Za promowanie terroryzmu też powinny być osty... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2009, 12:05
|
|
|
I pewnie w odpowiedzi usłyszymy, że wspieramy opresyjny, putinowsko - miedwiedowski system. I że jesteśmy polaczki. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-04-2009, 13:42
|
|
|
Kogo to ruszy? Zresztą najwyżej się odpowie, że to oszczerstwa, bo promujemy opresyjny tanuczy reżim. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-04-2009, 20:31
|
|
|
kesake napisał/a: | Witaj,
chciałbym prosić o odblokowania konta, cesarz vedry. Kilka razy źle wpisałem hasło i konto zostało zablokowane. Stworzłem w końcu nowe, ale chciałbym do niego wrócić... jest jakaś szansa ? jak co mode podać maila i dane wszystkie o jakie mnie zapytasz ...
pozdrawiam
cesarz vedry |
Crack? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 15-04-2009, 20:33
|
|
|
Jest opcja resetu hasła przez mail chyba??? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-04-2009, 20:36
|
|
|
Jest, mi się kiedyś udało swoje zablokować. Ale nieee, kto by się spodziewał... |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-04-2009, 17:39
|
|
|
PMka od Ariocha
Cytat: | Od: Arioch
Do: IKa
Wysłany: Dzisiaj o 17:24
Temat: Offtop Cytuj wiadomość
Witam,
Proszę o interwencję w tym temacie . Pomimo ostrzeżeń moderacji użytkownicy strasznie offtopują, zamiast o systemie rozmawiają o Uniwersaliach RPG i o jakimś zupełnie nie związanym czasopiśmie. Wygląda mi to na ustalenia odpowiednie na priwa, ale na pewno nie dotyczące tematu.
Pozdrawiam,
Arioch |
... /me podnosi rączki z podłogi. A, to teraz TAK pogrywamy? We'll see. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-04-2009, 22:05
|
|
|
Dostałam maila...
Cytat: | Czy jest możliwość odblokowania mojego konta na forum tanuki
nick: VampirLord
bo nie chce mi się zakładać nowego konta
3033055 moje GG odpisz
<papapa> |
Ludzie... JAK na to grzecznie odpisać? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|