Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - pmki, e-maile, uwagi ogólne. |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-09-2009, 16:46
|
|
|
Skoro moderator grupy nie jest już osiągalny, to można chyba przekazać jego uprawnienia osobie zgłaszającej się (Altruiście). Zwłaszcza, że w tym momencie nie będą musieli "zbiorczo" wykorzystywać konta kica... |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-09-2009, 17:33
|
|
|
Avellana napisał/a: | Generalnie nie przepadam za kontami zbiorowymi, ale rozumiem, że w tej sytuacji faktycznie tego rodzaju przekazanie moderacji ma trochę sensu... |
Takie przeniesienie miałoby nastąpić właśnie aby zlikwidować konieczność używania konta zbiorowego. Gdy nastąpi, to po staremu konto wróci do rąk Kica (czy będzie go używał czy nie). W ten sposób owy nielubiany przez moderacje czynnik znika, a administrowanie grupą przestaje być problem dla nas, czyli w efekcie "i wszyscy żyli długo i szczęśliwie". |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-09-2009, 21:53
|
|
|
OK, *chyba* zmienione. Mam nadzieję, że będzie działało... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-11-2009, 13:21
|
|
|
Samuelowi wypadałoby zwrócić uwagę na awatarek (przede wszystkim skacze!) i podpis (nic strasznego, ale jednak byłabym konsekwentna - zwykle jednak staramy się unikać nawiązań do religii). Rzecz polega na tym, żeby to zrobić z wyczuciem, bo facet inteligentny i na poziomie - więc nie wytykać nieczytania regulaminu, tylko grzecznie wyjaśnić, że ponieważ zawsze i wszystkim zwracamy uwagę, to żeby nie tworzyć precedensów prosilibyśmy... i tak dalej. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:44
|
|
|
właśnie się zawiesiłem.
Dostałem PM-kę od naszej ulubionej forumowiczki.
Tohru_chan_kyaa napisał/a: | lol2 człowieku jeśli masz jakieś problemy w szkole, albo odchyły od normalności to rozumiem, ale lepjej zapisz się na wizytę do psychologa niż rozładowywuj swoją złość na mnie. Hahahah wlepiłeś mi ostrzeżenie o to że w poście pt. "Blogi,Mylogi" napisałam że na moim blogu nowa notka. Ja pier*** przecież po to właśnie jes ten dział żeby spamować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dodatku bezczelnie zaznaczyłeś i zakwalifikowałeś to jako BEZCZELNY SPAM. Człowieku Ty jestes chory na umyśle i bezczelny. Pfff jeśli myslisz ze się stad usunę i chcesz mnie udupić to masz pecha, chyba ze mnie ktos wypieprzy............................ | Pomijam już treść, ale, na bogów, dlaczego akurat teraz??? nawet jej nie zdążyłem zmoderować jej ostatniego posta w Blogach, bo ktoś mnie ubiegł... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:46
|
|
|
Okurczę, panienka ma przebłyski jasnowidzenia! Bo jak inaczej wytłumaczyć skąd wie, że wyniosą ją na szufelce? |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:47
|
|
|
Bezimienny - problemy mamy wszyscy. Porażenie mózgu to porządny problem, nieprawdaż?
Tak czy owak, IMHO niczego jej już nie nauczymy. Równie dobrze może dostać osta, jak i bana. |
|
|
IKa
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:51
|
|
|
Jej chodzi o tego osta co JA jej dałam.
I dostałam PMKę.
Cytat: | Od: Tohru_chan_kyaa
Do: IKa
Wysłany: Dzisiaj o 15:25
Temat: Re: Napis nad awatarem Cytuj wiadomość
weź dziewczyno Ty jesteś jakaś przewrażliwiona na swoim punkcie ;| wlepiłaś mi ostrzeżenie że niby obrażam użytkowników, hahaha bardzo śmieszne jesteś chora psychicznie, prześlij mi wiadomość w której kogoś obraziłam albo jak Ci coś nie pasuje to weź dziwko napisz mi na privie a nie będzoesz świeciła w ostrzeżeniach :|
|
|
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:51
|
|
|
A ten, jeszcze... W sumie smutne, że nawet nie wie ZA CO te osty dostała. I nie była w stanie zauważyć tego bezczelnego nabijania się z niej w Zupie.
(edit)
O, a za tę pmkę ban i papa... |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:59
|
|
|
Bezimienny, Ty się lepiej przygotuj na najazd stalkerów i złe oceny w szkole :D
Edit: A na poważnie - jeśli będzie się na PM odgryzać, postuluję bana. |
Ostatnio zmieniony przez Velg dnia 19-11-2009, 16:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 19-11-2009, 15:59
|
|
|
O, i tylko mnie oszczędziła, a to ja wyrzuciłem jej ostatniego posta z Blogów. Cóż, panienka niereformowalna, szkoda. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-11-2009, 16:03
|
|
|
Fakt, dawałem jej szansę na rozwój. Widać tu się pomyliłem. |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 19-11-2009, 16:11
|
|
|
Uhh...to są jeszcze tacy? :) Pani dorobiła się według mnie bana. Bynajmniej nie za kłótnie, czy nie uszanowanie zasad forum, ale za obskurny, prymitywny język i próby taniej prowokacji. Bo PW do IKi przekroczyło wszelkie granice. Jak tak do ludzi pisać można....... |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 19-11-2009, 16:37
|
|
|
Cytat: | Witam,
Jak widać nie przeczytałaś Regulaminu Forum, więc widocznym jest iż nie masz pojęcia, z jakiego powodu otrzymałaś ostrzeżenie, bądź też nie jesteś tego świadoma.
Punkt I.1.
Cytat: | 1. Uwagi lub elementy graficzne, które mogą się komuś wydać dyskryminujące lub obraźliwe, a także treści sprzeczne z polskim prawem, są w najoczywistszy sposób niedopuszczalne, niezależnie od możliwych intencji autora. |
Twoja wypowiedź z tematu "Bo zupa była za słona"
Cytat: | Bo osoba która wymyśliła ten offtopic ma odchyły od normy.
Bo wszyscy wyżej piszący żenujące teksty mają porażenie mózgowe. |
Punkt I.5.
Cytat: | 5. Niedopuszczalne jest zabieranie głosu w temacie tylko po to, by pokłócić się z innymi użytkownikami. Moderacja ma prawo usuwać wypowiedzi, które uzna za mniej lub bardziej zamaskowane próby wywołania kłótni. |
jw.
Twoje posty z tematu "Hasła recenzentów", "Tanuki manga - rezerwacje", "Poprawność pisowni", "Co polecicie/Jakie anime obejrzeć", " Co w tej chwili oglądacie", " W co w tej chwili gracie?", "Wilka Księga Pomysłów Idiotycznych", "Blogi, Mylogi" - wszystkie nie na temat, wszystkie BEZ przeczytania chociażby pierwszego postu w temacie, czy też zapoznania się z tym, o czym właściwie jest dany temat.
Rozumiemy, że dostosowanie się do zasad panujących na forum i norm kulturalnej wypowiedzi, a także czytanie z zrozumieniem jest dla niektórych użytkowników zbyt trudnym zadaniem, a czasem zadaniem praktycznie nie do przejścia. Jednakże rejestrując się na forum, użytkownicy maja obowiązek dostosować się do istniejącego regulaminu. Jest nam niezmiernie przykro, iż nasze forum nie jest dostosowane do Twoich wymagań. Tym bardziej, w świetle nadesłanych prywatnych wiadomości, nie będziemy Cię zatrzymywać w miejscu, gdzie najwidoczniej bardzo źle się czujesz.
Pozdrawiam
IKa - Moderator Tanuki.pl
|
|
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 19-11-2009, 20:01
|
|
|
Cóż...
moja pm-ka napisał/a: | (wycięty cytat z jej pm-ki)
Z powyższej wiadomości można wyciągnąć kilka wniosków.
Po pierwsze, drogie dziecko, nie uważasz - ostrzeżenie o którym mówisz dała ci IKa. Moje dotyczyło całości twojego zachowania na forum, i zostało wstawione dobre dwa tygodnie temu.
Po drugie - nie uczysz się na błędach. Wielokrotnie byłaś ostrzegana, że pewne formy zachowania nie są u nas mile widziane - ostrzeżeń tych do serca nie wzięłaś.
Po trzecie (i najważniejsze), twoje zachowanie (zwłaszcza dzisiejsza PM-ka i post w Blogach) wyraźnie wskazują, że nie masz najmniejszego zamiaru dostosować się do zasad panujących na tym forum.
W związku z powyższymi otrzymałaś właśnie osta, a dodatkowo zgłoszę wniosek o pełnego bana dla ciebie. Jestem pewien, że znajdziesz sobie jakieś inne forum, znacznie bardziej odpowiadające twojemu temperamentowi i poziomowi kultury.
Bezimienny |
odpowiedź Tohru-cian napisał/a: | hahaha w duchu Cię wyśmiałam ;D to forum jest jakieś pochrzanione. Strach się tutaj wogóle cokolwiek odezwać, nawet wyraz odwłok jest ocenzurowany i zawsze automatycznie przemienia się na ''odwłok''. Zasady tego forum wymyślił chyba jakiś pedancik , dlatego nie mam zamiaru się do nich dostosować-proste ;) |
|
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|