Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - pmki, e-maile, uwagi ogólne. |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-06-2013, 12:19
|
|
|
Skoro już przy tym jesteśmy, trzeba by się poważnie zastanowić, co robimy z Zombiem... Pan jest upierdliwy do granic możliwości i nie piszę tego jako moderator. Mam serdecznie dość jego obecności w każdym poważniejszym temacie, gdzie dla zasady musi stać okoniem do reszty. Niemożebnie wkurza mnie sposób jego wypowiedzi - polaryzacja na "ja" i "niegodna mnie reszta", ciągłe rozstawianie po kątach innych użytkowników i chamskie odzywki w stylu: "...jak zdobędę władzę to spłoniecie w piekle", "Wróć się do epoki sprzed wynalezienia ognia z takim mózgiem.", "Powiedz wprost że lubisz sobie popić a skoro jesteś Polakiem-katolikiem to marihuana to szatan.". Pan od dawna już nie jest zabawny, nie widzi nic złego w swoim postępowaniu, a pozwala sobie na coraz więcej. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-06-2013, 12:25
|
|
|
Popieram, ponieważ pan nie wykazuje żadnych oznak poprawy sugeruję dać mu w najbliższym czasie permabana i rozwiązać jego problem raz na zawsze. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-06-2013, 15:42
|
|
|
Jak każdy tłusty kot lubię czasem pobawić się myszą, ale każda zabawa się z czasem nudzi. Czas mysz zatłuc, i zanieść do łózka Panu (overmindowi), ułożyć szeregiem z truchłami poprzednich, jak anfan. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-06-2013, 22:51
|
|
|
That's all folks... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2013, 23:51
|
|
|
Jutro usunę cały wątek z tematu regulaminowego (może popoluję też na inne jego posty). na razie niech sobie doczyta za co wyleciał.
Edit: wątek zombie poleciał do spamu.
Nie wiem czy jest sens dawać bana na ip, on chyba dynamiczny ma. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-06-2013, 11:42
|
|
|
Ma, dostał na konto i maila. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 10-06-2013, 15:27
|
|
|
Trace po jego ostatnim pewnie nie krytym IPie (77.254.230.223) doprowadził mnie do Netii, i do miejscowości Tarnawatka. W regulaminie panu dałem ostrzeżenie...
Tak, wiem, to nie w 100% zawsze działa. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2013, 15:43
|
|
|
To jest zdecydowanie netia (miał chyba 4 różne ip z netii właśnie). Śmieszne jest, że używa teraz proxy... mimo że nie musi wcale (a i tak się nie ukryje bo go poznamy po pierwszej wypowiedzi). |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 10-06-2013, 17:31
|
|
|
Borze, jakie zadupie. Kto by pomyślał, że na takim zadupiu też mają rozpuszczoną przemądrzałą gówniarzerię. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 10-06-2013, 20:51
|
|
|
O, ciekawe, zamilkł.
Czyżby się przestraszył, jak anfan? |
|
|
|
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 11-06-2013, 14:11
|
|
|
jeśli do jutra się nie odezwie, skasuję też ostatnie jego wyskoki |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-09-2013, 13:19
|
|
|
Pan od powracającej reklamy forum Otaku Cośtam popluł mi się, że jego forum jednak nie zawiera pirackich treści. Może to i prawda. W każdym razie napisałam uprzejmą odpowiedź sugerującą, że skoro według własnych słów wysłał prośbę o zatwierdzenie do admina to sprawa zapewne zostanie wyjaśniona i że sugeruję cierpliwość. Po wysłaniu jej okazało się, że w międzyczasie wysłał drugą PMkę, jakieś pół godziny po przedniej o jakże wiele mówiącym tytule "czekam".
Cytat: | i co nie ma ani linku gdzie można pobrać nielegalnie pirackie programy, muzyke itd nie ma bezpośrednio a plików do pobrania. Nie masz dowodów że nasze forum łamie polskie prawo dla tego żądam o przywrócenie reklamy mojego forum i przeprosin publicznych |
Rozczuliłam się prawie widząc tą głęboką wiarę pana we własne prawa.
EDIT. Crack potwierdził, że jego strona nic nielegalnego nie zawiera, więc nie usuwajcie reklamy pana. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 15-09-2013, 14:39
|
|
|
Tak, pan jest niesamowicie rozczulający... tak mi się nie chciało wierzyć w opis forum że aż sprawdziłem czy ma ten reklamowany warez - download jest pusty. Odblokujmy mu reklamę i niech spada pod most. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-09-2013, 18:18
|
|
|
Chyba jako przekąska, bo na trolla się nie kwalifikuje... |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 21-10-2013, 22:45
|
|
|
Oni zawsze wracają...
nervyzombie napisał/a: | Witam, jestem nervyzombie, piszę w sprawię mojego bana na kotatsu.pl. Na wstępie chciałbym przeprosić za moje karygodne zachowanie i nagminne niestosowanie się do zasad regulaminu oraz powtarzających się i wyraźnych ostrzeżeń administracji. Myślę jednak że czas, który upłynął od wyrzucenia mnie z forum, oraz to w jaki sposób zostałem zbanowany(jednogłośnie przez ogół administracji) pozwoliło mi zrozumieć moje błędy i w przyszłości postarać się nigdy już ich nie popełnić.
Chciałbym więc się zorientować czy jest możliwość rozpoczęcia rozmów nt. zdjęcia mojego bana? Nie mówię że teraz czy w ogóle nie proponuję żadnego terminu, chodzi mi jedynie o wybadanie czy jest jeszcze możliwość abym został ponownie przyjęty na forum. Oczywiście zrozumiem jeśli moja obecność tam jest ciągle wysoce niepożądana.
Jakkolwiek liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Rzecz jasna, jeśli dostanę zezwolenie na pobyt na forum, deklaruję całkowite podporządkowanie się regulaminowi i administracji i zaprzestanie jakichkolwiek działalności "wywrotowych" nawet w ramach żartu.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|