Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najchętniej udusiłabym/udusiłbym... |
Wersja do druku |
Misao
yellow witch
|
Wysłany: 31-08-2004, 16:07
|
|
|
hmm, mnie najbardziej wqrzała Kotori z X'a; slodka paniusia, nad którą wszyscy chuchali i dmuchali, żeby se przypadkiem krzywdy biedaczka nie zrobiła.
Cytat: | [no, alez jaka ulga przyszła, jak w połowie serii odcięto jej głowe. i zasłuzenie :D |
poza tym ze Slayersów ta dziewczynke (nie pamiętam jak jej tam) w każdym razie czekała, aż wyrosną w miescie kwiaty, które będą zwiastować nadejście "bohatera" ==" na żadnym odcinku slayersów sie tak nie wynudziłam, jak na tym. ble.
kogo by tu jeszcze nabić na pal i wychłostać? Chii, za słodzenie i cukierkowatość.
napisałabym że nie trawie Ameli, ale wole nie ryzykować, i nie pisze ;)
denerwowal mnie jeszcze wygląd Fili jako smoka ==" taki muminek z nej był
a poza tym to nie lubie Gucia z Pszczółki Mai :D |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 31-08-2004, 19:43
|
|
|
<ooftop>
Tak na przyszłość - spoilery piszemy na biało i wstawiamy w "quote", żeby nikt niechcący nie przeczytał ;P
</offtop> |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-08-2004, 20:26
|
|
|
Misao napisał/a: |
napisałabym że nie trawie Ameli, ale wole nie ryzykować, i nie pisze ;)
|
Czego ryzykować? Jedynie tylko rwania hakami i powieszenia na suchej gałęzi...
A tak na serio: sporo osób tutaj nie trawi Amelii, to, że to Forum poświęcone jest w dużej mierze Slayersom nie znaczy, że padniemy na kolana przed każdą postacią. (Choc ja uważam, że Amelia była całkiem śmieszna i na swój sposób sympatyczna).
PS. Witamy na Forum. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 31-08-2004, 20:49
|
|
|
Misao napisał/a: |
a poza tym to nie lubie Gucia z Pszczółki Mai :D |
Gucio to najlepsza postać z pszcżółki Mai! Wciąż jestem wierny jego ideałom nic nierobienia! :P |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Misao
yellow witch
|
Wysłany: 31-08-2004, 22:11
|
|
|
eee tam, to ze Gucio sie caly czas obijał i żarł miód, nie znaczy że jest taki super ;p ale gdyby tak sie blizej przypatrzeć, to gorszy od niego był ten konik polny ;D
a co do Amelki: a już myślałam, że tylko ja mam jakieś zastrzezenia do niej ;) |
_________________ I cookie you cookie we cookie, and let us milk the cow xDD |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 31-08-2004, 22:40
|
|
|
Misao napisał/a: | denerwowal mnie jeszcze wygląd Fili jako smoka ==" taki muminek z nej był |
Bo ja wiem... jak dla mnie wszystkie złote smoki wyglądały jak duże złote muminki z skrzydłami...
Misao napisał/a: | a poza tym to nie lubie Gucia z Pszczółki Mai :D |
Jedyna postać z "Pszczółki Mai" którą bym oszczędził :/
...cóż... bywa... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 01-09-2004, 07:50
|
|
|
Ale te smoczki były kawaii, szczególnie Filia z kokardką, noooo ;P
Ale też przypominam, że na forum jest kilku fanów Amelki XDDDD |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-09-2004, 10:35
|
|
|
Kolejny kandydat do sali tortur (repertuar dla niego: rozciąganie, przypalanie na wolnym ogniu, na końcu uduszenie): Konohamaru i spółka, mały smarkacz z Naruto. Pałęta się tylko i sam nie wie, po co w ogóle tam jest. Jakoś mi nie pasuje do reszty. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-09-2004, 13:48
|
|
|
Dorzućmy od razu Naruto, który jest taim frajerem, że nawet nie zauważył jak Sasuke ukradł mu główną rolę:P.
Cytat: | A tak na serio: sporo osób tutaj nie trawi Amelii, to, że to Forum poświęcone jest w dużej mierze Slayersom nie znaczy, że padniemy na kolana przed każdą postacią. (Choc ja uważam, że Amelia była całkiem śmieszna i na swój sposób sympatyczna). |
Ja też tak uważam, ale poza momentami gdy była zabawna chciało się ją zabić;]. Ot fajna parodia, dobra do komedii, ale gdy serial robi się poważnieszy powinna zejść ze sceny. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 01-09-2004, 15:11
|
|
|
Do mojej listy dopisuję wszystkie pary yaoi. Oprócz yukiego i Shiuichiego z Gravitation. Od reszty mi niedobrze. Atrakcje dla tych panów, którzy nie mogą sobie zdać sprawy, że kochają inaczej i zastanawiają się o co chodzi: uduszenie własnymi rzygami. Bleeeee!
Dla sprostowania powiem tylko, że przeciwko parom homoseksualnym samym w sobie nic nie mam. A niech sie kochają, jeśli tak czują. Odrzydzenie mnie bierze nad rozwodzeniem się nad homoseksualizmem w stylu mangi i anime... nie wiem, czy ktoś to zrozumie ==''' |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
Misao
yellow witch
|
Wysłany: 01-09-2004, 20:23
|
|
|
Soy, popieram ;)
do tego wszystkiego dorzuciłabym trzy panienki z MKR, w szczególności zaś Fuu (tak sie nazywała?) słodziła do kwadratu.
i glówną bohaterke z Escaflowne'a. Poprostu jej nie trawie, pałętała sie biedaczka w każdym odcinku, nie wiedzac co ze soba zrobić i podrywala przy okazji wszystkich facetów xDD ot, jej rola w całym serialu (no moze troszke przesadzam, coś tam jeszcze robiła...)
dalsza część listy skazańców napewno będzie, jak sobie tylko przypomne =p |
_________________ I cookie you cookie we cookie, and let us milk the cow xDD |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2004, 20:52
|
|
|
Oj, bohaterka z Vision of Escaflowne TV i tak sporo robiła i była całkiem sensowna w porównaniu z tą z kinówki, gdzie zrobili z niej strasznie zamknięte w sobie dziwadło (na ziemi) i praktycznie pozbawioną jakiejkolwiek roli panięnkę do odbijania z rąk okrótnego Folkena (tak, tak) na Gai. W prawdzie jej zachowanie na Gai nie odbiegało znacząco od tego w serii TV, ale jej rola dla historii prócz bardzo naciąganego wątku nadprzyrodzonego była znikoma. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-09-2004, 13:39
|
|
|
Cytat: | Odrzydzenie mnie bierze |
"Zyd" się pisze inaczej:>. Poza tym nie zamieniaj się w hitlerowcaXD. Zaś co do yaoi to wątki są niestrawne dlatego, że są adresowane dla tego samego odbiorcy co Harlequiny: niewymagających dziewcząt, które szukają wzruszeń z odrobiną "pieprzu";P. Stąd trochę trudne do przełknięcia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
Wysłany: 02-09-2004, 15:15
|
|
|
Hm, jeśli miałabym kogoś dusić, to z pewnością - praktycznie bez wyjątku - każdą głowną parę z dzieł Yuu Watase. Kobieta z uporem mianiaka tworzy wkurzające głowne bohaterki i zawsze bezbłednie dorzuca im pociąg do najgorszego faceta w serii. Znośnych facetów albo spycha na dalszy plan albo zabija przy najbliższej okazji. Z kim skończy główna bohaterka? Wyliczam wszystkich facetów, jacy się pojawiają, i wybieram tego, który mnie po prostu odpycha. Jeszcze sie nie pomyliłam :)
Vide: Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi i insze.
Jeśli można poznecać się nie tylko nad bohaterami, ale i mangakami, to samej Watase chetnie wręczylabym Złotą Malinę za czestotliwość pojawiania się gwałtów i nieletnich ciąż w jej mangach. Trzy gwałty pod rząd co drugi rozdział? Chcialabym przesadzać. |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 05-09-2004, 11:07
|
|
|
Heh, posta mi zjadło XD. Zatem się powtórzę :P. A udusiłbym:
Kikyo z Inu Yashy: za to że nie chce spokojnie dać się zabić :P.
Inu Yashę: Za to że ugania się za Kikyo mimo że tuż obok siebie ma znacznie młodszą, czującą do niego mietę i co najważniejsze ŻYWĄ :P Kagome.
Jurę z Vandreada: za narcyzm i ogólnie bycie jedną z najbardziej denerwujących postaci :P.
Paiwai z Vandreada: za wścibstwo i szpiegowanie :P.
Złych z DBZ: za to że nie dają się zabić przez dziesiątki odcinków.
Goku i walczącą spółkę: za bicie ich przez dziesiątki odcinków i czekanie na pełną moc Złych :P. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|