Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 09-12-2011, 10:50
|
|
|
Xeniph napisał/a: | Boku no Pico |
Buhahahah |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-12-2011, 10:50
|
|
|
Polecam korzystać z Googla. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-12-2011, 11:21
|
|
|
Bardzo śmieszne panowie.
A teraz wracać pod most, trolle
Haren - jest to kadr z dość popularnego anime "Death Note". Także, scalono do właściwego tematu. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-12-2011, 11:23
|
|
|
... pffft, ja nie trollowałem. :P |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 09-12-2011, 14:18
|
|
|
Troll predator stwierdza, że podany przez Morga sposób wyszukiwania jest bardzo inteligentny. Jedyny szkopuł w tym,ze działa w przeciwną stronę. Nie wiem też czy w przypadku innego obrazka również było by tak prosto.
Natomiast reszta dowcipnisiów ma ode mnie wiadomość.
Jak trollować to z głową i z sensem, nie róbcie sobie (tutaj kokodin myśli o tym co siedzi na krześle) na forum. Takie żarty to do przedszkola :P |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-12-2011, 17:56
|
|
|
kokodin napisał/a: | Troll predator stwierdza, że podany przez Morga sposób wyszukiwania jest bardzo inteligentny. Jedyny szkopuł w tym,ze działa w przeciwną stronę. Nie wiem też czy w przypadku innego obrazka również było by tak prosto. | Ne, to nowe googlowe wyszukiwanie, gdzie jako argument możesz podać obrazek i zobaczyć jaki wynik ci wyskoczy. Działa dokładnie w tą stronę co potrzeba. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 09-12-2011, 19:12
|
|
|
To jeszcze trzeba powiedzieć motłochowi, że na ten aparacik trzeba nacisnąć. Kiedyś tego nie było ale ja aż taki spostrzegawczy to nie jestem. Ale honor zwracam.
Na moją Ikę nie działa, wywala tylko japońskie strony z tymże kadrem a mojej Iki z imagesheka nie :P |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-12-2011, 19:19
|
|
|
A ja przypominam, że właśnie do tego celu ten temat służy, więc jak ktoś nie ma ochoty odpowiadać na oczywiste dla niego pytanie, niech nie odzywa się wcale. Fajnie, że niektórzy urodzili się ze znajomością większości anime, ale tak się składa, że istnieją osoby, które nie posiadają tej zdolności, a np. dopiero zaczynają oglądać japońskie produkcje... Serio, to był wyjątkowo żenujący popis trollerstwa. |
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 09-12-2011, 19:57
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | A ja przypominam, że właśnie do tego celu ten temat służy |
Gdyby post faktycznie był w temacie do tego służącym, to bym to olał. Ale jeśli użytkownik nie tylko nie patrzy na przyklejone tematy, ale też na nazwy działów, to ja też nie zamierzam się dla niego starać. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-12-2011, 20:41
|
|
|
Xeniph napisał/a: | Gdyby post faktycznie był w temacie do tego służącym, to bym to olał. Ale jeśli użytkownik nie tylko nie patrzy na przyklejone tematy, ale też na nazwy działów, to ja też nie zamierzam się dla niego starać. |
To nie pisz wcale? A niewłaściwym miejscem zajmie się moderacja, skoro nikt nie raczył nawet wspomnieć, że od tego jest odpowiedni temat. |
|
|
skorpino88
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:12 Jak nazywa się te anime?
|
|
|
Witam mam pytanie poszukuje tytułu anime (bądź kreskówka już nie pamiętam dokładnie co to było) pamiętam niewiele z tego tylko tyle że główny bohater nastolatek był przybyszem z kosmosu jeździł o na motorze w którym po przyłożeniu ręki do baku motor potrafił unosić się nad wodą i udał się on na jakąś wyspę skontaktować się z kimś. W między czasie jakaś baza była tworzona przez obcych na księżycu. Jak ktoś ma pomysł co to było to poproszę o tytuł. Dziękuje i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:26
|
|
|
Po pierwsze TO anime , TEN serial TA bajka TE buty (liczba mnoga)
Po drugie do takich pytań mamy już temat , na wierzchu co by nie było i ma dość jednoznaczna nazwę.
Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł...
Po trzecie nie napisałeś kiedy to było , jak wyglądały postaci lub gdzie to widziałeś , co znacznie ułatwia rozpoznanie.
Ale obawiam się że to nie było anime. |
|
|
|
|
|
skorpino88
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:33
|
|
|
Faktycznie masz racje kiedy to było 2005 rok było to w tv, jaki kanał nie pamiętam. Charakterystyczne dla postaci było to że mili skośno namalowane oczy nic więcej nie pamiętam. |
|
|
|
|
|
skorpino88
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:46
|
|
|
Dziękuje za przeniesienie
Scalono do właściwego tematu. Polecam UWAŻNIE przeczytać regulamin i nie grzeszyć już więcej.
Tren |
|
|
|
|
|
|