Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pierwsze anime. |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-04-2005, 11:54
|
|
|
Pszczółka Maja, Dżeki, Tajemnicze Złote Miasta - to z czasów kiedy nie wiedziałem nawet, że to skośnooka robota.
Świadomie zaś - Records of Lodoss War - do dziś jedna z moich absolutnie ulubionych tytułów. Po nim był "Star Ocean Ex" a potem poszło już hurtem... |
|
|
|
|
|
Dj sawio
Gość
|
Wysłany: 12-04-2005, 17:29
|
|
|
Elo. Gdzie można znaleźć odcinki Slayersów albo Sailor Moon? Potrzebuje pomocy bo bardzo kocham moją siostrzyczke i chciałbym ją zadowolić. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-04-2005, 17:54
|
|
|
W miejscu, o którego lokalizacji tutaj nikt ci nie poda. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:03
|
|
|
Dj sawio napisał/a: | bardzo kocham moją siostrzyczke i chciałbym ją zadowolić. |
Angel Sanctuary syndrome ? |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:18
|
|
|
Dj sawio napisał/a: | bardzo kocham moją siostrzyczke i chciałbym ją zadowolić. |
Ekhem, ja wolę nie wnikać w znaczenie tych słów, nie chcę mieć z tym nic wspólnego.
Co do linków to i tak nikt ci ich nie poda, nikomu nawet nie chciało by się szukać, nie mówiąc juz o tym, że nie jest to miejsce ku temu odpowiednie. "Szukajcie a znajdziecie" powiedział ktoś mądry, napewno znacznie mądrzejszy ode mnie, jeśli chodzi o SM to powodzenia, poszukaj oryginalnego filmu kinowego wydanego w Polsce na VHS z rodzimym dubbingiem. |
|
|
|
|
|
Katja
Chrabina
|
Wysłany: 23-04-2005, 08:17
|
|
|
Pierwsze anime hmmm <zastanawia się> To było za "złotych czasów" Polonii 1Razem ze starszym bratem oglądałam wszystkie kreskówki jak leci.Zaczęłam sobie nawet nagrywać i jestem dumną posiadaczką kilkunastu odcinków Daimosa :).Potem było RTL 7 i TVN 7.I ciągle myślałam,żę to zwykłe kreskówki.A potem przyszeł czas na Hypera i odkryłam,że te wszytskie pozostałe bajki które tak lubiłam to anime. |
_________________ Dla mnie to nic. Nowe milenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzień, kolejna noc. Słońce, księżyc, gwiazdy pozostaną te same. |
|
|
|
|
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 01-05-2005, 23:26
|
|
|
Nieświadome pierwsze to były bajki z Polonii1 później pasjami oglądałem Dragon Balla (już wiedząc że to anime).
BTW jeśli znajdziecie na tym forum jakieś posty z tym samym avatarem i podpisane Ed_Hunter to też ja (wynik drobnego zamieszania z emailem aktywacyjnym, cóż, jestem tu nowy). |
_________________ Podążaj za białym kurwikiem... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-05-2005, 23:36
|
|
|
Cytat: | BTW jeśli znajdziecie na tym forum jakieś posty z tym samym avatarem i podpisane Ed_Hunter to też ja (wynik drobnego zamieszania z emailem aktywacyjnym, cóż, jestem tu nowy). |
To się i tak potem skasuje... Nie ma sensu, abyś posiadał podwójne konto (ba, czasy prehistoryczne tego forum dostarczyły wielu dowodów na to, że takie coś jest bardzo groźne). Którego użytkownika usunąć? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Totalizator
I Think I Can
|
Wysłany: 02-05-2005, 00:09
|
|
|
Ed_Huntera. Dzięki :) |
_________________ Podążaj za białym kurwikiem... |
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 03-05-2005, 19:28
|
|
|
A ja głupia do niedawna myślałam, że nie ma nikogo, kto by takie straocie jak Yattaman i Daimos nie tylko pamiętał, ale i wspominał z sentymentem i łezką w oku. Jakie to miłe uczucie wiedzieć, że nie jestem sama. :D Potem i Sailorki i DB przerabiałam, ale takie pierwsze "w pełni świadome" anime to dopiero Hyper był. No i właśnie, czy mógłby ktoś przypomieć, co oni tam pierwszego puścili? Wydaje mi się, że Escaflowne'a (Dilly-sama! XD), ale głowy nie dam. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-05-2005, 06:59
|
|
|
Pierwsza była chyba Iria i Chronicles of Lodoss War - przynajmniej tak mi się wydaje :-D
Ale Escaflowne na pewno był później :-) |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-05-2005, 09:26
|
|
|
Lodoss, Iria, jakąś marnote kręconą w kooperacji z Kanadyjczykami, potem chyba Bebopa i na końcu Escaflowne, potem Gundama, a potem zaczą mi się pierwszy rok i już nie oglądałem. |
|
|
|
|
|
Meath
|
Wysłany: 27-05-2005, 18:52
|
|
|
Muminki, Pszółka Maja i Sailor Moon- chyba w tej kolejności |
|
|
|
|
|
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 29-05-2005, 06:34
|
|
|
Muminki to anime O.o?
Yattaman i Sailor Moon ^^ nie pamietam w jakiej kolejnosci ^^ |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 29-05-2005, 09:12
|
|
|
no patrzcie, wszyscy oglądali sailor moon :D. Moim pierwszym anime byly albo sailorki of course albo pszczolka maja, juz niepamietam co bylo najpierw XD. No i muminki.. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|