Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Katek
Gość
|
Wysłany: 19-05-2008, 17:00
|
|
|
czy wie ktoś może jakie magazyny na temat M&A są w Kanadzie? niedługo przyjeżdża znajoma Kanadyjka i zastanawiam się co mogła by mi kupić^^ a i jeszcze jedno : a wiecie coś na temat mangowego rynku w Hiszpanii? |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2008, 10:08
|
|
|
Potrzebuje kilkunastu nazw supermarketów (lub innych, dużych sieci ogólnopolskich) sprzedających kosmetyki, ubrania i buty jako główny towar. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-05-2008, 18:23
|
|
|
Zna ktos jakiś zespół grający grecki folk (ale instrumentalny)? Potrzebuję podkład do odczytu o Safonie. |
|
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-05-2008, 08:00
|
|
|
Czym są te chany? Nigdy się z tym nie spotkałam (albo o tym nie wiem). Wywnioskowałam że są to jakieś obraźliwe fora... mam rację?
Wiki milczy na ten temat: wyświetla tylko o jeziorze Chany w Rosji oraz mieście o tej samej nazwie w obszarze Novosibirska. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 25-05-2008, 09:36
|
|
|
Arashino Shiro napisał/a: | Wywnioskowałam że są to jakieś obraźliwe fora... mam rację? |
Nie, a może raczej nie do końca. Ujmując rzecz skrótowo - są to imageboardy o bardzo różnorodnej tematyce, można na nich znaleźć obrazki na właściwie każdy temat. Czasem tematyka oraz zachowanie uczestników są jednak takie, że po prostu szkoda słów. Takie chany, jak widać, dość skutecznie psują opinię reszcie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
|
|
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-05-2008, 15:34
|
|
|
Dzięki BOReK.
IKo, właśnie dlatego się zapytałam bo nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam posta Twojego oraz Totema.
Teraz już wiem^^ |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
DeadJoker 
Soul Loser

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-05-2008, 18:51
|
|
|
Mam taką sprawę: potrzebuję do szkoły informacji o zawodzie mangaki-koniecznym wykształceniu, zarobkach, takie rzeczy. Gdyby ktoś mi podał jaką stronę internetową albo inne źródło, z którego mogłabym takich rzeczy się dowiedzieć, byłabym bardzo wdzięczna i ukontentowana. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
 |
|
|
|
 |
Irian 

|
Wysłany: 27-05-2008, 13:36
|
|
|
Warszawiacy, głupie pytanie - jak mam kartę miesięczną, to muszę nią machać przed kasownikiem za każdym razem, czy tylko zaraz po kupieniu? |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-05-2008, 13:47
|
|
|
tylko raz po kupieniu i chyba jeżeli ją przedłużasz po upływie okresu ważności to też trzeba raz machnąć (jeżeli przedłużasz przed upływem okresu ważności, to nie musisz chyba machać, ale ja i tak macham dla pewności) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Ferret 
Kawaii desu~

|
Wysłany: 27-05-2008, 13:49
|
|
|
Raz.
Vodh - przed skończeniem nie trzeba na pewno.
Aha... no i trzeba machnąć przy wchodzeniu na stację metra (żeby przejść przez bramkę xD). |
|
|
|
|
 |
Irian 

|
Wysłany: 27-05-2008, 15:30
|
|
|
A, no to gut - tak myślałam, bo generalnie nie widziałam w tramwajach ludzi, którzy by wyciągali tę kartę, ale mnie moja grupa wkręciła, że trzeba. :> Dziękuję. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Ferret 
Kawaii desu~

|
Wysłany: 27-05-2008, 17:16
|
|
|
Ja mam pytanie również dotyczące Warszawy, a mianowicie:
czy ktoś wie o jakimś klubie (czy czymś tego rodzaju) zrzeszającym osoby o zainteresowaniach związanych z Japonią, fantastyką bądź pokrewnymi ^^? |
|
|
|
|
 |
Grethort 
|
Wysłany: 28-05-2008, 15:58
|
|
|
Czy dysponuje ktoś dźwiękiem "świerszcza(a może świerszczy?)" który przeważnie pojawia się w wielu animach? Jeśli ktoś oglądał przykładowo NGE to wie co mam na myśli... mowa o dźwięku gdzie w tle po prostu słychać odgłosy świerszczy. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-05-2008, 16:09
|
|