Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Agon 

|
Wysłany: 09-05-2008, 23:26
|
|
|
Ja mam pytanie odnośnie działu ‘’Twórczość własna: grafika’’ – czy prace zamieszczane w tym dziale muszą być związane z tematyką M&A czy nie jest ona ściśle określona? Pytam, bo z tego, co widzę, 90 % tematów jest powiązanych z M&A, a chciałabym założyć temat dość odległy od pozostałych (chodzi o fotografie).
Heh, jestem nowym użytkownikiem i dopiero zaprzyjaźniam się z forum, a nie chciałabym popełnić jakiejś gafy ^^’
|
|
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 09-05-2008, 23:30
|
|
|
Cytat: | czy prace zamieszczane w tym dziale muszą być związane z tematyką M&A czy nie jest ona ściśle określona? |
Nie. Prace nie muszą być związane z m&a, jedyny warunek to przynależność do twórczości własnej graficznej. |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2008, 11:27
|
|
|
Czy ktoś w polskiej sieci jeszcze gra w MUDy? Jeśli tak, to jakie są najpopularniejsze? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 15-05-2008, 11:32
|
|
|
Kiedyś spróbowałem i najpopularniejsza była chyba Arkadia (to był rok 2006). Poza tym kojarzę jeszcze Cygnus, obie gry oczywiście polskie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2008, 11:40
|
|
|
Gry nie muszą być polskie. Chodzi mi o takie, w które grają Polacy (albo ludzie z całego świata, bez różnicy). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Ferret 
Kawaii desu~

|
Wysłany: 15-05-2008, 12:12
|
|
|
Była jeszcze Barsawia (oparte na Earthdawnie - ci co grają w RPGi pewnie słyszeli ^^)... ale teraz... heh, szczerze mówiąc to MUDy raczej umierają, a w większości umarły ^^".
Jeżeli szukasz informacji o MUDach to tu chyba znajduje się najlepsze (przynajmniej polskie) źródło wiedzy:
http://twoj.net/viewforum.php?f=10 |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 16-05-2008, 12:57
|
|
|
Nie od dziś wiadomo, że napis "Google" na stronie ichniej wyszukiwarki jest swoistą wyrocznią i przybiera różne kształty zależnie od święta lub czegoś innego. Czy ktoś wie czemu dzisiaj ustawili w napisie jakieś lasery tudzież inne wiązki koherentne? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
 |
|
|
|
 |
Ferret 
Kawaii desu~

|
Wysłany: 16-05-2008, 13:02
|
|
|
Najedź na logo, a od razu się dowiesz ^^. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 16-05-2008, 13:11
|
|
|
Łe, i tylko tyle? Gogle schodzą na psy... Poza tym nie przypominam sobie, żeby było coś podobnego z okazji rocznicy pierwszego kursu parowozu, wynalezienia silnika spalinowego czy odrzutowego. Tak samo z penicyliną. :P |
 |
|
|
|
 |
Ferret 
Kawaii desu~

|
Wysłany: 16-05-2008, 13:22
|
|
|
Cóż... nie przy każdym święcie/dniu/czymkolwiek innym zmieniają top, a że akurat wybrali laser - spytaj się "łaj" xD. |
|
|
|
|
 |
Eire 
Jeż płci żeńskiej

Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 16-05-2008, 17:57
|
|
|
Czy ktoś poznaje jakie postacie oprócz Inuyashy zdobią banner forum? |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2008, 18:16
|
|
|
Średni totoro, Nausicaa, Inuś, Misato, Faye, Nanvel Candlestick z Burn Up W, Spike, Integra, Penpen, Rei, bodajże Sakura, Kot Kiki i Mahoro :33 |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 16-05-2008, 18:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-05-2008, 18:22
|
|
|
Sakura bez znaku zapytania (z Tsubasa Chronicle) a meido to bodajże Mahoro z Mahoromatic |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-05-2008, 21:06
|
|
|
Wyborcza (Michnik na żywo zresztą też) co jakiś czas wspomina, że rosyjska gospodarka idzie w złym kierunku, goni tylko na surowcach i generalnie szykuje sobie grób. Wie ktoś ile w tym prawdy? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-05-2008, 15:10
|
|
|
Mają tych surowców na tyle, że mogą się w to jeszcze długo bawić. Oczywiście, można krytykować samą ideę, ale raczej nie sądzę, aby w przewidywalnej przyszłości mieli się na tym załamać. |
|
|
|
|
 |
|