Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 27-04-2009, 20:41
|
|
|
Emm... To równie dobrze może być Soundtrack z filmu i z niczym się nie kojarzyć. Jak dla mnie to raczej nic konkretnego nie jest... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-04-2009, 20:58
|
|
|
Nie, mnie się to z Fatboy Slim nie kojarzy, mam wrażenie, że słyszałem jakiś kawałek rockowy z tą muzyką. No ale może sobie coś ubzdurałem ;p |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 02-05-2009, 22:18
|
|
|
To ja mam pytanie do jRPGowców: o co lepiej się bić na eBay'u? Secret of Mana czy Breath of Fire 2? W obie gry grałem, ale się zastanawiałem, którą mieć w formie cartridge'a do SNESa. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:19
|
|
|
O ile jeszcze to aktualne, postawiłbym na BoFa. |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:24
|
|
|
Oba bardzo dobre ale zgodzę się z Griszakiem smocza seria Capcomu jest lepsza. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-05-2009, 18:03
|
|
|
Czy jest jakiś dobry program, za pomocą którego łatwo jest tagować pliki mp3? Zależy mi głównie na możliwości otagowania paru plików naraz. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-05-2009, 18:06
|
|
|
Ja używam TagScannera (i ma opcję tagowania kilku plików na raz) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 03-05-2009, 19:34
|
|
|
Cytat: | O ile jeszcze to aktualne, postawiłbym na BoFa. |
W sumie, pójdę na Secret of Mana. Ale to tylko z powodu sentymentu do RPGów Square. ;] |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-05-2009, 09:47
|
|
|
Czy ktoś wie, kiedy mają zostać wydane opening i ending do 07-Ghost? |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2009, 09:59
|
|
|
Według tej strony, oba single wychodzą 29.07. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-05-2009, 11:42
|
|
|
Sytuacja hipotetyczna: mam dużego, pięknego, łagodnego psa (np. labradora), który dodatkowo uwielbia się bawić i jest dość ruchliwy. Mam 5 lat i chce, żeby zrobił mi jakąś krzywdę, najlepiej niechący: ugryzł mnie, machną ogonem, tak, żebym się nakrył nogami, zdeptał...
Jak najłatwiej go do tego skłonić? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-05-2009, 12:01
|
|
|
Zawołać go stojąc na skraju schodów? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 10-05-2009, 15:26
|
|
|
Bierzesz psa, a drugi koniec smyczy dajesz dzieciakowi, po czym psa wołasz. Ewentualnie dajesz dzieciakowi do łapki ulubioną zabawkę psa i nie kontrolujesz zabawy dziecka z psem. Albo podpuszczasz dzieciaka, żeby chciał się pożywić z psem z jednej miski i nawarczał na niego, albo zabierał i oddawał na 1 sekunde miske i znów zabierał.
BTW, labradory wcale takie łagodne nie są, zwłaszcza te będące ofiarami modności rasy co poskutkowało rozmnażaniem na potęgę wszystkiego, co tylko labradora przypomina, nie bacząc na charakter czy zdrowie. No i to jednak psy energiczne, które trzeba umieć ułożyć, co oczywiście niewielkiemu procentowi właścicieli labków się udaje (lub w ogóle chce "bo one takie mądre na pewno same z siebie").
:3 |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-05-2009, 16:09
|
|
|
Czy jest jakiś zgrabny programik, który na podstawie tagów potrafi zmieniać nazwy plików? Zaznaczam, że chodzi mi o masowe zmienianie, ctr+c ctrl+ v i ręczne zmienianie nazwy pliku nie wchodzi w grę. (na przykład: mam kilkaset mptrójek z iTunes, o niewiele mówiących nazwach w stylu DGFG78934.mp3 i o ile tagi są poprawne (*na tyle na ile można ufać winampowemu autotagowaniu) o tyle nazwa pliku jest nadal porąbana i chciałbym to uporządkować) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2009, 16:19
|
|
|
Vodh - TagScanner ma funkcję "Renamer" :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|