Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-03-2007, 11:49
|
|
|
Zeg, ona pyta o sklepy internetowe, weź pod uwagę, że ona nie w Polsce siedzi... Podejrzewam, że Totem albo Rathann umieliby odpowiedzieć, bo wiem, że jakieś soundtracki sobie importowali. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-03-2007, 12:00
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Regulaminowo nie odpowiadamy na to pytanie. |
To mnie troszke obraza :/ wiem, ze nie wolno dawac stron do sciagania! mam na mysli jedynie orginalne Plyty z Soundtrackami z Anime... A wiem, ze takie cos jest. Mam takowa z Haibane Renmei :D |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-03-2007, 13:22
|
|
|
Cytat: |
Pilnie poszukuje jakiej stronki z Soundtrackami do Anime dokladniej to ( Mai HiME, Naruto, Chrno Crusade ) Jest taka stronka? |
Przepraszam. Zrozumiałem, że szukasz downloadu.
Tak, jak mówił Keii: na Amazonie są. Ceny mają za to mordercze. Przynajmniej jak dla mnie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 06-03-2007, 10:52
|
|
|
a teraz szukam ( po polsku ) informacji o Schmitt'cie Trigger'ze ( to jakis niemiec, prosze pomocy. Nie moge nic znalesc po polsku o nim :( ) |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-03-2007, 11:51
|
|
|
Luna: do zakupów w japonii polecam http://www.cdjapan.co.jp/ czyli anglojęzyczną część japońskiego sklepu Neowing. Wiem (sprawdzone) że bezporblemowo i terminowo dostarczają do Polski, ceny też nie są najgorsze - jak na Japonię, oczywiście. Warto teraz zajrzeć, właśnie mają wielką wyprzedaż. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 06-03-2007, 12:11
|
|
|
wa-totem napisał/a: | do zakupów w japonii polecam http://www.cdjapan.co.jp/ czyli anglojęzyczną część japońskiego sklepu Neowing. Wiem (sprawdzone) że bezporblemowo i terminowo dostarczają do Polski, ceny też nie są najgorsze - jak na Japonię, oczywiście. Warto teraz zajrzeć, właśnie mają wielką wyprzedaż. |
Nie mieszkam w Polsce :/
Keii napisał/a: | Po angielsku "Shmitt trigger" |
Gafa :P ( sorki... tak bywa, ze na codzien angielski a sie nie wie :P ) Myslalam, ze to jakies cholerne nazwisko :P |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 06-03-2007, 12:17
|
|
|
Luna napisał/a: | Nie mieszkam w Polsce :/ |
Jeśli jakiś sklep wysyła do Polski, to do Anglii raczej tym bardziej... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 06-03-2007, 12:27
|
|
|
Cytat: | Jeśli jakiś sklep wysyła do Polski, to do Anglii raczej tym bardziej... |
Modle sie o to kazdego dnia... ale wytoczylam juz walke Amerykanskiej spulce wysylkowej, ktora wysyla do calej europy tylko nie do... ANGLII ! Dziwne to czasem :/
Dopisane:
Jeszcze jedno :P ( Kto moze zna jakies Sklepy ( Polskie, angielskie Dostarczajace do angli wysylkowo przyjmujace £ ) a szukam gry na PS2 Mai HiME: The Another - Wiem, ze znowu o cos prosze, ale taka jestem :/ |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 07-03-2007, 14:03
|
|
|
Tak, jak pisałem w przypadku ostów - Play Asia (link bezpośrednio do gry).
Można tam ogólnie kupić przeróżne rzeczy w stylu właśnie muzyki/gier/figurek/anime. Z tym, że w większości są to wersje japońskie. Tak, jak na przykład ta gra wymaga przerobionej lub japońskiej konsoli, żeby działała. |
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 07-03-2007, 14:29
|
|
|
Dzieki... wiem, ze jest angielska wersja, dla tego sie pytalam. Ale wszedzie gdzie znajde, jest Out of Stock ! |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 07-03-2007, 14:53
|
|
|
A to ciekawe, GameFAQs wyrzuca, że gra wyszła tylko w Jp.
Cytat: | Mai-HiME: Unmei no Keitouju Marvelous 06/30/05 JP
Mai-HiME: Unmei no Keitouju (DX Pack) Marvelous 06/30/05 JP |
|
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
|
Wysłany: 07-03-2007, 16:26
|
|
|
Wiem, ze wyszla, ale wydano bardzo malo egzemplarzy... okolo 1000... bede musiala chyba napisac rzadanie na Ebay, ze chetnie kupie do £30. :( |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 07-03-2007, 16:43
|
|
|
Luna napisał/a: | Wiem, ze wyszla, ale wydano bardzo malo egzemplarzy... okolo 1000... |
100, 1000 czy 20000 - gdzieś powinno być napisane, że wyszło po angielsku.
A tymczasem wszędzie data wydania jedynie japońska, plus informacja na IGN:
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|