Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kto mi powie... |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-06-2007, 16:53
|
|
|
ja z innej beczki. Ostatnio ja z rodzinką rozmawiamy o zmianie operatora telefonicznego oraz internetem, wiec moje pytanie tyczy jaka oferta 3 paku( tv, internet, telefonu) jest najlepsza, najtańsza, a pod wzgledem netu najefektywnejsza(szybkość 2 MG). Kilka ofert obejrzałęm i mam wyrobione nieco zdanie, ale pytam sie tudzież ludzi.
edit. jakie są miny upc, multimedia, neostrada, Netia.
Druga kwestia jaka komórka za przyzwoitą cene(300-450) ma najdłuzszy okres czuwania bez ciągłęgo dołądowywania. Trzyzakresowa. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-06-2007, 17:31
|
|
|
Caladan napisał/a: | Druga kwestia jaka komórka za przyzwoitą cene(300-450) ma najdłuzszy okres czuwania bez ciągłęgo dołądowywania. Trzyzakresowa. |
Szczerze? Najpełniejszą wiedzę otrzymasz dzwoniąc do swojego operatora i wypytując biuro obsługi. Najlepiej od razu poproś, żeby połączyli cię ze skillem technicznym. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-06-2007, 19:15
|
|
|
Książki i intrukcje do programów graficznych to dla mnie strata czasu. To jest świetna zabawa odkrywać sobie jakąś nową opcję czy możliwość. Jeśli coś jest zbyt skomplikowane wszędzie są pozamieszczane intrukcje jak np kolorować itp.
Nie trzeba być od razu mistrzem świata w obsługiwaniu programu i znać go na wylot. Nie lepiej się trochę pobawić przy tym ? ^^
W dyskelsje i inne tego typu dolegliwości wybaczcie, nie wierzę. Po prostu... |
|
|
LightOFNewWorld
Gość
|
Wysłany: 21-06-2007, 21:12
|
|
|
Caladan napisał/a: | Druga kwestia jaka komórka za przyzwoitą cene(300-450) ma najdłuzszy okres czuwania bez ciągłęgo dołądowywania. Trzyzakresowa. |
Ja bym mogła ci polecić bez zastanowienia SE K750i albo K800i (aczkolwiek ta ma już swoją cenę). Ja korzystałam z K750i i byłam bardzo zadowolona a to co mówią ozacinających się joystickach w Sony Ericssonach to nie prawda mi ani razu sie nie zaciął....;) Pzdr...all
AAa prawda nie napisałam o najważniejszym....ja swojego SE ładowałam raz na tydzień ( oczywiście nie wyłączając aparatu przez cały ten czas)
Naprawdę, proszę o czytanie postów PRZED wysłaniem. Bo kolejne takie po prostu będę cięła bez litości.
IKa |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-06-2007, 08:26
|
|
|
Caladan napisał/a: | ja z innej beczki. Ostatnio ja z rodzinką rozmawiamy o zmianie operatora telefonicznego oraz internetem, wiec moje pytanie tyczy jaka oferta 3 paku( tv, internet, telefonu) jest najlepsza, najtańsza, a pod wzgledem netu najefektywnejsza(szybkość 2 MG). Kilka ofert obejrzałęm i mam wyrobione nieco zdanie, ale pytam sie tudzież ludzi.
edit. jakie są miny upc, multimedia, neostrada, Netia.
|
Na temat innych providerów się nie wypowiem, ale Multimedia to... Nie powiem, bo osta dostanę. X__X Drogo, marna jakość usług, niezapowiedziane pady netu (i to na dłużej, niż 5 minut) w normie, paskudna obsługa klienta. W dodatku - mała rzecz, a drażni - wysyłają smsem informację o zaległych opłatach, co samo w sobie jest fajne, ale mogliby podawać, ile pieniędzy trzeba wpłacić, bo teraz i tak trzeba tam dzwonić.
Nie polecam, przynajmniej w Trójmieście. My chcielibyśmy zmienić, ale mamy wybór między Multimedią, a Tepsą. X__X |
|
|
|
|
|
Grimlock
Me no bozo, me King
|
Wysłany: 22-06-2007, 16:00
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Multimedia to... Nie powiem, bo osta dostanę. X__X Drogo, marna jakość usług, niezapowiedziane pady netu (i to na dłużej, niż 5 minut) w normie, paskudna obsługa klienta. W dodatku - mała rzecz, a drażni - wysyłają smsem informację o zaległych opłatach, co samo w sobie jest fajne, ale mogliby podawać, ile pieniędzy trzeba wpłacić, bo teraz i tak trzeba tam dzwonić. |
no to cos dziwnego :P bo ja jakos nie mam z Multi problemow od x czasu :) pady netu byly i owszem ... na pare minut i to z reguly ok 24 ... a tak to dziala ladnie i zgrabnie ... jedyny problem mam tylko z dostepem do miejsca na serwerze bo ni cholery nie moge tego odpalic ... ;/ |
_________________ "I am the man who walks alone" ... "Living on the razors edge" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 22-06-2007, 20:00
|
|
|
Tym razem to Człowiek Solucja® prosi o pomoc...
Czy ktoś wie może, gdzie można znaleźć jakieś ładniejsze od standardowego brzydactwa japońskie czcionki (nie stylizowane, tylko takie, którymi można pisać używając Jp IME)? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 22-06-2007, 21:09
|
|
|
Dzięki totem, właśnie czegoś takiego szukałem ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-06-2007, 20:52
|
|
|
Jakiego obecnie adresu używa Subeta? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-06-2007, 20:55
|
|
|
Subetax.org
Nic się nie zmieniło od czasu, gdy ostatnio dostałeś link... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-06-2007, 21:16
|
|
|
Zmienił się komputer, na ktorym siedze. Nie mogłem sobie przypomnieć ostatnich 3 znakow i uparcie wchodziłem przez .com i .net
Czy Sword of Darkness jest werable? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-06-2007, 14:46
|
|
|
Czy reklamy pojawiające się na np. Yahoo sa dobierane wg. regionu? Zazwyczaj wskakiwały mi tam reklamy po angielsku i polsku, a od pewnego czasu za każdym razem gdy sprawdzam skrzynkę, wyskakują mi werbungi. |
|
|
|
|
|
ronin
|
Wysłany: 24-06-2007, 14:51
|
|
|
Tak, sa dobierane wedlug regionu, tu dziala identyczny mechanizm, jak w przypadku przegladarki googli. |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 26-06-2007, 09:45
|
|
|
Chciałem zapytać o pewną sprawę:
Poniewarz ostatnio zacząłem sezon rowerowy chciałem zapytać, czy może wiecie czy rowerzystów obowiązuje niedawno wprowadzony przepis odnośnie obowiązkowej jazdy na światłach przez cały rok?? |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|