FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 142, 143, 144  Następny
  Kto mi powie...
Wersja do druku
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Status: offline

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 21-06-2007, 16:53   

ja z innej beczki. Ostatnio ja z rodzinką rozmawiamy o zmianie operatora telefonicznego oraz internetem, wiec moje pytanie tyczy jaka oferta 3 paku( tv, internet, telefonu) jest najlepsza, najtańsza, a pod wzgledem netu najefektywnejsza(szybkość 2 MG). Kilka ofert obejrzałęm i mam wyrobione nieco zdanie, ale pytam sie tudzież ludzi.

edit. jakie są miny upc, multimedia, neostrada, Netia.

Druga kwestia jaka komórka za przyzwoitą cene(300-450) ma najdłuzszy okres czuwania bez ciągłęgo dołądowywania. Trzyzakresowa.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-06-2007, 17:31   

Caladan napisał/a:
Druga kwestia jaka komórka za przyzwoitą cene(300-450) ma najdłuzszy okres czuwania bez ciągłęgo dołądowywania. Trzyzakresowa.

Szczerze? Najpełniejszą wiedzę otrzymasz dzwoniąc do swojego operatora i wypytując biuro obsługi. Najlepiej od razu poproś, żeby połączyli cię ze skillem technicznym.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-06-2007, 19:15   

Książki i intrukcje do programów graficznych to dla mnie strata czasu. To jest świetna zabawa odkrywać sobie jakąś nową opcję czy możliwość. Jeśli coś jest zbyt skomplikowane wszędzie są pozamieszczane intrukcje jak np kolorować itp.

Nie trzeba być od razu mistrzem świata w obsługiwaniu programu i znać go na wylot. Nie lepiej się trochę pobawić przy tym ? ^^

W dyskelsje i inne tego typu dolegliwości wybaczcie, nie wierzę. Po prostu...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
LightOFNewWorld
Gość
PostWysłany: 21-06-2007, 21:12   

Caladan napisał/a:

Ja bym mogła ci polecić bez zastanowienia SE K750i albo K800i (aczkolwiek ta ma już swoją cenę). Ja korzystałam z K750i i byłam bardzo zadowolona a to co mówią ozacinających się joystickach w Sony Ericssonach to nie prawda mi ani razu sie nie zaciął....;) Pzdr...all

AAa prawda nie napisałam o najważniejszym....ja swojego SE ładowałam raz na tydzień ( oczywiście nie wyłączając aparatu przez cały ten czas)

Naprawdę, proszę o czytanie postów PRZED wysłaniem. Bo kolejne takie po prostu będę cięła bez litości.

IKa
Powrót do góry
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 22-06-2007, 08:26   

Caladan napisał/a:
ja z innej beczki. Ostatnio ja z rodzinką rozmawiamy o zmianie operatora telefonicznego oraz internetem, wiec moje pytanie tyczy jaka oferta 3 paku( tv, internet, telefonu) jest najlepsza, najtańsza, a pod wzgledem netu najefektywnejsza(szybkość 2 MG). Kilka ofert obejrzałęm i mam wyrobione nieco zdanie, ale pytam sie tudzież ludzi.

edit. jakie są miny upc, multimedia, neostrada, Netia.

Na temat innych providerów się nie wypowiem, ale Multimedia to... Nie powiem, bo osta dostanę. X__X Drogo, marna jakość usług, niezapowiedziane pady netu (i to na dłużej, niż 5 minut) w normie, paskudna obsługa klienta. W dodatku - mała rzecz, a drażni - wysyłają smsem informację o zaległych opłatach, co samo w sobie jest fajne, ale mogliby podawać, ile pieniędzy trzeba wpłacić, bo teraz i tak trzeba tam dzwonić.

Nie polecam, przynajmniej w Trójmieście. My chcielibyśmy zmienić, ale mamy wybór między Multimedią, a Tepsą. X__X
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grimlock Płeć:Mężczyzna
Me no bozo, me King

PostWysłany: 22-06-2007, 16:00   

Irian Baratai napisał/a:
Multimedia to... Nie powiem, bo osta dostanę. X__X Drogo, marna jakość usług, niezapowiedziane pady netu (i to na dłużej, niż 5 minut) w normie, paskudna obsługa klienta. W dodatku - mała rzecz, a drażni - wysyłają smsem informację o zaległych opłatach, co samo w sobie jest fajne, ale mogliby podawać, ile pieniędzy trzeba wpłacić, bo teraz i tak trzeba tam dzwonić.

no to cos dziwnego :P bo ja jakos nie mam z Multi problemow od x czasu :) pady netu byly i owszem ... na pare minut i to z reguly ok 24 ... a tak to dziala ladnie i zgrabnie ... jedyny problem mam tylko z dostepem do miejsca na serwerze bo ni cholery nie moge tego odpalic ... ;/

Numer Gadu-Gadu
3535008
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-06-2007, 20:00   

Tym razem to Człowiek Solucja® prosi o pomoc...
Czy ktoś wie może, gdzie można znaleźć jakieś ładniejsze od standardowego brzydactwa japońskie czcionki (nie stylizowane, tylko takie, którymi można pisać używając Jp IME)?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 22-06-2007, 20:09   

Keii napisał/a:
gdzie można znaleźć jakieś ładniejsze od standardowego brzydactwa japońskie czcionki

Polecam kolekcję Epsona.:
http://www.i-love-epson.co.jp/download2/printer/driver/win/page/ttf30.htm

Ewentualnie, http://www.wazu.jp/gallery/Fonts_Japanese.html

Numer Gadu-Gadu
3869750
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-06-2007, 21:09   

Dzięki totem, właśnie czegoś takiego szukałem ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-06-2007, 20:52   

Jakiego obecnie adresu używa Subeta?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 23-06-2007, 20:55   

Subetax.org

Nic się nie zmieniło od czasu, gdy ostatnio dostałeś link...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-06-2007, 21:16   

Zmienił się komputer, na ktorym siedze. Nie mogłem sobie przypomnieć ostatnich 3 znakow i uparcie wchodziłem przez .com i .net

Czy Sword of Darkness jest werable?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 24-06-2007, 14:46   

Czy reklamy pojawiające się na np. Yahoo sa dobierane wg. regionu? Zazwyczaj wskakiwały mi tam reklamy po angielsku i polsku, a od pewnego czasu za każdym razem gdy sprawdzam skrzynkę, wyskakują mi werbungi.
Powrót do góry
ronin Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-06-2007, 14:51   

Tak, sa dobierane wedlug regionu, tu dziala identyczny mechanizm, jak w przypadku przegladarki googli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Azag Płeć:Mężczyzna
Shade Reaver

PostWysłany: 26-06-2007, 09:45   

Chciałem zapytać o pewną sprawę:
Poniewarz ostatnio zacząłem sezon rowerowy chciałem zapytać, czy może wiecie czy rowerzystów obowiązuje niedawno wprowadzony przepis odnośnie obowiązkowej jazdy na światłach przez cały rok??

Numer Gadu-Gadu
6320346
Strona 52 z 144 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 142, 143, 144  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi