Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ale miałem piękny sen... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-07-2007, 14:00
|
|
|
Zobaczymy co będzie ci po zjeździe się śniło XD
U mnie faza przedzjazdowa i Tilk z Bamboshem knujący Ivil Plan w czymś, co było akademikiem, a miało puściutkie korytarze i śliczne, świeżo bielone ściany. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-07-2007, 14:33
|
|
|
Mi się śniło, że ojciec na okularach mi usiadł, przy okazji też strącając na podłogę kubek z gorącą herbatą_^_. Ja naprawdę potrzebuję odpoczynku od pewnych spraw... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Skaman
|
Wysłany: 28-07-2007, 20:56
|
|
|
Ja miałem sen taki durny że nie wiem czy nawet o nim pisać.
Dobra. Raz kozie śmierć.
Śniło mi się że ludzie którzy mnie znają słyszą moje myśli. Były tego plusy i minusy ;] |
_________________ [URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1611/what_akatsuki_member_are_you%3F"]http://www.theotaku.com/guru_results/1611_Tobi.jpg[/URL]
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-07-2007, 21:34
|
|
|
Śniło mi się, że wypadły mi oczy. Tak po prostu, wypadły i już. I leżały na podłodze. Głupi sen. Mało fajny. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-07-2007, 23:01
|
|
|
Momoko napisał/a: | Hym, sen może nie piękny, ale z pewnością... interesujący.
No i pamiętam całkiem sporo:)
Śniło mi się, że żyje w jakimś świecie przyszłości. Mocno skomputeryzowanym etc, ale to ma niewiele związanego z fabułą.
W każdym razie, pewnego dnia budzę się (we śnie) i postanawiam zostać księciem. Uznaję, że w tym celu najbardziej potrzebny mi jest złoty rumak. Wchodzę więc na allegro w poszukiwaniu takowego. Kupuję coś o nazwie Waleczny Rumak Sprawiedliwości w kolorze złotym. Natychmiast materializuje sie w moim pokoju, a wtedy okazuje się, że nabyłam złotego łosia o imieniu Waleczny Rumak Sprawiedliwości.
Niezrażona tym, wyruszam zbawiać świat na łosiu. na początku próbuję zbawić członków mojej rodziny galopując na walecznym rumaku przez cały dom i po kolei męcząc wszystkich domowników, jednak na nic się nie przydaję, bo upieram sie nie zsiadać z łosia.
Z tego powodu, postanawiam szukać kogoś, kto potrzebuje pomocy w mieście. Niestety, zmechanizowany świat nie jest przystosowany do łosi i dlatego nic mi nie wychodzi. jestem przepychana z jednego miejsca w drugie, aż w końcu popycham jakąś osobę (i teraz muszę zaznaczyć, że nie potrafię sobie przypomnieć jakichkolwiek parametrów dotyczących tej osoby; nawet nie wiem, jakiej jest płci). Pomogłam jej wstać, co okazuje się równoznaczne z oświadczynami (?!).
Natychmiast następuje ślub, przenosimy się do sali, gdzie orkiestra gra i śpiewa: 'Peggy Brown' . Następuje ceremonia (a ja wciąż na łosiu!!), lecz budzę sie w jej trakcie, w bliżej nieokreślonym momencie.
(Utena + Łoś Superktoś + Myslowidz) x momocza psychika = dziiiiwny sen
I wszystko oczywiście późno w nocy. |
Momoko po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że po prostu kocham Twoje posty...
Zeg xD Mojemu bratu śniło się kiedyś że wyciągnął sobie oko łyżeczką, nie wiedział sam w jakim celu, a potem był cholernie wściekły bo nie mógł tego oka wsadzić z powrotem. |
|
|
Yamu-kun
|
Wysłany: 28-07-2007, 23:14
|
|
|
Z tymi oczami miałem podobny sen. Innym razem śniło mi się, że nie wiedzieć czemu znalazłem się na wojnie i postrzelili mnie właśnie w oko xD Sen jak sen i nie wiem jaki to ból w rzeczywistości gdy kogoś trafią w oko, ale nawet we śnie nikomu tego nie polecam ^^ |
_________________ Pozdrawiam^^ |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 29-07-2007, 12:17
|
|
|
Hmmm miałem dość ciekawy sen już 2 raz.
Więc drugi raz całowałem jakąś nieznajomą dziewczynę. Organizm widocznie się domaga- ale ja się nie dam xD
Poza tym śniło mi się, że byłem w podstawówce.... potem sen przetransportował mnie do liceum... Spóźniłem się na religię. Lekcja odbywała się w klasie wielkości 2:2 X_x |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 07-08-2007, 12:00
|
|
|
Śniło mi się że znalazłam się w jakimś ekskluzywnym pokoju hotelowym w którym było pełno żeglarzy pijących rum. Trochę się bałam bo mieli Death Note ale byli bardzo przystojni (jeden wyglądał jak Light) więc zostałam. Nagle drzwi się otworzyły i wpadła moja ciotka z pretensjami co ja tutaj robię i że mam natychmiast wracać. Musieli mnie wytransportowac bo miałam nogę w gipsie. Potem znalazłam się w drugim pokoju w którym się dowiedziałam że moja mama urodziła trojaczki. Stwierdziłam że z trójką dzieci to ja nie wytrzymam, na dodatek z samymi chłopakami i uciekłam. Obudziła mnie wiertarka sąsiadów.
deathnotowe klimatyxobóz żeglarskixprzyjazd ciotkixmoja zwichrowana psychika :)
tylko skąd te trojaczki |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 07-08-2007, 18:35
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | tylko skąd te trojaczki |
hmm... oglądałaś Shreka Trzeciego^^? |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 09-08-2007, 12:45
|
|
|
Tak, oglądałam. I wszystko jasne :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 15-08-2007, 07:44
|
|
|
Bo jesteście źli i niedobrzy!
Dzisiejsza noc była wyjątkowo paskudna - na dobre zasnęłam po 5, budząc się wcześniej co godzinę (a to alarm wył, a to komary żarły...)
Za to śniły mi się dwa, oba równie nienormalne, sny o Jenotach.
W pierwszym dostałam laptop, wykorzystując do jego zdobycia mocno niekonwencjonalne metody. Z tego snu obudziłam się patrząc w sufit szeroko otwartymi oczami. Jesteście źli!
Drugi był zjazdem. W jakimś dziwnym miejscu. Przez 90% czasu działy się w nim rzeczy, które normalnie robią Tanuki wypuszczone na wolność - zapamiętałam jakąś niby-sesję i zbiorowe granie w Mocno Oldschoolowe gierki na emulatory. Na koniec Tomek udowodnił, że nie bez powodu mówią na niego Kijanka Chaosu i autorytatywnym tonem stwierdził: 'MYZIAĆ!'
Jesteście źli..... |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-08-2007, 11:55
|
|
|
Ten miałem Sen Zjazdowy i nawet mętnie kojarzę, że była tam Gonik (kojarzę też Maieczkę, Rathanna i Wiewióra). Zjazd był w dziwnym miejscu, w parterowych budyneczkach których nigdy nie widziałem i jak często w moich snach - gdzieś tam za ścianami czaiło się Zuo. że też nie miało nic do roboty tylko się czaić.
Potem zaczął się sen fabularny, w którym Coś Z Lasu kradło cenne irlandzkie krowy. Khem... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 15-08-2007, 15:55
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | czaiło się Zuo. że też nie miało nic do roboty tylko się czaić. |
Zuo się tylko czai, to jego życiowa misja.
Ysengrinn napisał/a: | Coś Z Lasu kradło cenne irlandzkie krowy |
Khem. Czyżby seans irlandzkiego tańca + Wiewiór + Soczewka w środku lasu?
A mi zdarzył się kolejny sen jenoci! Nu pagadi, mam obawy, że póki faza pozjazdowa nie minie mi całkiem to będą tylko sny z Tanukami.
W każdym razie - zabrana z domu, po przyjeździe do babci znalazłam sobie miły i cichy kącik i poszłam spać dalej, bo jako żywo byłam nieprzytomna.
Tym razem Jenoty w liczbie sztuk kilku znajdowały się na jakimś dworcu kolejowym, czekając na pociąg. Pamiętam Irin, Inaika, Bamba, Tilka i Ysena. Rozmowa dotyczyła Maieczki i jej fetysza. Oraz wełnianych skarpet, które czyjaś babcia miała zrobić Tanuczej społeczności, coby nie marzła w nogi na sylwestrze. |
|
|
Takius-kun
Dołączyła: 10 Sie 2007 Skąd: się biorą dzieci? Status: offline
|
Wysłany: 15-08-2007, 16:51
|
|
|
A mi się śniło, że mam zostać żoną Szatana Serduszko z DB. Nie za bardzo mi to odpowiada. |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 15-08-2007, 18:02
|
|
|
Tez miałem sen związany z DB. I dosyć dużo pamiętam. Śniło mi się, że w wiadomościach podawali informację o Cellu który zmierza do mojej rodzimej mieściny czyt. Leszna. Co więcej zmierzał w kierunku ulicy na której mieści się moja stara, dobra kamienica. ;) Żeby było mało jego celem była klatka schodowa na której mieszkam. Pamiętam, że pomyślałem sobie "What the Hell?" i zacząłem nie śpiesznym krokiem opuszczać miejsce zamieszkania. Po drodze spotkałem senną imitację mojego sąsiada pana Błażeja(taki siwy dziadzio z pieskiem) i zaczęliśmy razem "uciekać" niestety Cell nas dopadł. Pan Błażej nie robił sobie jednak z tego jakiegoś poważnego problemu i po prostu stał w miejscu. Ja zaś chciałem odlecieć i uciec ale nie mogłem wzlecieć wyżej niż parę metrów. I wtedy się obudziłem :P Warto zaznaczyć, że Cell zmaterializował się w odmętach mojej chorej jaźni w formie po wchłonięciu Androida 17 i nic nie mówił. |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|