Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ale miałem piękny sen... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-06-2008, 08:59
|
|
|
Notka Ariego została usunięta na podstawie 9 punktu konstytucji. Brzmi on:
9. Jakości posta nie mierzy się linijką/liczbą znaków. Niemniej stawiajmy raczej na jakość, a nie ilość postów. Do dyskusji pojedynczymi zdaniami służy GG.
Notki jednozdaniowe, bezsensowne, niezrozumiałe, pozbawione zasad interpunkcji na poziomie wymaganym przez program nauczania 3 klasy szkoły podstawowej, wewnętrznej logiki i związku z tematem będą usuwane, jeśli tylko moderacji starczy życia i sił.
Podpisano: talibowie z ugrupowania "Mądre Notki" pod przywództwem Zegarmistrza. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 22-06-2008, 10:05
|
|
|
Jaki temat takie posty :) pisze co mi się śniło, to jest temat o tym, więc nawet jeżeli będą to różowe słonie w stroju płetwonurka to niestety nalezy to zaakceptować. Chyba, ze Zegarmistrzu oczekujesz tu nadwyraz inteligentnych postów, po to zaglądasz do topicu 'ale miałem piekny sen' xD
Nie offtopowałem, napisałem na temat, składnie, przepraszam że nie mam wpływu na to co mi się wyśni. Teraz będe czytał encyklopedię przed zaśnięciem, myślę że jak mi się przyśni Salvia divinorum, to już będe mógł o tym napisać... czy może jednak nie?
Bo chciałbym wiedziec o czym mogę tu pisać i uniknąć tak przykrych sytuacji w przyszłości ;( ;( ;( widocznie nie zrozumiałem nazwy topicu i ktoś musi mi ją wytłumaczyć. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-06-2008, 10:29
|
|
|
Ari napisał/a: | Nie offtopowałem, napisałem na temat, składnie, przepraszam że nie mam wpływu na to co mi się wyśni. |
Jednolinijkowe zlepki wyrazów nie stanowiące nawet jednego poprawnego zdania zwykle są traktowane jako spam. Spam zwykle (z wyjątkiem kilku topiców, jak np. Skojarzenia) jest usuwany. Jeśli przejrzysz powyższy temat, to zauważysz, że poprzednie osoby miały w nim "nieco" więcej do powiedzenia, i robiły to "nieco" sensowniej. Treść samego snu nie ma tu nic do rzeczy (o ile nie narusza któregoś z punktów konstytucji forum, oczywiście). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-06-2008, 10:36
|
|
|
Jak wiele pierwszych postów w innych tematach. Zauważ, że pozostałe posty są bardziej rozbudowane, poza tym od roku 2003 forum się trochę rozwinęło. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-06-2008, 10:38
|
|
|
Ari napisał/a: | a widziałeś pierwszy post w temacie? | Tak. Widziałem też wywalony twój.
Zdanie swoje podtrzymuję.
PS: Tak swoją drogą, radzę zwrócić uwagę na punkt 15-ty konstytucji forum... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-06-2008, 11:58
|
|
|
Ari napisał/a: | a widziałeś pierwszy post w temacie? |
Pierwszy post w temacie: Cytat: | Wysłany: Nie 04 Maj, 2003 9:22 am Ale miałem piękny sen... |
Konstytucja Forum: Cytat: | Wysłany: Wto 17 Sty, 2006 9:50 am Konstytucja Forum Tanuki a.d. 2006 |
Tyle na temat powyższego argumentu.
Proszę zapoznać się z punktem 11, 13 i 15 KF.
Temat zostanie wyczyszczony wieczorem.
IKa
Zua Biurokratka
|
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 22-06-2008, 12:08
|
|
|
Kot, śnił mi się kot. Nie wiem dlaczego. Nie chce drugiego kota w domu.
Akcja działa się w byłej szkole, lekko zdeformowanej (schody nie były po tej stronie co trzeba). Nie wiedzieć dlaczego, trzymałem małego kota i szedłem z nim po korytarzu. Gdy już cała szkoła się na mnie zaczęła głupio gapić, to sen się urwał. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 23-06-2008, 14:09
|
|
|
A mi się śniło, że jezdziłam po moim mieście samochodem.
Bez prawa jazdy, poza tym to była moja pierwsza jazda, a wychodziło mi to z taką łatwością... Bez problemu, bez żadnej kraksy. Dziwny sen, tym bardziej że cel mojej jazdy nie jest mi znany, chyba przed kimś uciekałam.
Zazwyczaj moje sny są dziwne i nie do końca zrozumiałe. Może to znak, że bedę w przyszłości dobrym kierowcą? ^^' |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 23-06-2008, 14:29
|
|
|
Słuchajcie bracia miałem sen !
Piekny sen o tym że czanrne dziecko i Białe..... e to nie ten sen
W moim snie ktos wytruł wszystkie "Zmrock darcnes emo głupo bunto funk dzieci" i świat był lepszy prostszy, znikneły wojny , hipokryzja, i podziały na zamkniete alenujące sie nolaifowe kółka społeczne |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2008, 07:48
|
|
|
Sen pierwszy zawierał Herosa, Który Ma Uratować Świat... ale mu sie nie udaje i widzimy go uciekającym przed kulami ognia z nieba w towarzystwie jego własnej księżycowej boginki ubranej w prześcieradło. Cóż, bywa...
Sen drugi jak nic przesiąkł wczorajszą opowieścią Ave o zawiązaniu fabuły w Kimi ga Nozomu Eien: był pan i był jego harem. Harem mocno zdesperowany i ze wszystkich sił starający się zwrócić na siebie uwagę - a bizon nic, tylko cały czas zimny i nieczuły... Co ciekawe nawet panienka z góry wygrana musiała obejść się smakiem, bo pan, jak się okazało, kochał się na zabój w nieśmiałej i niepozornej dziewczynce na wózku... Tak, w typie autystyczno-rozczulającym. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-07-2008, 13:29
|
|
|
Wczoraj śniło mi się duuużo dziwnych rzeczy, acz w pamięci utkwiły mi głównie kolumna pancerna Space Marines i mój ojciec jako dowódca Imperialnej Gwardii.
Dzisiaj śniło mi się podróżowanie wieeeeelkim tirem z jakimś zespołem indywiduów, handel końmi przez granicę i walka z wielkim wężem. A po drodze chyba jeszcze uciekanie przed jakimiś sługusami zuego imperium... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-07-2008, 10:46
|
|
|
Panie i panowie, śniły mi się jenoty! *fanfary*
Pamiętam Biancę, GoNika, IKę i coś, co mogło być skrzyżowaniem Ka_tki z Noire. Jechałyśmy rowerami na jakąś wycieczkę do random miasteczka. Wpakowałyśmy się do jakiegoś domku, gdzie miała być wielka czekoladowa impreza (na stoliku leżała ogromna biała czekolada, której kot zakazał ruszać). Po drodze ktoś ukradł mi rower (zarżnę łyżeczką!!) i pół snu spędziło się na poszukiwaniach cholery. A drugą połowę graliśmy w karty.
Dziwny sen, powiadam wam. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 12-07-2008, 18:55
|
|
|
Coś, co podchodziło pod koszmar. Śniło mi się, że dziś jest 11 czerwca i nagle dowiedziałam się, że od jutra są matury! Polski 12, matematyka 13, angielski 14 i fizyka dwudziestego-któregoś... Angielski miał się zaczynać o 7.15 (yay!). Poza tym dostałam dużo grubiutkich, niebieskich książeczek, z których treścią przydałoby się zapoznać przed napisaniem czegokolwiek. Nie dałabym rady, nawet gdybym była po kursie szybkiego czytania...
Rozmyślanie o klasie maturalnej, maturze i studiach jest najwidoczniej szkodliwe. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-07-2008, 08:21
|
|
|
Miłym snem to bym tego nie nazwała... Kilka nocy z rzędu śnią mi się same koszmary...
Najpierw zaczęło się od pożaru, a dokładniej że byłam na wakacjach i grasował tam jakiś podpalacz, który podpalał ośrodki wypoczynkowe. I cały czas musiałam ewakuować się z jednego do drugiego, dopóki się nie obudziłam...
Drugi sen był o tym, że ktoś z mojej rodziny umiera, a dokładniej został zamordowany...
Przedwczoraj śnił mi się jakiś gwałt...
A dzisiaj duchy (khem), które zaserwowały mi lot w powietrzu...
Naprawdę to nie jest miłe, kiedy budzisz się w środku nocy zlany potem i z sercem, które wali jak oszalałe >___> Brrr. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|