Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-10-2009, 12:08
|
|
|
Staram się z zasady nie pisać w tym temacie, ale czasem można zrobić wyjątek.
Pytanie: ile wody schodzi w czasie jednego prania?
Odpowiedź: trzy wiadra zebrane szufelką plus bardzo dużo wyżymanych szmat do podłogi. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 26-10-2009, 11:56
|
|
|
Uh współczuje O_o, mnie kiedyś los pokarał dość niewdzięczną odpowiedzią na pytanie: ile wody mieści się w akwarium.
A wracając do dzisiejszego dnia - czeka mnie zgrywanie tysięcy milionów gigabajtów danych. Jak_ja_tego_nienawidzę... |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-10-2009, 12:15
|
|
|
Przez wczorajsze tachanie tony żarcia z domu do Pruszkowa chyba ponaciągałem sobie mięśnie==... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-10-2009, 16:56
|
|
|
Wszechwładny wszechświat najwyraźniej uznał uniemożliwienie mi uczestnictwa w w-fie za piorytet... Ale i tak ćwiczyłam, choć tylko przez połowę ;] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-10-2009, 19:14
|
|
|
Bo obiektywnie miły dzień był koszmarem. Wizyta w Zoo, ćwiczenia z matematyki i preparowanie (a raczej kichanie nad preparującą) zajęczych głów, a potem wykład o płetwonogich to nie jest szczyt moich marzeń, jak zdzieram sobie gardło oraz wysmarkuję/wypłakuję wszystkie płyny z organizmu. Żeby nie to, że mnie zatoki dzisiaj nie bolały powiedziałabym, że miałam dzień koszmarniejszy od poprzednich. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-10-2009, 14:43
|
|
|
Bo chyba domofon w moim mieszkaniu nie działa zbyt poprawnie... ciekawe czy jeszcze słyszę na prawe ucho? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 29-10-2009, 14:25
|
|
|
Bo właśnie dostałam SMSa, że nie ma jutro seminarium z historii, tylko jest w poniedziałek, i od przyszłego tygodnia zawsze już będzie w poniedziałki. Z jednej strony fajnie, bo perspektywa siedzenia w szkole od 7.00 do 15.15 nie jest zbyt przyjemna, a seminarium będzie w czasie, kiedy jest religia, czyli nie będę miała durnego okienka, tylko w takim razie po kiego grzyba ja dzisiaj wyszłam wcześniej ze szkoły, żeby mieć więcej czasu na douczenie się na kolosa ze Starożytności? Zawsze los musi mnie zrobić w jajo. Ja się tak nie bawię. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 29-10-2009, 20:32
|
|
|
No tak, bursa nie byłaby sobą gdyby i w tym roku nie było niespodzianki. Z racji tego, że instalacja elektryczna budynku ma już ponad 40 lat ogranicza się ilość lodówek na piętrze do 4 (a pokoi jest 21 i w każdym praktycznie po trzy osoby), a na cztery pokoje przysługuje jeden czajnik elektryczny. Już przemilczę fakt, że gości nie można przejmować do 21:30, że nie można wnosić pizz na piętra i wiele innych mniej lub bardziej głupszych przepisów, ale dziś to było po prostu przegięcie. To jak zachce mi się o 3 w nocy zrobić herbatę, to muszę zakłócić spokój innym osobom? Masakra... |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-10-2009, 22:54
|
|
|
Miałam dzisiaj jechać do domu pociągiem o 19.45. Miałam.
O 19.20, dosłownie chwilę po tym, jak kupiłam bilet, usłyszałam z głośników komunikat "Pociąg InterRegio do Łodzi Fabrycznej przyjedzie z opóźnieniem około 15 minut, opóźnienie może ulec zmianie". Wzruszyłam ramionami, przyjmując to jako coś dość normalnego i poszłam kupić sobie czekoladę. A potem usłyszałam coś na temat "nieokreślonego opóźnienia" i zamarłam...
Jak się okazało, na trasie Łódź-Warszawa, tuż pod Łodzią zresztą, jakiś miły pan robotnik zrobił kęsim rurze z gazem. Ze względów bezpieczeństwa cały ruch na trasie został wstrzymany. Najbliższy prawdopodobny pociąg miałabym o 21.20, ale jakoś nie chciało mi się czekać.
Radujmy się... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 31-10-2009, 11:21
|
|
|
Pad internetu od wczoraj wieczorem do ok. jedenastej dzisiaj==... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-10-2009, 13:54
|
|
|
Zostałem dzisiaj rano obudzony odkurzaniem w moim pokoju. I jeszcze usłyszałem pretensje, że warczę... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-11-2009, 10:50
|
|
|
Bo rozwalona warga, na szczęście na zewnątrz jest zimno do tego stopnia, że po półgodzinie gdyby nie opuchlizna to bym o niej nie pamiętała. |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-11-2009, 10:55
|
|
|
Bo znalazłem buciki księżniczki, ale za to nigdzie nie mogę znaleźć kocich uszek...
A szkoda, bo przy tym komplecie statystyki księżniczki rosną aż o plus 10.
Ech... |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 01-11-2009, 12:21
|
|
|
Bo jestem przeziębiona i czuję się beznadziejnie... A nie mam na to czasu! |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-11-2009, 17:49
|
|
|
Bo jakiś skończony debil puścił luzem czarnego wilczura. Nie, nie ważne, że ktoś się może bać, że ja wpadam w panikę, ważne, by pies mógł się wybiegać i nie zawracał głowy właścicielowi.... >.<'
Widać niektórzy nie dorośli do posiadania zwierzęcia. |
|
|
|
|
|
|