Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-11-2009, 17:21
|
|
|
Bo ##@$%^#@ Empik nie ma i pewnie nie będzie mieć w dystrybucji najnowszej powieści Sapkowskiego. A już miałem nadzieję, że wreszcie przeczytam toto... |
|
|
|
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-11-2009, 17:42
|
|
|
Bo widać oczekiwanie chwili wytchnienia mieści się w kategorii marzeń nie-do-zrealizowania. Grrrr... |
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-11-2009, 17:43
|
|
|
Nie ma dnia, żeby się nie wpienić.
Wracam dziś ze sklepu, przedemną idzie facet, prowadzi ze sobą rocznego wilczura, oczywiście do smyczy. Dochodzimy do mojego podwórka, bramki są otwarte. Wilczur wbiega na posesje i zaczyna rozgrzebywać klomb. Zdarza się to już enty raz, bo mam pecha mieszkać przy uliczce spacerowej.
Podchodzę do gościa i mówię:
- Proszę pana, niech pan sobie kupi smycz kupi i na niej psa prowadzi, a nie komuś po pod okna puszcza.
To gość do mnie:
- A co pana to obchodzi? To pana działka?
Ja:
- Tak, to moja posesja...
- A ja pana nie znam...
- Za to ja pana znam. Jak zadzwonię po straż miejską, to zobaczy pan, jak dobrze...
To na mnie rękę podnosi, żeby mnie przestraszyć, że niby mnie bić będzie. To ja go za tą rękę łapie.
- No uderz, najlepiej tak, żeby ślady zostały. Psa ci zabiorą i uśpią i jeszcze będziesz miał sprawę w sądzie - a korzystając z tego, że go trzymam mówię - Teraz pójdziesz za mną i psa mi z podwórza usuniesz.
Niestety facet mi się wyrwał, od wariatów mnie zwyzywał i poszedł sobie. Pies zrobił co swoje na środku trawnika i poszedł za swoim panem.
Wpienia mnie ludzkie chamstwo, zwłaszcza właścicieli psów. Na mojej ulicy jest sporo nieogrodzonych domów, bawią się dzieci, chodzą koty. Mimo to nie ma dnia, żeby jakiś kretyn albo kretynka nie spacerowali ze spuszczonym ze smyczy wilczurem. Kiedyś, kiedy sąsiedzi hodowale kury co miesiąc była sprawa, że komuś psy jakąś zagryzły. Teraz też co roku mamy innego kota, bo stary zginął w tajemniczych okolicznościach... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 05-11-2009, 20:10
|
|
|
Zdjęcie jako dowód i do SM z wnioskiem o ukaranie. Po zalaniu ich zgłoszeniami albo zareagują, albo zanotują sobie kogo olewać (czyli niewiele się zmieni).
A jak rękę juz podniósł i była okazja, to trzeba było lutnąć prosto w dziób. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-11-2009, 20:52
|
|
|
Borek nie, bo wtedy pies mógl zareagowąć, z dwojga złego lepiej zdjęcie i SM, a na pieska? Gaz pieprzowy. Jak parę razy dostanie gazem w pewnym miejscu to nie będzie chciał wracać. |
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 05-11-2009, 21:41
|
|
|
Bo mój przemiły kolega z roku... Nie lubisz ludzi- masz prawo, uważasz że wszyscy to idioci- trudno, nie chcesz ze mną rozmawiać- bez łaski... ale do jasnej ciasnej, pokaż przynajmniej to minimum kultury i nie wygłaszaj tego na całe forum i nie krzyw się jakbyś niepowiemco żuł jak ktoś wygłasza swoje poglądy! Jakbyś też czasem komuś rękę podał to też ci korona z głowy nie spadnie. I na koniec: naprawdę bardzo przepraszam że chciałam ci pokazać gdzie jest księgarnia, jakaż ze mnie prostaczka że przeszkadzałam ci w błądzeniu po skrzyżowaniu... i w dodatku śmiałam jeszcze spytać cię czy trafiłeś. Zaprawdę zasłużyłam na twoją pogardę... >___>
I jeszcze:
Bo już się cieszyłam że zdążyłam na wcześniejszy autobus, a ten zignorował mój przystanek... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Karel 
Latveria Ruler

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-11-2009, 02:00
|
|
|
Bo żołądek. Uwziął....się...na...mnie. Znaczy się boli..... dziękuję niebiosom że tylko to. Szlag! |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
 |
|
|
|
 |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 06-11-2009, 19:14
|
|
|
BO PO 65 MINUTACH OBLAŁEM WRACAJĄC DO OŚRODKA
NOSZ SKURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR-
Aha, no i nowo kupione drzwi harmonijkowe okazały się być źle złożonym bublem.
Zmoderowano.
IKa |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-11-2009, 19:21
|
|
|
Jak mi ktoś będzie kontynuował usunięty fragment wypowiedzi Slovy tutaj/na ircu/na pm/mailu czy w jakikolwiek inny sposób to wstawię osta.
IKa - Bardzo Wkurzona Moderatorka |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-11-2009, 19:29
|
|
|
Bo budyń mi nie wyszedł. |
|
|
|
|
 |
Alira14 
Wielkie Prych

Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 06-11-2009, 20:20
|
|
|
Bo ja się wydziedziczam.
Matka zażądała od ojca by na gwiazdkę załatwił jej film "Zmierzch" (książki nie czytała, w gazecie był artykuł o popularności tego badziewia i matka jest zaintrygowana, damn you gazeto!). |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-11-2009, 20:43
|
|
|
Ból głowy, zły humor i na dodatek edycja kolekcjonerska Dragon Age, która miała mieć premierę dziś będzie dopiero w przyszłym tygodniu. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-11-2009, 14:24
|
|
|
Sąsiad z dołu robi remont już... 3 tydzień? Czwarty? W każdym razie zaczynają mnie już zęby boleć od tego rozpaczliwego jęku wiertarki. |
|
 |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 07-11-2009, 14:37
|
|
|
GoNik napisał/a: | 3 tydzień? Czwarty? |
A w ile ty chciałaś remont zrobić? Dwa dni? Na kapitalny miesiąc to często mało. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 09-11-2009, 00:25
|
|
|
Bo fizyka w klasie maturalnej o profilu humanistycznym to jakieś nieporozumienie (to samo się tyczy biologii i geografii). Zamiast uczyć się historii, muszę wkuwać jakieś dziwne fizyczne teorie, których nie rozumiem i które nie są mi do niczego potrzebne. Co mnie pokusiło, że wybrałam tę szatańską szkołę.
Bo boty, które są coraz bardziej uciążliwe. Głupi Endrju. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|