Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-02-2010, 18:29
|
|
|
Bo własnoręcznie uczyniony na zajęciach hematokryt około 38, możliwe że mniej... |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 23-02-2010, 19:29
|
|
|
Bo się starzeje. Ledwo psychicznie wytrzymałam dzisiaj jedne zajęcia, a jutro mam cały blok od 8 do 18. Jeszcze ta pogoda - sama już nie wiem jak mam się ubierać, rano jest za zimno, w południe za ciepło. Przez to wszystko robię się marudna. O wiosno, przybywaj.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-02-2010, 20:19
|
|
|
Bo siedem godzin z życiorysu poszło się dzisiaj kochać. Nie zostałam zaproszona.
Najpierw straciłam ponad dwie godziny z powodu badania, które trwało trzy minuty. Później, bez wstępowania do domu na obiad czy choćby kubek herbaty, była pięciogodzinna rada podsumowująca - arrghh! Boli mnie teraz głowa, jestem zmęczona. Nienawidzę szkolnictwa. Bleh. |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 23-02-2010, 22:33
|
|
|
Bo dziadek w szpitalu, jutro jadę w odwiedziny. Wydaje się, że najgorsze minęło. Mam nadzieję. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-02-2010, 17:32
|
|
|
Bo nowy plan jest jeszcze gorszy niż stary, a myślałem, że to niemożliwe. Siedzieć na uczelni od 9:30/11:00 do 17:15-19:15 prawie codziennie z bezsensownymi okienkami, to jest to. Dobrze, że ponoć ostateczna wersja, którą dostaniemy po weekendzie będzie inna, ale pewnie niewiele lepsza. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 24-02-2010, 19:20
|
|
|
Bo wyniki egzaminu mają być dopiero 1 marca, kiedy sam egzamin był 29 stycznia, to jest szczyt chamstwa, zwłaszcza że poprawka jest zaplanowana na 5-go... |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-02-2010, 19:21
|
|
|
Wybieram się dzisiaj do Urzędu Miasta, bo w końcu wypadałoby złożyć wniosek o ten dowód osobisty - dojeżdżam w okolicę autobusem (i piechotą i kolejnym autobusem), po czym pytam się ludzi którędy dojdę do Urzędu - zwyczajnie na Podgórzu jestem pierwszy raz. Dostaję odpowiedź i idę jak mi powiedziano. Urzędu nie widać, więc pytam znowu, słyszę że dalej prosto i tak kilka razy. W końcu dochodzę...
... czy ja, psia mać, wyglądam na człowieka, który miałby interes w Wydziale Budownictwa, Urbanizacji i Architektury? =='
Musiałem cofnąć się dobre dwa i pół kilometra (po uprzednim znalezieniu jakiejś mapy, z czym tak łatwo nie było). Nigdy więcej nie zapytam ludzi o drogę... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-02-2010, 23:30
|
|
|
Bo kolejny długi odcinek serialu "Buty Mnie Kochają!". |
|
|
Agon
|
Wysłany: 26-02-2010, 00:07
|
|
|
Bo skończyła się licencja na testową wersję AntyWirusa - trzeba będzie zapłacić - -'
Bo się najadłam Kasztanków i teraz mi niedobrze.
Bo zmarnowałam wczoraj cały dzień. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-02-2010, 17:52
|
|
|
Bo nie ma na Canal + transmisji z meczu otwarcia runda rewanżowej! Co to kurde ma być?! Poleci dopiero mecz Cracovia vs Legia, a olano mecz Odry i Lechii. A tak chciałem zobaczyć na żywo "nową" Odrę... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-02-2010, 18:50
|
|
|
Cytat: | In celebration of .hack//Link's PSP release (and... yes the conclusion of the .hack video game series), CyberConnect2 will be hosting a live music event of past and current composers consisting of the entire .hack series! The ".hack//LiVE Extravaganza Drama" will take place on May 9th, 2010 in Japan. The list of .hack star studded guests include:
FictionJunction YUUKA
FictionJunction
Yuki Kajiura
YUUKA
KAORI
KEIKO
WAKANA
YURIKO KAIDA |
:< |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-02-2010, 19:40
|
|
|
Wrrryh!!! Mój komputer mnie nie kocha, Photoshop mnie nie kocha! Argh! Już nigdy nie dam nikomu w nim grzebać >.< |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 27-02-2010, 01:04
|
|
|
Sas, przybij.
A poza tym, przed chwilą mało co bym się nie zabiła o odkurzacz, który matka położyła mi na środku pokoju. |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 27-02-2010, 10:15
|
|
|
Bo żołądek się buntuje. Trolejbusy to ZUO! |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-02-2010, 10:21
|
|
|
Bo zdaje się, że wizyta u lekarza odbędzie się jak najszybciej. Za dużo stresu mnie dzisiejszy poranek kosztował. Boję się, a w ogóle to nie lubię chadzać do lekarzy. |
|
|
|