Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-09-2010, 19:28
|
|
|
Bo przysnęło mi się, zdecydowanie za długo ==' |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 07-09-2010, 19:38
|
|
|
Bo już któryś raz zostałam olana sikiem prostym przez znajomych, ktorzy zaplanowali sobie cos tam i "zapomnieli" mi przekazać, a poza tym "przecież było na fejsbuku kilka dni temu na profilu czyimś tam!". Zastanawiam się, czy trafiam na takich ludzi, czy jednak problem jest we mnie i jestem na tyle nieciekawa, ze nikt o mnie nie pamięta :( Równocześnie zastanawiam się co z takim fantem zrobic (oprocz tego, że opierniczyłam od gory do dołu wszystkich po kolei, co niestety chyba nie zrobilo wrażenia) - mam każdego olać i kontemplować samotność, czy uśmiechać się i udawać że nic się nie stało, czekając na kolejną taką sytuację? :( Tak źle, i tak niedobrze. |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 07-09-2010, 23:33
|
|
|
seshiro napisał/a: | Bo panie w dziekanacie są zue i straszą nowo przyjętych studentów. |
taki obowiązek, mają to zapisane w umowie o pracę. ;] |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 10-09-2010, 13:35
|
|
|
Moja kotka nie żyje. Jakiś idiota ją rozjechał. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 10-09-2010, 14:45
|
|
|
Mononoke, przykro mi.
niestety też mam swoje trzy grosze do tego tematu. Bo, proszę państwa, w momencie kiedy jedynym kryterium przyznawania akademika jest odległość, okazuje się że 600 km to za mało. Jestem wściekła, nawet kierownik nie wie co o tym myśleć ale zrobić nic nie może. a dzieci z Tychów [koło 30 km] pokoje dostały.
Do tego temperatura spada. Jeszcze chwila i zejdzie poniżej 35*C. Grejtaśnie jest! |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:09
|
|
|
Bo niech to wszyscy diabli, ostatni raz w zyciu polegalam na czyims byciu fair. Ostatni. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 11-09-2010, 20:34
|
|
|
Bo nie ma już biletów na płytę na grudniowy koncert 30 Seconds To Mars ;__; Jak mogły się rozejść w niecałe dwa tygodnie?! Przecież to Torwar, a nie jakiś mały, studencki klubik... Mam nadzieję, że będzie jakiś dodruk, bo nie wyobrażam sobie siedzieć na koncercie, ale też nie wyobrażam sobie, że mogłoby mnie tam zabraknąć. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-09-2010, 03:30
|
|
|
Krrra, nie mogę usnąć. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-09-2010, 06:28
|
|
|
Bo jestem idiotą. Idiotą== |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-09-2010, 11:07
|
|
|
Znowu mi się ucho zepsuło. Muszę cholera iść do lekarza... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
seshiro
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-09-2010, 12:09
|
|
|
BO 3 dni mi internet wariuje ( 5 minut jest, 15 nie ma). Dzisiaj w końcu przyjechał pan z serwisu i trafił na moment, w którym internet oczywiście był i nie zrobił nic (z wyjątkiem poinformowania mnie o wysokości opłaty za serwis). Teraz chyba się mam modlić żeby internet przestał "znikać" albo licz, że następnym razem pan trafi na chwile słabości mojego neta. |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 13-09-2010, 19:24
|
|
|
Bo gdybym stała w tym cholernym papierniczym jeszcze dziesięć minut, z premedytacją, celowo i z wrednym smirkiem na twarzy złamałabym przykazanie numer siedem. Nie no, ja rozumiem że ktoś może być niedowiarkiem - ale upierać się O KREDKI, że były tańsze, że miały trzy inne kolory, a tu nie ma fioletowego i wojgle - no naprawdę, nawet ja rozumiem znaczenie słowa nie ma.
Poza tym nie mogłam kupić książki do plastyki, bo nie było podręcznika, tylko pierwsza część ćwiczeń, a pan nie miał mi jak stówy wydać.
I bo na wfie grałyśmy w kwadranta. W kwadranta. W KWADRANTA. A ja umieram, leję się przez szczebelki w oparciu krzesła i do tego obtarłam sobie palce u nóg, bo musiałam, no musiałam zapomnieć tych pimpolonych skarpetek!
WRRRRrrraaaau. I już. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-09-2010, 19:36
|
|
|
Hisayo, na Boga, kogo chciałaś zgwałcić i dlaczego za kredki??
I z ciekawości - co to jest kwadrant, pierwsze słyszę? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-09-2010, 19:43
|
|
|
Nie zgwałcić, a ukraść (a jeśli o zabicie chodzi, to powinniśmy zejść o dwa oczka, do piątki). Ale że sama spotkałam się z upierdliwością Klienta, Który Stoi Przed Tobą W Kolejce to w pełni rozumiem irytację. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 13-09-2010, 19:54
|
|
|
Czyż kredki nie są wystarczającym powodem, by kogoś zgwałcić*?
...a tak na serio, przykazania mi się pochachmęciły. (Wstyyyyd.)
A kwadrant to taka gra, podobna do baseballa, tylko bez palantów.
___
* W pewnych kręgach uchodzę za zboczonego stalkera z mnóstwem fetyszy**, no więc.
** Dodam że chodzi o pana Reima, Liamem zwanego. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|