Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Shadow Dancer 

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 31-01-2009, 01:28
|
|
|
Bo późno/wcześnie i nie ma na nic siły.
Bo to nie będzie miły dzień.
Bo jeszcze tylko tydzień... |
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 31-01-2009, 02:29
|
|
|
Bo szkoła, ja nawet nie znam nowego planu lekcji... i nawet nie zajrzałem do jakiegokolwiek zeszytu. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-01-2009, 17:01
|
|
|
Bo straszna nuda.
No i mam potrzebę pogadania z kimś nowym, aczkolwiek nie wiem z kim - i tak pewno będę się tym katował przez najbliższe kilka godzin -.- |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-02-2009, 00:25
|
|
|
Dawno nie marudziłem.
+ skończyłem najgorszy punkt mojej pracy licencjackiej. Cały dzień mi zajął mi myślenie nad definicją, czynnikiami i funkcjami mojego tematu. Na szczęscie w nastepnych punktach jestem bardziej rozgarnięty i powinno znacznie szybciej iść pisanie.
-kawa przestała działać.
-nie mam siły dalej pisać. Jeszcze 8 punktów wraz podpunktami.
-nie mam ochoty oglądać Kara no Kyoukai 5. To zaczyna być precedens na skalę światową.
-znowu nie obejrze odcinków Gwiezdnych Wrót |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-02-2009, 01:51
|
|
|
Bo mało, że prawie cały dzień był nudny i ZŁY, to jeszcze zasada "im dalej, tym gorzej" sprawdziła się w stu procentach. Bo tak mi zepsuto dzień, że nie mam nawet siły oglądać Kara no Kyoukai 5. Idę spać. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-02-2009, 14:49
|
|
|
Bo po wczorajszym odśnieżaniu podwórka boli mnie cała górna połowa ciała. A jako że od wczoraj do dzisiejszego południa znowu padał śnieg, i to takimi pięknymi, grubymi płatami, to dzisiaj znowu przyszło mi machać łopatą. Booooli ;__;
A na dodatek moje umiejętności kulinarne sięgnęły przed chwilą dna. Przypalenie zupy już kiedyś odhaczyłam. Przygodę ze spaghetti też. Dzisiaj natomiast postawię "ptaszka" przy notce: Z jajka na twardo wyszło mi jajko na miękko. Aargh. Posiadam umiejętność gotowania wstecz. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 02-02-2009, 16:04
|
|
|
Bo przez sesję dawno mnie tu nie było, dawno też żadnego animca nie widziałam. Za to mam ponad 800 postów do nadrobienia.
Bo teraz przez tydzień będę latać po uczelni za wpisami. Jakby nie można rozwiązać tego tak jak w innych uczelniach czyli oddać indeksy do dziekanatu, a tam profesorowie wpisali by oceny hurtem. Jest to wygodniejsze dla obydwu stron. Ale nie........ |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 02-02-2009, 19:24
|
|
|
Nie wiem jak to możliwe, ale według nowego planu mam zajęcia od poniedziałku do soboty...!! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-02-2009, 11:10
|
|
|
Bo dziś dwa razy japoński. A po powrocie od razu trzeba siąść do zakuwania znaków, żebym w ogóle miał jakiekolwiek perspektywy wyrobienia się z tym na piątek... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-02-2009, 15:31
|
|
|
Powiem tak, niech się ci idioci kłócą, niech się pozabijają, ale niech do swoich kłótni nie miesza mnie. Matka wyzywa ojca od CUT, gada że ją oszukuję, powiem szczerze: CUT mnie to obchodzi. Ale tekst, że przez niego "nie może Piotrkowi kupić drugiej pary butów" przelał czarę. Akurat buty dla mnie to jest ostatnia rzecz jaka by kupiła za te pieniądze.
Ja wszystko rozumiem, ale język... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-02-2009, 16:52
|
|
|
Bo jutro znowu do tej parodii pracy, którą chyba tylko z urzędniczego nakazu nazywają "stażem"...
Tak. Ja "uwielbiam" zamiatać. "Uwielbiam" być poganiany i ganiony za to, że mam taką kondycję a nie inną. "Kocham" też podział na "równych i równiejszych", gdzie mnie nie wolno nawet włączyć komputera, a stażysta, który pojawił się po mnie może bezkarnie zaglądać na "naszą klasę" (która, notabene, równie dobrze dba o bezpieczeństwo użytkowników, co menel o higienę). |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-02-2009, 19:26
|
|
|
Bo stołówka podniosła ceny. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 04-02-2009, 12:21
|
|
|
Bo dzisiaj pierwsze, co na mnie z rana czekało to igła, strzykawka i wysysanie krwi (nie znoszę!).
Efekty:
- rozcięta górna warga
- lekki (jak narazie) siniak koło oka
- lekkie stłuczenie prawego barku
- potworny ból głowy
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się zemdleć, o wstydzie, i to jeszcze przy głupim pobieraniu krwi. No i nie pojechałam w końcu do pracy... |
|
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 04-02-2009, 17:05
|
|
|