Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Praca ABC |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 05-01-2016, 14:32
|
|
|
Ja od miesiąca też. I jest mi z tym dobrze. Prawie rok pracowałam dla Janusza Polskiego Byznesu. Ale może już coś tymczasowego kolejnego złapałam, jestem w trakcie rekrutowania się :3 |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-01-2016, 14:49
|
|
|
O, to jest nas więcej, ja rzuciłam pracę właśnie, wczoraj oddałam komputer i też jakoś nie płaczę... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 05-01-2016, 16:09
|
|
|
ja rzucam pod koniec stycznia :D i też przez Januszy Biznesu |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 05-01-2016, 16:35
|
|
|
Szkoda zdrowia na głupich ludzi, niech kulają dropsa. Obyście mogli porządnie zarobić i się nie narobić. ;) |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Hamilo
Gość
|
Wysłany: 06-04-2021, 13:51
|
|
|
A może znacie jakieś dobre konta studenckie? |
|
|
|
|
|
iglo
Gość
|
Wysłany: 07-04-2021, 06:53
|
|
|
PKO BP- darmowe konto. Wszystkie bankomaty. Płatności kartą w Polsce i zagranicą. Konto dla młodych.
Najlepiej jednak moim zdaniem sprawdzić sobie promocje bankowe na konta:
https://www.konto-studenckie.pl/promocje/
Na stronie jest lista ofert bankow w zakresie kont osobistych. |
|
|
|
|
|
Kamil24
Gość
|
Wysłany: 28-04-2022, 14:50
|
|
|
Mam kilka pomysłów to może być noc w hotelu spa, wyjazd na przyrodę, https://www.katalogprezentow.pl/3-voucher-i-karty-podarunkowe voucher na prezent, z materialnego każdy chłopak chce mieć dobry trymer dla golenia. A tak naprawdę to zależy dla kogo jest prezent ktoś lubi prezenty materialne ja na przykład nie lubię kiedy mi darują coś materialnego uwielbiam prezenty, jakie darują ci emocje pozytywne. Wiem ze prezent ma być nie oczekiwany, ale ja lubię się pytać u człowieka co on che ) |
|
|
|
|
|
TonyRibbas
Gość
|
Wysłany: 08-08-2022, 14:39
|
|
|
W sumie to racja. |
|
|
|
|
|
lilyyy
Gość
|
Wysłany: 22-06-2023, 10:56 praca
|
|
|
szukam pracy w Polsce ale trudno teraz znależć coś fajnego z dobrym zarobkiem |
|
|
|
|
|
lilyyy
Gość
|
Wysłany: 22-06-2023, 10:56 praca
|
|
|
szukam pracy w Polsce ale trudno teraz znależć coś fajnego z dobrym zarobkiem |
|
|
|
|
|
ela11
Gość
|
Wysłany: 22-06-2023, 10:59 praca
|
|
|
nigdy nie myślałam że w tym kraju będzie trudno z szukaniem pracy i mieszkania |
|
|
|
|
|
Wiktoria006
Gość
|
Wysłany: 22-06-2023, 16:21
|
|
|
Ja dużo czasu mieszkałam za granicą i zdecydiwałam się wrócić do Polski. Ja nie wiedziałam gdzie szukać pracy ale znalazłam stronę https://www.amer-work.com/ . Teraz ja jestem bardzo wdzięczna życiu że znalazłam tą stronę i pracuję teraz w bardzo fajnej pracy z wysokim wynagrodzeniem. Teraz mam coraz więcej kolegów i koleżnek z Polski i nawet oni mieszkając od dzieciństwa w tym kraju nie mają takiej pensji |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|