Czarna Twierdza Lewitującej We Mgle - Komentarze |
Wersja do druku |
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-04-2008, 17:46
|
|
|
radgers napisał/a: | Ok to nie mam sie o co bać :P No i miło znów Cię widzieć Yumiko :) Jeszcze tylko parę dni i już... the great come back of Radgers (a przynajmniej mam taką nadzieję :P) |
Już my rozru...szamy twierdzę :D Mnie również miło Ciebie widzieć Radgersie ^^ a na ten Twój powrót czekamy od dawna...
MHoc i MHrok przez cauy Rock ^^ |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 12-04-2008, 17:53
|
|
|
No, kiedyś w końcu się mnie doczekacie :P Cierpliwość to cnota zawsze to powtarzam. |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Neji
Chiiii~
|
Wysłany: 13-04-2008, 20:42
|
|
|
Ciiisza, przed burzą! ^^ nie moge sie doczekac nowego odcinka Twierdza : Reaktywacja! |
_________________ Cute stalker :3
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-04-2008, 08:24
|
|
|
Neji napisał/a: | Ciiisza, przed burzą! ^^ nie moge sie doczekac nowego odcinka Twierdza : Reaktywacja! |
Jasne, my i reaktywacja...aktorzy zastrajkowali, reżyser wyjechał na hawaje i bawcie się sami ludzie, ne?? Nie, nie wierzmy w cuda, multi zapadł w sen zimowy i chyba nawet wiadro zimnej wody go nie obudzi... |
|
|
|
|
|
Hayate
Haunted Towell
|
Wysłany: 14-04-2008, 17:22
|
|
|
MUahahahaha!!!! Jak nie wiadro wody to ja i moje szalone experymenty muahahahahah! XD Shini usnęła to ja przejmę drągala pierwszeństwa MUAHAHAHAHAHAH!!! Yumisiu pozwalam Ci być moją asystentką! Wiem wiem, niebywały zaszczyt, nie dziękuj nie dziękuj *robi kocią mordkę*, a więc moji drodzy! Bierzemy d***y w troki i śmigamy z ponownym spazmem życia w twierdzy! Huahuahua bo jak nie to powystawiam po twierdzy kartonowe podobizny was i sam sie będę bawił muhahahahahahahah! *krztusi sie* |
_________________ Z cienia na cieniu spiętrzony
Przeklęty i opuszczony
Obleczony martwymi duchami
Zamieszkany tylko echami
Dom z obłędu i jęków ściany
Zamczyskiem Drowa nazwany.... |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-04-2008, 18:26
|
|
|
Hayate napisał/a: | Shini usnęła to ja przejmę drągala pierwszeństwa MUAHAHAHAHAHAH!!! |
Chyba śnisz... Nie usnęłam, a jak zagrozisz mojej pozycji tego-zuego-sadysty-co-się-nad-wszystkimi-pastwi to cie zredukuję do mrówki :P |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 14-04-2008, 18:31
|
|
|
Shini-chan napisał/a: | Chyba śnisz... Nie usnęłam, a jak zagrozisz mojej pozycji tego-zuego-sadysty-co-się-nad-wszystkimi-pastwi to cie zredukuję do mrówki :P |
Oj nie moja droga...ja to zrobie, nikt nie będzie odbierać mojemu dziecku tego tytułu ^^ |
|
|
|
|
|
Hayate
Haunted Towell
|
Wysłany: 14-04-2008, 21:10
|
|
|
Pif XD a za mną nikt nie stanie? nooooo ładnie XD |
Przeklęty i opuszczony
Zamieszkany tylko echami
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 15-04-2008, 19:04
|
|
|
Hayate nie popadaj nam tylko w depresje, po prostu jakieś pozory władzy muszą być w twierdzy jak to kiedyś powiedział Caladan ;)
Amnezjusz mam nadzieje, ze zaczynasz się wczuwać już w klimat twierdzy bo my mamy czasami momenty, że w przeciągu paru minut, potrafimy odstawić takie akcje, że czasem lepiej nie komentować.
eA, chyba zaznaczyłam to, ze na trzecie piętro bez zgody wejść nie można...no ale dobra, przemilczmy to...Nabu-chan się nie obrazi i zniosę tą zasadę, bo przypominanie i tak nie skutkuje ehh... |
|
|
|
|
|
Hayate
Haunted Towell
|
Wysłany: 16-04-2008, 06:53
|
|
|
Ja nie popadam w depresje XD (no może małą XD), poprostu wykorzystujecie fakt, że nie mam protekcji żadnej rodziny XD |
Przeklęty i opuszczony
Zamieszkany tylko echami
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 16-04-2008, 15:39
|
|
|
Cytat: | eA, chyba zaznaczyłam to, ze na trzecie piętro bez zgody wejść nie można...no ale dobra, przemilczmy to...Nabu-chan się nie obrazi i zniosę tą zasadę, bo przypominanie i tak nie skutkuje ehh...
|
Nie wiedziałam że jesteście na trzecim piętrze...gdzieś mi chyba umknęło przepraszam xD |
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 19-04-2008, 10:01
|
|
|
Czy mi się tylko wydaje czy mój ostatni post został lekko zignorowany? ;D Cóż, będę musiał coś wymyślić... |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Neji
Chiiii~
|
Wysłany: 19-04-2008, 11:22
|
|
|
Hayate napisał/a: | Ja nie popadam w depresje XD (no może małą XD), poprostu wykorzystujecie fakt, że nie mam protekcji żadnej rodziny XD |
Może się czepiam xD, ale xD, to nie jest xD, czat xD, żeby cały czas xD, używać xD, tak ? xD? |
_________________ Cute stalker :3
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 19-04-2008, 11:28
|
|
|
Neji napisał/a: | Może się czepiam xD, ale xD, to nie jest xD, czat xD, żeby cały czas xD, używać xD, tak ? xD? |
Może się czepiam, ale ja jeszcze w twierdzy - praktycznie - ojca swego nie poznałem xD
Jedynie przebywał gdzieś obok po czym znikną tak? xD |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 19-04-2008, 11:52
|
|
|
Neji napisał/a: | Może się czepiam xD, ale xD, to nie jest xD, czat xD, żeby cały czas xD, używać xD, tak ? xD?
|
U Hayate to tak jak przecinek, więc musisz się przyzwyczaić ^^'
Cytat: | Czy mi się tylko wydaje czy mój ostatni post został lekko zignorowany? ;D Cóż, będę musiał coś wymyślić...
|
Nie miej do mnie pretensji...to nie ja się zabrałam do własnego pokoju ^^ |
|
|
|
|