Obsydianowa Kaplica MAC |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-06-2009, 06:51
|
|
|
Aria napisał/a: | - ŁOHOHOHO to w czas, bo to już trwa od ponad wieku |
Tak co by ta tendencja nie nasiliła się w przyszłości, to piętnować będę od samego początku - powstanie wybuchło 4 dni temu, z momentem zaatakowania garnizonu MAC w mieście, proszę nie zmieniać opisanych faktów. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-06-2009, 08:33
|
|
|
Aria, Cai, Noire i kto tam jeszcze ma zamiar wprowadzać chaos do Seaheaven - ja ślicznie proszę, żebyście najpierw DOKŁADNIE przeczytali cały wątek, żeby nie było takich numerów.
*zdziela patelnią po łbie Matkę Opiekunkę za słownictwo (które i tak się samo zamaskowało :P) i znika* |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 09-06-2009, 12:56
|
|
|
Jeszcze jedna uwaga techniczna. Nie ma co robić zamieszania, więc stosować się do tego proszę dopiero od następnych postów, nie ma co mieszać z już obecnymi. Ale przechodząc do rzeczy - Friguoris Cordis służy do opisywania wydarzeń zachodzących na terenie Kościoła Praworządności, tak więc nie zamieszczamy tam postów, których akcja dzieje się w innych miejscach (na przykład Seahaven). Z zasady używamy do tego tematu "Poza Świątynią" - tak choćby zrobiła Shizuku pisząc o wydarzeniach w Seahaven.
Ale jak mówiłem - nie ma co robić zamieszania z już obecnymi na forum postami, po prostu na przyszłość wystarczy wziąć na to poprawkę. |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2009, 13:10
|
|
|
Przeczytałam 5 nieszczęsnych stron do tyłu, czy nawet 6 i dokładnie jak na Agende przystało.
powstanie wybuchło 4 dni temu ale w czym przeszkadza wiara prowadzona po kryjomu? Chrześcijaństwo tez było w podziemiach w swoich pierwszych latach.
Gdybym musiała wytykać wszystkie wasze trollowskie zachowania to chyba bym przekroczyła ilość liter dozwolonych na post. Ale podkreślę moje ulubione : NPC zabija/pozbywa sie z łatwością postacie forumowiczów XDD LOLOLOLOL FAILLLLLL troll n00b
jak chcecie sie bawić tylko w swoim towarzystwie i nie chcecie mieć nikogo nowego w swojej piaskownicy to służę uprzejmie i znikam <ukłon> |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 09-06-2009, 13:15
|
|
|
Byłbym wdzięczny za zmianę tonu, nie atakuje was, tylko po prostu zwracam uwagę na jeden aspekt czysto techniczny.
Oczywiście, że po kryjomu wyznanie mogło być prowadzone, nikt nie próbuje tego negować - co nie zostało napisane, to pozostaje w sferze interpretacji. Tak czy inaczej jeszcze 4 dni temu formalną władze w mieście miało Bractwo, chodzi po prostu o to.
Nie mamy nic przeciwko prowadzeniu rozgrywki z innymi graczami, wręcz przeciwnie. Jeżeli zdecydujesz się zostać, to życzę miłej zabawy. |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 09-06-2009, 13:24
|
|
|
Costly spoko, pisanie ci sie poprawiło od ostatniego czasu i rzeczywiście nas nie atakujesz (prócz szukania dziury w całym z tymi 100 latami _^_) wiec szacuneczek. Ale Niektórzy sa wciąż tacy sami i mam wściekłość jak czytam absurdy i jeszcze dodatkowo każą MI sie trzymać faktów choć sami sie ich nie trzymają po prostu fail.
tak więc, tamten post ma ukrytą dedykację <3 with love, Aria <3
Ależ Seriiiiika moja postać przeklina TT wież jak ciężko pisać komiksy o takim trudnym charakterze a teraz pisac bez ani jednego charakternego słówka T_T |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
|
Wysłany: 09-06-2009, 13:28
|
|
|
No generalnie witam i zapraszam do wspólnej zabawy, tylko bym chciała byście pisali w "poza świątynią", bo ja taka samotna tam;P |
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 09-06-2009, 13:31
|
|
|
Shizuku napisał/a: | No generalnie witam i zapraszam do wspólnej zabawy, tylko bym chciała byście pisali w "poza świątynią", bo ja taka samotna tam;P |
To już zostało napisane, więc chyba nie trzeba się powtarzać ;3 |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-06-2009, 14:46
|
|
|
Sprawa już jest zamknięta. A gdyby jakiś użytkownik poczuł się w przyszłości poszkodowany, to niech mnie o tym powiadomi na gg - 2145468
Po godz 14 zawsze jestem do dyspozycji .
A jeszcze bym poprosił o odstawianie na bok uszczypliwości. Nie ma się co irytować to tylko Multiświat. Podejrzewam, że każdy w życiu prywatnym ma większe i ciekawsze problemy ;>
No faktycznie kic. zwróć uwagę na to, że aria pewien nagłówek zdjęła. |
Ostatnio zmieniony przez Noire dnia 09-06-2009, 14:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 09-06-2009, 14:51
|
|
|
Kic - odnośnie twojego postu
%^#%$ ^$#@%$ ^#$@%
Ogarnij się. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 09-06-2009, 14:53
|
|
|
Przerzucić te Saeheavenowe post do "poza świątynią", żeby nie było bałaganu?
Ależ Aaaaaria, a co ja Ci poradzę, że na forum jest generalny zakaz używania wulgaryzmów? T_T Obejdziesz to jakoś ładnie, wierzę w Ciebie :>
Szanowny Patriarcha jest proszony o nie wycieranie podłogi postaciami innych, bo one wcale takie słabe nie są ;) Tak na przyszłość. Przy okazji Inni proszeni są o niewyjeżdżanie z "trollami" i "noobami" w komentarzach. ŁYP. |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 09-06-2009, 14:57
|
|
|
Serika napisał/a: | Przerzucić te Saeheavenowe post do "poza świątynią", żeby nie było bałaganu? |
Myślę, że to ułatwiłoby rozgrywkę wszystkim, byłbym wdzięczny za to. |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 09-06-2009, 15:30
|
|
|
jeszcze jedno
"Gdybym musiała wytykać wszystkie wasze trollowskie zachowania to chyba bym przekroczyła ilość liter dozwolonych na post"
tu przegięłam i przepraszam. po prostu była zdenerwowana bo nic tak na mnie nie działa jak przepakowane npc _^_ wybaczcie i uszanujcie moje uczulenie na to, ku radości wszystkich |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 09-06-2009, 15:41
|
|
|
Przeniesione. Tylko weźcie zerknijcie, czy niczego nie pokręciłam :) |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-06-2009, 11:18
|
|
|
Costly, Velg wnosi o zwiększenie budżetu dla wojska. Ja się na to zgadzam.
Co prawda mniej ci do kieszenie wpadnie, ale popatrz na to z innej strony. Lepsze to aniżeli zrebeliowane tłumy rabujące magazyny trunków ;> |
|
|
|
|
|
|