|  Ogłoszenie  | 

| 		 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		  | 

|   Obsydianowa Kaplica MAC | 

| Wersja do druku | 

Altruista -Usunięty- 
		Gość 

| 

Wysłany: 03-12-2009, 15:53   
						 | 

| 

| 

| Norrc napisał/a: | 	 		  Ekhem, Jako jeden MACantów obecnych w bractwie praktycznie od chwili jego stworzenia, a zaangażowany duchowo jeszcze na długo przed, chciałbym zaproponować rozwiązanie naszego kochanego Melior Absque Chrisma!

Powody wydają mi się oczywiste, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości z chęcią mogę to przedyskutować. Szczególnie pierwsi członkowie powinni doskonale rozumieć moje intencje. Uważam(y), iż lepiej jest odejść z honorem, niż wystawiać dobre imię naszego kościoła na pośmiewisko.

Wszystko skończyło się wraz z odejściem Kica. Reszta nie ma sił/ochoty/charyzmy/talentu aby kontynuować na godnym poziomie. Dalszy upadek i regress uważam za zbędny i haniebny | 	  

Rozwiązywanie teraz MAC-u byłoby straszną głupotą. Bo niby z jakiej racji? Że nie trzymamy wysokiego poziomu? Rozumiem, że pijesz do tego w jaki sposób udzielają się pozostali MAC-anci? Powiem ci tak - Wolałbym żeby twoje zarzuty były skierowane bezpośrednio w moją osobę, a nie do wszystkich. Bo to jest śmieszne, krytykujesz wszystkich, nawet te osoby których nie znasz i nie masz pojęcia o czym oni piszą i co wnoszą do grupy.

Ja jestem wdzięczny pozostałym MAC-antom za to, ze mimo nawału obowiązków znajdują czas by się udzielać. Ja to doceniam i zawsze będę o tym pamiętał, nawet jeśli te osoby później od nas odejdą. 

Bo widzisz nawet Velgowi, którego odejście mnie lekko zirytowało, podziękowałem za to co zrobił. Ludzie od nas w miarę swoich możliwości nadal się udzielają  w multiswiecie. Więc w związku tym nie widzę najmniejszego powodu by MAC likwidować. 

A co do kica. On nosi się z zamiarem powrotu do MAC. Nie wiem czy wróci jako kic Przywódca czy jako kic Przywódca Moderator grupy, ale najistotniejsze jest to, że może wrócić. Musi tylko czas dla nas znaleźć.

| Sasayaki napisał/a: | 	 		  | Hmm... tak czułam że po odejściu Velga, za długo się nie utrzymamy. Szkoda, naprawdę wielka szkoda... ciężko mi to przyznać ale obawiam się że mamuś ma rację. | 	  

MAC istniał na długo przed Velgiem i będzie istniał nawet po jego odejściu.

MAC nie będzie nigdy uzależniony od jednej osoby. Poradzimy sobie, po prostu trzeba zakasać rękawy i dalej kicowaćy(oczywiście w wolnym czasie)

A tak na marginesie. MAC kiedyś padnie, co jest przecież logiczne(przecież się nie da tego wiecznie ciągnąc), ale jak już padnie to po walce!

- Spoiler: pokaż / ukryj
 	- 

Ja nie jestem niezastąpiony, jak ktoś ma jakieś lepsze propozycje i koncepcje od moich, śmiało może je przedstawić. Ja do stołka przyspawany nie jestem.Nie zamierzam też na silę przewodzić osobom które mojej osoby sobie nie życzą. 	   | 

| 

| 

| 

| 

|  

Sasayaki   
		Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM 
					 | 

Wysłany: 03-12-2009, 19:54   
						 | 

| 

| 

| Altruista napisał/a: | 	 		  

MAC istniał na długo przed Velgiem i będzie istniał nawet po jego odejściu.  | 	  

Tak wiem... nie o to mi chodziło, właściwie to już sama dokładnie nie pamiętam o co mi chodziło... Jednak muszę przyznać że choć rano to co pisał Norrc miało dla mnie sens, to straciło go koło południa ;P | 

_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,

Płomiennooki Dżabbersmok

Zagrzmudnił pośród srożnych skał,

Sapgulcząc poprzez mrok!
   | 

| 

| 

| 

|  

Altruista -Usunięty- 
		Gość 

| 

Wysłany: 05-12-2009, 17:24   
						 | 

| 

| 

| Ichi-chan witam Cię w MAC. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) | 

| 

| 

| 

| 

|  

Karel   
		Latveria Ruler

Grupy: Syndykat WOM 
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 17:30   
						 | 

| 

| 

| Altruista napisał/a: | 	 		  | Ichi-chan witam Cię w MAC. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) | 	  

Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". Witamy witamy hohoho. Pytanie tylko która z was jest  onee-san? | 

_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
   | 

| 

| 

| 

|  

Morg   

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów 
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 17:35   
						 | 

| 

| 

| Karel napisał/a: | 	 		  | Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". | 	  

Ledwo ktoś nowy przyjdzie i już nieletnich chce spijać... ;) | 

_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. | 

| 

| 

| 

|  

Avalia   
		Love & Roll

Grupy: AntyWiP 
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 17:41   
						 | 

| 

| 

| Morg napisał/a: | 	 		  	  | Karel napisał/a: | 	 		  | Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". | 	  

Ledwo ktoś nowy przyjdzie i już nieletnich chce spijać... ;) | 	  Nawet nasz jasny kościół ma mchroczne strony hehe...

Ichi-chan ja też cie witam bardzo serdecznie w naszym wspaniałym gronie ;) | 

| 

| 

| 

| 

|  

kic   
		Nieporozumienie.

Grupy: Melior Absque Chrisma 
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 17:42   
						 | 

| 

| 

Kolejna, nowa osóbka wśród nas. Ichi-chan witam Cię bardzo serdecznie w gronie najlepszych. Pamiętaj jednak, że MAC jest wymagający. Oczekuję lojalności, oddania i współpracy. W zamian jednak nigdy nie zostawi Cię w potrzebie, zawsze możesz liczyć na swoich braci i sióstr z bractwa.

Naprawdę nie wyobrażam sobie ludzi, którzy mogliby dołączyć do nas, a później  bez słowa wyjaśnienia uciec do innych. Szansa jednak należy się każdemu. Czyż nie mój drogi Altruisto? | 

| 

| 

| 

| 

|  

Ichi-chan   
		Ićsprite!

Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 17:48   
						 | 

| 

| 

Dziękuje za powitanie!! Chciałam dołączyć do MAC'u od kiedy Sas tam dołączyła (Sasa mnie nie zmusiła, jakby co..). Mam też niespodziankę z związku z balem...

^____________o

http://img704.imageshack.us/gal.php?g=img064.jpg | 

_________________ Caw Caw Modrafokas

| 

| 

| 

| 

|  

Sasayaki   
		Dżabbersmok

| 

Wysłany: 05-12-2009, 17:55   
						 | 

| 

| 

| Karel napisał/a: | 	 		  | Pytanie tylko która z was jest onee-san? | 	  

Ja! Powiem więcej, jestem nadopiekuńczą onee-san. <zabiera Ichi kufel>

Edit: jeśli ktoś chce wyglądać na portrecie by imoto inaczej niż na themie niech mi wyśle obrazek na pw :D | 

Płomiennooki Dżabbersmok

Sapgulcząc poprzez mrok!
   | 

| 

| 

| 

|  

Loko   
		Aspect of Insanity

| 

Wysłany: 05-12-2009, 18:13   
						 | 

| 

| 

| O, witam nową postać w MAC. Mam nadzieję że będzie się nam dobrze współpracowało. | 

_________________ That is all in your head.

I am and I are all we. | 

| 

| 

| 

|  

Altruista -Usunięty- 
		Gość 

| 

| 

| 

| 

|  

Karel   
		Latveria Ruler

| 

Wysłany: 05-12-2009, 18:28   
						 | 

| 

| 

Obrazek. 

Doprawdy cud miód i orzeszki...ale gdzie jest moja skórzana kurtka hę?

Jeśli te wszystkie trzy obrazki powstały dziś to jestem pewien podziwu dla autorki. A nawet jeśli nie dziś to też jestem pewien podziwu. | 

_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
   | 

| 

| 

| 

|  

Sasayaki   
		Dżabbersmok

| 

Wysłany: 05-12-2009, 18:35   
						 | 

| 

| 

To dodatek balowy... wszyscy macie odświętne wdzianka :D

I tak, obrazki powstały w przeciągu ostatnich<patrzy na zegarek>... OMG... ona rysuje od bojarze czwartej! <Sas jest w szoku> i zaraz idzie następna partia... | 

Płomiennooki Dżabbersmok

Sapgulcząc poprzez mrok!
   | 

| 

| 

| 

|  

Avalia   
		Love & Roll

Grupy: AntyWiP 
					 | 

Wysłany: 05-12-2009, 18:37   
						 | 

| 

| 

| Cytat: | 	 		  | Jeśli te wszystkie trzy obrazki powstały dziś to jestem pewien podziwu dla autorki. A nawet jeśli nie dziś to też jestem pewien podziwu. | 	  Podpisuję się, te obrazki są prześliczne!	  | Cytat: | 	 		  |  Buhahaha. No cóż, ładnemu jest zawsze we wszystkim ładnie ;-) | 	  No ależ oczywiście, nie mogło by być inaczej w twoim wypadku xD | 

| 

| 

| 

| 

|  

Ichi-chan   
		Ićsprite!

Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
					 | 

| 

| 

| 

|  
	| 

| 

Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
  | 
	Dodaj temat do Ulubionych

| 

| 

|  
  |