| Ogłoszenie |
|
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
| Obsydianowa Kaplica MAC |
| Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-12-2009, 15:53
|
|
|
| Norrc napisał/a: | Ekhem, Jako jeden MACantów obecnych w bractwie praktycznie od chwili jego stworzenia, a zaangażowany duchowo jeszcze na długo przed, chciałbym zaproponować rozwiązanie naszego kochanego Melior Absque Chrisma!
Powody wydają mi się oczywiste, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości z chęcią mogę to przedyskutować. Szczególnie pierwsi członkowie powinni doskonale rozumieć moje intencje. Uważam(y), iż lepiej jest odejść z honorem, niż wystawiać dobre imię naszego kościoła na pośmiewisko.
Wszystko skończyło się wraz z odejściem Kica. Reszta nie ma sił/ochoty/charyzmy/talentu aby kontynuować na godnym poziomie. Dalszy upadek i regress uważam za zbędny i haniebny |
Rozwiązywanie teraz MAC-u byłoby straszną głupotą. Bo niby z jakiej racji? Że nie trzymamy wysokiego poziomu? Rozumiem, że pijesz do tego w jaki sposób udzielają się pozostali MAC-anci? Powiem ci tak - Wolałbym żeby twoje zarzuty były skierowane bezpośrednio w moją osobę, a nie do wszystkich. Bo to jest śmieszne, krytykujesz wszystkich, nawet te osoby których nie znasz i nie masz pojęcia o czym oni piszą i co wnoszą do grupy.
Ja jestem wdzięczny pozostałym MAC-antom za to, ze mimo nawału obowiązków znajdują czas by się udzielać. Ja to doceniam i zawsze będę o tym pamiętał, nawet jeśli te osoby później od nas odejdą.
Bo widzisz nawet Velgowi, którego odejście mnie lekko zirytowało, podziękowałem za to co zrobił. Ludzie od nas w miarę swoich możliwości nadal się udzielają w multiswiecie. Więc w związku tym nie widzę najmniejszego powodu by MAC likwidować.
A co do kica. On nosi się z zamiarem powrotu do MAC. Nie wiem czy wróci jako kic Przywódca czy jako kic Przywódca Moderator grupy, ale najistotniejsze jest to, że może wrócić. Musi tylko czas dla nas znaleźć.
| Sasayaki napisał/a: | | Hmm... tak czułam że po odejściu Velga, za długo się nie utrzymamy. Szkoda, naprawdę wielka szkoda... ciężko mi to przyznać ale obawiam się że mamuś ma rację. |
MAC istniał na długo przed Velgiem i będzie istniał nawet po jego odejściu.
MAC nie będzie nigdy uzależniony od jednej osoby. Poradzimy sobie, po prostu trzeba zakasać rękawy i dalej kicowaćy(oczywiście w wolnym czasie)
A tak na marginesie. MAC kiedyś padnie, co jest przecież logiczne(przecież się nie da tego wiecznie ciągnąc), ale jak już padnie to po walce!
- Spoiler: pokaż / ukryj
-
Ja nie jestem niezastąpiony, jak ktoś ma jakieś lepsze propozycje i koncepcje od moich, śmiało może je przedstawić. Ja do stołka przyspawany nie jestem.Nie zamierzam też na silę przewodzić osobom które mojej osoby sobie nie życzą. |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-12-2009, 19:54
|
|
|
| Altruista napisał/a: |
MAC istniał na długo przed Velgiem i będzie istniał nawet po jego odejściu. |
Tak wiem... nie o to mi chodziło, właściwie to już sama dokładnie nie pamiętam o co mi chodziło... Jednak muszę przyznać że choć rano to co pisał Norrc miało dla mnie sens, to straciło go koło południa ;P |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:24
|
|
|
| Ichi-chan witam Cię w MAC. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) |
|
|
|
|
 |
Karel 
Latveria Ruler

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:30
|
|
|
| Altruista napisał/a: | | Ichi-chan witam Cię w MAC. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :) |
Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". Witamy witamy hohoho. Pytanie tylko która z was jest onee-san? |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
 |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:35
|
|
|
| Karel napisał/a: | | Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". |
Ledwo ktoś nowy przyjdzie i już nieletnich chce spijać... ;) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:41
|
|
|
| Morg napisał/a: | | Karel napisał/a: | | Dobrze mówisz szefie lać ci piwa.....moment nie. Nie Altowi tylko Ichi jako ,,nowej". |
Ledwo ktoś nowy przyjdzie i już nieletnich chce spijać... ;) | Nawet nasz jasny kościół ma mchroczne strony hehe...
Ichi-chan ja też cie witam bardzo serdecznie w naszym wspaniałym gronie ;) |
|
|
|
|
 |
kic 
Nieporozumienie.

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:42
|
|
|
Kolejna, nowa osóbka wśród nas. Ichi-chan witam Cię bardzo serdecznie w gronie najlepszych. Pamiętaj jednak, że MAC jest wymagający. Oczekuję lojalności, oddania i współpracy. W zamian jednak nigdy nie zostawi Cię w potrzebie, zawsze możesz liczyć na swoich braci i sióstr z bractwa.
Naprawdę nie wyobrażam sobie ludzi, którzy mogliby dołączyć do nas, a później bez słowa wyjaśnienia uciec do innych. Szansa jednak należy się każdemu. Czyż nie mój drogi Altruisto? |
|
|
|
|
 |
Ichi-chan 
Ićsprite!

Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:48
|
|
|
Dziękuje za powitanie!! Chciałam dołączyć do MAC'u od kiedy Sas tam dołączyła (Sasa mnie nie zmusiła, jakby co..). Mam też niespodziankę z związku z balem...
^____________o
http://img704.imageshack.us/gal.php?g=img064.jpg |
_________________ Caw Caw Modrafokas
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

|
Wysłany: 05-12-2009, 17:55
|
|
|
| Karel napisał/a: | | Pytanie tylko która z was jest onee-san? |
Ja! Powiem więcej, jestem nadopiekuńczą onee-san. <zabiera Ichi kufel>
Edit: jeśli ktoś chce wyglądać na portrecie by imoto inaczej niż na themie niech mi wyśle obrazek na pw :D |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

|
Wysłany: 05-12-2009, 18:13
|
|
|
| O, witam nową postać w MAC. Mam nadzieję że będzie się nam dobrze współpracowało. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
Karel 
Latveria Ruler

|
Wysłany: 05-12-2009, 18:28
|
|
|
Obrazek.
Doprawdy cud miód i orzeszki...ale gdzie jest moja skórzana kurtka hę?
Jeśli te wszystkie trzy obrazki powstały dziś to jestem pewien podziwu dla autorki. A nawet jeśli nie dziś to też jestem pewien podziwu. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

|
Wysłany: 05-12-2009, 18:35
|
|
|
To dodatek balowy... wszyscy macie odświętne wdzianka :D
I tak, obrazki powstały w przeciągu ostatnich<patrzy na zegarek>... OMG... ona rysuje od bojarze czwartej! <Sas jest w szoku> i zaraz idzie następna partia... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-12-2009, 18:37
|
|
|
| Cytat: | | Jeśli te wszystkie trzy obrazki powstały dziś to jestem pewien podziwu dla autorki. A nawet jeśli nie dziś to też jestem pewien podziwu. | Podpisuję się, te obrazki są prześliczne! | Cytat: | | Buhahaha. No cóż, ładnemu jest zawsze we wszystkim ładnie ;-) | No ależ oczywiście, nie mogło by być inaczej w twoim wypadku xD |
|
|
|
|
 |
Ichi-chan 
Ićsprite!

Dołączyła: 29 Wrz 2009 Skąd: nie chcesz wiedzieć... Status: offline
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|