Wasze nicki... |
Wersja do druku |
Tomekku
Not of this earth
|
Wysłany: 15-09-2007, 01:45
|
|
|
Bardzo dziękuje za wytłumaczenie :)
Na szczęście z wymową w Japońskim nie mam problemów (tak mi się wydaje :P)
Po tylu latach śpiewania w wannie ulubionych Japońskich piosenek...ehh :)
Zresztą według mnie, śpiew to najlepszy sposób na poprawne wysławianie się w obcych językach. Zanim nauczyłem się Angielskiego to też sobie śpiewałem, więc jak szedłem na zajęcia to nigdy nie miałem problemu żeby coś powiedzieć. A jeszcze bardziej cofając sie w czasie...Jak byłem mały to Cartoon Network leciało tylko po Angielsku, ale to mnie nie zraziło :), natomiast w języku Niemieckim nie jestem w stanie za dużo powiedzieć ponieważ nie miałem z nim zbyt dużego kontaktu w przeszłości. Po niemiecku to jedynie pisać potrafię i to tylko jak się wcześniej wykuje :).
OMG. Ale Offtopic wyszedł. Usuną, nie usuną, usuną, nie usuną..... :P Się okaże.
W sumie. Można usunąć :) Jest już trochę późno i na forum sam jestem więc trochę się rozbestwiłem ;).
Pozdrawiam. |
_________________ You Can't Kill Me
Cuz I'm Already
Inside You! |
|
|
|
|
R4zeil
The Human Typhoon
|
Wysłany: 16-09-2007, 17:20
|
|
|
Mój nick po drobnych korektach prezentuje się w taki sposób jak widzicie. Zapożyczony od jednego z głównych bohaterów gry Soul Reaver Raziela. Jak dobrze widzicie przestawiłem dwie litery "i" oraz "e", dlaczego? Na mój gust tak milej brzmi, po za tym Raziel jest za pospolitym nickiem. Aby dodać więcej blasku memu nickowi zamiast litery "a" umieściłem liczbę "4", która ma w bardziej oryginalny sposób odzwierciedlać literę "a".
Tyle ode mnie.
Pozdro |
_________________ Don't turn away,
Don't give in to the pain,
Don't try to hide,
Though they're screaming your name,
Don't close your eyes,
God knows what lies behind them,
Don't turn out the light,
Never sleep, never die... |
|
|
|
|
dr_eddker
()==[::::killa!::::>
|
Wysłany: 20-09-2007, 22:25
|
|
|
A ja akurat jadłem kisiel dr. Oetkera xD |
|
|
|
|
|
Escalayer
Ophelia Total Fan
|
Wysłany: 28-10-2007, 14:04
|
|
|
Moj nick jest z Hentai o tym samym tytule ;) |
_________________ Ophelia,Claymorka tak samo piekna jak i niebezpieczna. |
|
|
|
|
Dante Dy`nei
Da Drought
|
Wysłany: 29-10-2007, 00:00
|
|
|
Jak powstał mój nick ...
A więc jest sobie pewien Dante z Gry/Anime "Devil May Cry". Jako, że jarałem się tą postacią, to i imię mi się spodobało. Za to "Dy`nei" dodałem żeby nick nie były nazbyt wtórny. A one "Dy`nei" wygrzebałem z kreatora imion w Neverwinterze.
Ot cała historia. |
_________________ Stop bein' rapper racists, region haters
Spectators, dictators, behind door dick takers
It's outrageous, you don't know how sick you make us ...
But this is Southern face it
If we too simple then y'all don't get the basics |
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 29-10-2007, 15:09
|
|
|
moj polaczenie mojego ulubionego bohatera Cloud(wersja japonska)
ze slowem agility(tyz po japonsku)
czyli niby nic specjalnego |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
ClareSilverEyes
Monika Anna Clare
|
Wysłany: 29-10-2007, 17:50
|
|
|
Moj Nick poprostu sie wziol bo na trzecie imie mam Clare czyli Klara a SilverEyes bo mam srebne oczy :) |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
|
Eskel
zv
|
Wysłany: 29-10-2007, 22:10
|
|
|
Nie jestem pewien czy pisalem w tym temacie, chyba nie, przynajmniej nie na tym forum:)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Eskel
- wiki :P Wlasnie z powiesci Sapkowskiego wzialem nickname, stwierdzilem ze jest 'w sam raz', nie rzuca sie w oczy, nie jest czesto spotykany i istnieje mala szansa na odgapienie czy znalezienie drugiego takiego:)
Chociaz po premierze gry, spodziewam sie ataku klonow:) Coz. |
|
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 08-11-2007, 16:33
|
|
|
Ha, kolejna osoba z nickiem zainspirowanym "Wiedźminem". ^^
Miło, miło - a co do tego "ataku klonów" - baaardzo prawdopodobny, chociaż nie wiem czy akurat będzie tak dużo "Eskelów"... |
|
|
|
|
|
Nakago
|
Wysłany: 23-11-2007, 22:25
|
|
|
Jakieś... 7 lat temu potrzebowałam nicka, bo zaczynałam zabawę w Internecie. Byłam wtedy w miarę na świeżo po obejrzeniu "Fushigi Yuugi", więc na pseudo wybrałam sobie główny czarny charakter, jaki tam występuje; głównie dlatego, że po ostatnim odcinku było mi go żal, a myślałam, że nikt go nie lubi, więc... (naiwnych nie sieją :-P). Tegoż czarnego charaktera mam też w awatarze i na nim się wyżywam w fikach - taka transakcja wiązana :-P. |
_________________ "Bo przyjdzie Nakago i Ci odpisze" - Ainaelle |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-11-2007, 10:53
|
|
|
Dawno, dawno temu byłam w Poznaniu na konwencie 'Urodziny Nakago-sama'. I tak mnie zastanowiło, biorąc pod uwagę Twój nick i to skąd jesteś, czy miałaś z nim coś wspólnego. ^ ^ |
|
|
Nakago
|
Wysłany: 24-11-2007, 11:04
|
|
|
Aha. Tylko nie wiem, czy się przyznawać :-P. Tak, byłam jedną z dwóch głównych organizatorek. To był nasz pierwszy - i jedyny - konwent, więc wypadł tak, jak wypadł. Przykro mi :-(. |
_________________ "Bo przyjdzie Nakago i Ci odpisze" - Ainaelle |
|
|
|
|
Elof
Kowal
Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 24-11-2007, 14:27
|
|
|
Kto czytał trylogię "Zima świata" wie, iż Elof to kowal i główny bohater tej wspaniałej powieści. To tyle;) |
|
|
|
|
|
Wilk Stepowy
Naraku no Hana
Dołączył: 29 Lis 2007 Skąd: z wysokości lamperii - tam jest mniej przeszkód Status: offline
|
Wysłany: 29-11-2007, 15:28
|
|
|
A ja dorobiłem się nicka z książki Hessego - przykleili mi go i tak zostało - podobno zasłużyłem ;) |
_________________ Drobna półprawda jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Chociaż dużo drobnych półprawd naraz to już całkiem niezła ściema ;) |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-12-2007, 20:31
|
|
|
Mój nick powstał po wielkim przemyśleniu - jaki tu stworzyć nick, by był jednocześnie oryginalny (by nie mieć wiecznych problemów z rejestrowaniem się na różnych stronach itd.) , wpadał w pamięć i był przy okazji trochę mroczny. I tak od słowa do słowa - a wynik końcowy można "podziwiać"! Trochę szkoda, że często bierze się mnie za faceta z powodu nicka, ale za nic bym go nie zamieniła :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
|