Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Włosy |
Wersja do druku |
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:07
|
|
|
Magu - no ale wiesz, niektórym pasuje, jak dziewczyny mają na jeża ścięte, so xD?
Mai_chan, aj, aj! Miejcie, dziewczyny, włosy jakie chcecie! Jak facet kocha, to nie będzie się przejmował, a po co dla innych mieć długie włoski? Jeszcze ten pierwszy stanie się chorobliwie zazdrosny, czy coś xD i skończy się źle o,o. Ważne byście wy się czuły z nimi dobrze, niektóre dziewczyny przedkładają długość włosów nad... długość i częstotliwość ich mycia, a inne wręcz przeciwnie xD. Wolna wola xD.
Cytat: | Słyszałam takie stwierdzenie, że krótkie włosy są aseksualne :p Ale nie wiem gdzie jest granica jeśli chodzi o długość ;) |
lol xD... to w takim razie długie włosy u faceta też są aseksualne xD? |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:09
|
|
|
radgers napisał/a: | Jak to nie patrzą? :P Czy np. ja pisałem gdzieś, że nie patrzę (to zależy na co)? Jeśli w takich a siakich jest ci lepiej niż w owakich to dobrze. Liczy się to co jest dobre dla siebie samego xD (co za moralitety) |
A czy ja piszę, że konkretnie Ty tak napisałeś ? :p Chodzi o to, że którego by się nie zapytac to "długie, długie" :p A jak któraś zmieni fryzurę to "po co obcinałaś?".
Ferret napisał/a: | Jak facet kocha, to nie będzie się przejmował, a po co dla innych mieć długie włoski? |
Z tym się zgadzam ;)
Ferret napisał/a: | lol xD... to w takim razie długie włosy u faceta też są aseksualne xD? |
Mnie się nie pytaj, ja tego nie wymyśliłam, ale osobiście nie lubię jak mężczyzna ma długie włosy :p |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
Ostatnio zmieniony przez Mao dnia 17-06-2008, 22:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:10
|
|
|
Ferret napisał/a: | niektórym pasuje, jak dziewczyny mają na jeża ścięte, so xD? |
Znasz takich delikwentów Ferrecie? No nie powiem zaskoczyłeś mnie :P A tak poza tym to +1 dla ciebie. Widać mamy zgodne poglądy (cóż za niespodzianka) xD |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:11
|
|
|
Ferret napisał/a: | Magu - no ale wiesz, niektórym pasuje, jak dziewczyny mają na jeża ścięte, so xD? |
Są gusta i guściki.. ;] |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:15
|
|
|
Mao napisał/a: | A czy ja piszę, że konkretnie Ty tak napisałeś ? |
Nie... i ja też nie bo dałem "np." xD kurde gubić się zaczynam... Nevermind.
Mao napisał/a: | A jak któraś zmieni fryzurę to "po co obcinałaś?". |
To prawie tak samo jakbyś obcięła sobie rękę. Też bym się spytał "po co obcinałaś?" xD Dobra to taki żarcik był. Prawie jak dowcipy pana Karola S. z Familiady -_- |
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:16
|
|
|
Mnie tam zawsze podobały się dłuższe włosy. W ogóle, włosy to jest coś, na co zwracam szczególną uwagę. I siebie też dużo bardziej wolę w wersji długowłosej, chrzanić, że więcej roboty, źle bym się czuła w krótkich ;).
Ale w sumie ja nie o tym chciałam...
Ferret napisał/a: | lol xD... to w takim razie długie włosy u faceta też są aseksualne xD? |
Bynajmniej!
I tyle ode mnie... |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:19
|
|
|
radgers napisał/a: | Nie... i ja też nie bo dałem "np." xD kurde gubić się zaczynam... Nevermind. |
Nie martw się, wyślemy po Ciebie grupę poszukiwawczą xD
radgers napisał/a: | To prawie tak samo jakbyś obcięła sobie rękę. Też bym się spytał "po co obcinałaś?" xD |
Nie no... Takich planów to ja nie mam ^^"
radgers napisał/a: | Dobra to taki żarcik był. Prawie jak dowcipy pana Karola S. z Familiady -_- |
Za dużo tv :p |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:22
|
|
|
Ferret napisał/a: | stanowczo ciemne ^^. I proste! |
Ja mam proste włosy, a zawsze chciałam mieć lekko falowane T__T Wydają mi się przez to takie oklapnięte...
Mao napisał/a: | Jeśli już, to tylko szamponetki używam ;)
|
A ja bym chciała sobie zafarbować włosy na jakiś długotrwały okres, ale póki co, to matka by mnie zabiła za normalną farbę, wiecie farbowanie niszczy włosy i te sprawy... Także szamponetki muszą mi na razie wystarczyć.
Mao napisał/a: | Pokażesz nam jak zmienisz kolor? xD |
Planuję małą sesję po zmianie imidżu, ale to jeszcze zależy, czy wyjdę na tych zdjęciach jak człowiek ^^'
Mao napisał/a: | U mnie to najbardziej w domu mi gadali "po co obcięłaś? juz taaaaakie łaaaaadne dłuuuugie włosy miałaś" itp itd. |
A u mnie jest wręcz przeciwnie - mój ojciec, jakby mógł, to by mnie na łyso zgolił __^__
Ale ja tam lubię moje długie kłaki, o. |
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:26
|
|
|
Radgers - znam, znam xD. Znam też taki, którzy lubią jak dziewczyna ma coś dziwacznego na główce (np. irokeza właśnie), z drugiej strony znam dziewczyny, które wolą długowłosych facetów, czy też skinów, albo dresów - wszystko zależy od gustu i potrzeb xD.
radgers napisał/a: | A tak poza tym to +1 dla ciebie |
To już mam +2 xD! Wow! xD
Cytat: | Z tym się zgadzam ;) |
To wedle sposobu liczenia Radgersa jest +1 xD.
Irin i z Tobą też mam coś wspólnego, bo również zwracam bardzo dużą uwagę na włosy (z tymże nie na swoje (na te wręcz nie zwracam uwagi, prócz "cholera... znowu do fryzjera" xD i tak zawsze mam potargane, więc po co czesać xD?), a dziewczyn i to nie tylko tej z którą się akurat spotykam ^^").
W wyglądzie zwracam właśnie uwagę największą na włosy i chyba uśmiech. Reszta jest już mniej istotna xD. |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:27
|
|
|
Ja powiem tyle: długie włosy rulez xD Sam zapuszczam od ponad 8 lat i tylko dwa razy. niedużo podcinałem końcówki. O wiele lepiej czuje się z długimi piórami, w zasadzie obawiam się momentu kiedy stanę się krótkowłosy :P A robota przy włosach to nic, lata praktyki plus przyzwyczajenie itepe pomagają. I jako, że mój dostęp do kompa jest teraz ograniczony więcej napiszę jutro :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:27
|
|
|
Urufu napisał/a: | Ja mam proste włosy, a zawsze chciałam mieć lekko falowane T__T Wydają mi się przez to takie oklapnięte.. |
Ja mam lekko falowane jak są długie, bo teraz to tak średnio.. Za krótkie są na fale :p
Urufu napisał/a: | A ja bym chciała sobie zafarbować włosy na jakiś długotrwały okres, ale póki co, to matka by mnie zabiła za normalną farbę, wiecie farbowanie niszczy włosy i te sprawy... Także szamponetki muszą mi na razie wystarczyć. |
Z tego względu wolę szamponetki, no i odrostów nie ma ;)
Urufu napisał/a: | Planuję małą sesję po zmianie imidżu, ale to jeszcze zależy, czy wyjdę na tych zdjęciach jak człowiek ^^' |
<nie może się doczekać> xD
Urufu napisał/a: | A u mnie jest wręcz przeciwnie - mój ojciec, jakby mógł, to by mnie na łyso zgolił __^__ Ale ja tam lubię moje długie kłaki, o. |
U mnie są raczej zwolennicy długich włosów, aczkolwiek jak miałam ze 3-4 latka to tata mnie zabrał do fryzjera. Jak wchodziłam byłam dziewczynką, ale jak wyszłam to już chłopcem T_T Nigdy mu tego nie wybaczę! Grrr! :p |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:30
|
|
|
Mai - z dedykacją i jak najbardziej szczerze - ale Ty masz takie śliczne długie włosy! Nie ścinaaaaj! Szkoda będzie! I wiesz, na mnie nie działa argument "ale Ty nie wiesz, jakie one upierdliwe są". Wiem, wcale nie są :3 (chyba, że w pobliżu jest znudzony Irinek :D) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:33
|
|
|
Cytat: | Ja mam proste włosy, a zawsze chciałam mieć lekko falowane T__T Wydają mi się przez to takie oklapnięte... |
Tak jest bardzo często - mamy "jakieś tam", a chcielibyśmy mieć "jakieś tam inne" i na odwrót xD.
Urufu napisał/a: | A u mnie jest wręcz przeciwnie - mój ojciec, jakby mógł, to by mnie na łyso zgolił __^__
Ale ja tam lubię moje długie kłaki, o. |
I mądrze!
A ojciec... nie przejmuj się ojcem xD! |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:38
|
|
|
Ferret napisał/a: | To wedle sposobu liczenia Radgersa jest +1 xD. |
Szybko się uczysz xD
Mao napisał/a: | Jak wchodziłam byłam dziewczynką, ale jak wyszłam to już chłopcem T_T Nigdy mu tego nie wybaczę! Grrr! :p |
Hmm przypomina mi sie post Amnezjusza sprzed 2 stron z tym, że tutaj sytuacja odwrotna :P Ale z drugiej strony w bardzo młodym wieku... xD
Ferret napisał/a: | A ojciec... nie przejmuj się ojcem xD! |
Skądś to znam. Mój tatko tez ma niekiedy wąty co do moich kłaków ale niech tylko spróbuje mnie do fryzjera wysłać czy cuś. Wara! :P |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-06-2008, 07:47
|
|
|
Vodh napisał/a: | Mai - z dedykacją i jak najbardziej szczerze - ale Ty masz takie śliczne długie włosy! Nie ścinaaaaj! Szkoda będzie! I wiesz, na mnie nie działa argument "ale Ty nie wiesz, jakie one upierdliwe są". Wiem, wcale nie są :3 (chyba, że w pobliżu jest znudzony Irinek :D) | Nic, tylko się podpisać (no, może z tym wyjątkiem, że długie włosy jednak są kłopotliwe, ale cóż, nie ma nic darmo) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|