Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-10-2005, 21:36
|
|
|
Cytat: | A każdy wie, że język wroga się przydaje i należy go znać...
chociażby po to, aby móc go zwyzywać w języku, który zrozumie :P |
Nie musi rozumieć, co do niego mówie. Wystarczy, że wie, że umiera... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-10-2005, 22:22
|
|
|
Co wcale nie znaczy ze nie znam zwłaszcza że moja babka to niemka co nie znaczy ze musze lubieć i w nim mówić. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 08:32
|
|
|
Wróciłam jakby ktoś nie zauważył. Uboższa o kupę forsy wydanej w Muzeum Czekolady i w sklepie z mangowymi gadżetami, bogatsza o czekoladę i mangowe gadżety.
No i teraz rozumiem, jak Niemcy szwargotają w normalnym dla siebie tempie. Czyli szybko. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-10-2005, 21:38
|
|
|
Witamy spowrotem Mai ^^ |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-11-2005, 15:52
|
|
|
Melduję, że jadę na działkę i w długi weekend mnie nie ma. Kropka. Wracam chyba w niedzielę (o ile nie w poniedziałek rano). Miłego weekendu wszystkim, nie rozwalcie forum ^^ |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 14-11-2005, 18:22
|
|
|
Ok... Plotki o tym, jakoby zepsół mi się komputer (i to bez pomocy sublokatorów) są prawdziwe.
Plotki o tym, jakoby kot rozwalił mi antene od radiówki i net u mnie działa bardzo słabo są prawdziwe (ale może już naprawili, bo jakoś siedzę).
Plotki o tym, że planowałem odejść są prawdziwe, nie mniej jednak nieaktualne. Zdecydowałem się jednak zostać.
Zainteresowani na priva / GG. Ostrzegam - wścibskich będą zbierać po całej Polsce. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 18:36
|
|
|
uff ulżyło mi , bo sie kurde zaczołem martwić. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-11-2005, 18:47
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: |
Plotki o tym, że planowałem odejść są prawdziwe, nie mniej jednak nieaktualne. Zdecydowałem się jednak zostać.
Zainteresowani na priva / GG. Ostrzegam - wścibskich będą zbierać po całej Polsce. |
Koty rządzą.
Niby jestem daleko, niby jestem wścibski, ale jakoś odeszła mi ochota na wypytywanie...
Dobrze że jesteś, szefie. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-11-2005, 15:32
|
|
|
Pozdrowienia z Budapesztu :) Konkurs wprawdzie trochę skopałem, ale może za rok poszczęści mi się bardziej... W każdym razie, wracam we wtorek - co znaczy tyle, że będę dostępny najwcześniej w czwartek wieczorem. Wiwat dziki plan zaj ęć :D |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-11-2005, 17:32
|
|
|
Zawiadamiam grzecznie, że moja firma uznała, że należy mnie wysłać na trzy dni do Poznania, cobym tam mądrze wyglądała i może jeszcze dowiedziała się czegoś pożytecznego.
Wyjeżdżam jutro (tj. poniedziałek) rano, wracam w środę po południu, raczej cały czas będę offline. W razie potrzeby IKa ma uprawnienia edycji recenzji na Tanuku, więc można ją tyrpać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-11-2005, 17:43
|
|
|
Wróciłem z Falconu, bawiłem się dobrze, Seji z Poltegeista to całkiem fajny gość, mimo, że próbował wymusić zwycięztwo w Munchkinie strasząc mnie Banem... W konfrontacji poszło mi tradycyjnie (odwróć tabele, to zobaczysz Zega na czele... Dąbi, którego może jeszcze niektóre dinozaury pamiętają też miał tradycyjne wyniki - 1 miejsce).
Ale jestem...
Raul kapitalisto! Chcesz relacje? |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 21-11-2005, 20:13
|
|
|
Avellana napisał/a: | Zawiadamiam grzecznie, że moja firma uznała, że należy mnie wysłać na trzy dni do Poznania, cobym tam mądrze wyglądała i może jeszcze dowiedziała się czegoś pożytecznego.
|
Szkoda, że przeczytałam to dopiero teraz. Choć pewnie i tak nie miałabyś czasu na spotkanie. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-11-2005, 17:21
|
|
|
Wróciłam, jestem online i nawet częściowo przytomna. Nadrabiam zaległości. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 30-11-2005, 15:34
|
|
|
Uwaga, uwaga. Moje kolejne plany wyjazdowe ogłaszam na wszelki wypadek z wyprzedzeniem.
W połowie grudnia jadę do Wrocławia na kolejną konferencję. Specjalnie przyjeżdżam jeden dzień wcześniej, czyli w niedzielę 12 grudnia. Jakimś porannym pociągiem, więc będę pewnie circa about południa. Mam wolny cały ten dzień, ale w poniedziałek konferencja zaczyna się o 14.30, więc też trochę czasu by się znalazło.
Ekipę okołowrocławską prosiłabym o sprecyzowanie planów, jeśli chcą się ze mną zobaczyć (co, jak, kiedy), ewentualnie prywatne napisanie mi, co mam przywieźć. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-11-2005, 16:46
|
|
|
Niedziela jest 11-ego;). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|