Hala przyjazdów i odjazdów |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-12-2005, 21:49
|
|
|
No dobra, jeszcze raz się przypominam. Znikam jutro z sieci na dni 4, towarzystwo uproszane jest o nieściąganie sobie nieba na głowę. W razie czego moderacja ma ze mną kontakt via komórka. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-12-2005, 21:09
|
|
|
Wróciłam, przeczytałam, zdębiałam.
Przykro mi to mówić, ale moderacja była zdecydowanie za łagodna. Nie będę wystawiać ostów wstecz, ale poważnie ostrzegam.
Moderatorów proszę, żeby się nie przejmowali, tylko wyczyścili działy M&A oraz Off-topic z całej tej radosnej twórczości. |
|
|
|
|
Kocic
|
Wysłany: 17-12-2005, 00:16
|
|
|
Jadę do domu, prawdopodobnie przez ponad tydzień będę bez netu. W razie czego wszystko odczytam 26. grudnia wieczorem późno...
K. |
_________________ Kocicem jestem i nic co kocie nie jest mi obce. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-12-2005, 13:04
|
|
|
Przyjechał mój brat. Z racji jego dość szczególnego trybu życia i faktu, że komputer stoi w jego pokoju mogę być trudno osiągalny...
Chyba pora pomyśleć nad zerwaniem z dotychczasowym, próżniaczym życiem, pomyśleniu o pracy, własnym mieszkaniu i necie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-03-2006, 18:58
|
|
|
W sobotę 25-tego w godzinach 11:00 do 17:00 mam być na dziwnym konkursie w Warszawie. W związku z tym poszukuję informacji dotyczących dojazdu. Przyjazd jest dość satysfakcjonujący (intercity.pl), lecz najwcześniejszy bezpośredni pociąg powrotny jest dopiero o 21:25. :( |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-03-2006, 19:09
|
|
|
Hm, niewiele pomogę, bo też się zawsze przemieszczałam pociągami... Jakby co, mogę Cię przechować, ale rozumiem, że wolałbyś nie wracać po nocy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-03-2006, 00:19
|
|
|
Ponieważ nie ma jak widzę palącej potrzeby mojej obecności na forum, a niektóre rzeczy na nim mnie przerastają, robię sobie wolne od niego do następnej środy. Życzę wszystkim miłej zabawy. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-03-2006, 10:37
|
|
|
Czy może ktoś z forumowiczów wybiera się na Pyrkon do Poznania? |
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 22-03-2006, 16:23
|
|
|
Ja niestety tez jestem zmuszona sie tu zapisac ze wzgledu na postepujace problemy z komputerem i dostepem do internetu. Po naprawie i wyeliminowaniu usterek wroce! :) |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-03-2006, 20:50
|
|
|
Nie ma mnie sobota/niedziela, wrócę pewnie wieczorem i może się odezwę... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 25-03-2006, 11:14
|
|
|
Dotarłem do PJWSTK.
Nie mogli się zalogować na własny komputer. Firefox się nie włączał, trzeba było profil wyczyścić. A przed chwilą była kilkominutowa przerwa w połączeniu z Internetem. No fajnie... Mam nadzieję, że chociaż konkursowe maszyny działają normalnie. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-03-2006, 22:16
|
|
|
Ostanio dużo myslałem i postanowiłem zrobic sobie odpoczynek od forum , jeszcze nie wiem jak długi, czy tez może pernamentny czy nie. Poprostu nie ma juz sił do niektórych spraw i tyle do zobaczenia kiedys może. |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 06-04-2006, 11:58
|
|
|
W tą sobotę znów do Warszawy, na ceremonię zakończenia. Dla obniżenia kosztów pojadę chyba autobusem, ale ten przyjeżdża o 6:45, a zajęcia zaczynają się dopiero o 13-tej. Będę mieć więc trochę luźnego czasu... |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-04-2006, 23:27
|
|
|
W zwiazku z dzisiejsza sytuacja na BH stwierdzam, ze nie mam ochoty na udzial w dalszej dyskusji, ktora opiera sie na demonstracji swojej dziecinnosci, uporu, obrazaniu innych itp.
To, ze ludzie maja swoje problemy osobiste, nie upowaznia ich do wyzywania sie na innych.
Mam dosc pewnych zachowan i nie czuje sie tu juz dobrze. Zainteresowani rozmowa ze mna moga mnie zlapac na GG. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 07-04-2006, 07:09
|
|
|
Prosiłabym o pozostawienie tego tematu faktycznym wyjazdom, a nie dramatycznym odezwom do narodu.
Tilk - jeśli będziesz miał ochotę wpaść, to zapraszam oczywiście, tylko musimy się jakoś poumawiać. |
|
|
|
|
|