Jak znalazłem/am Forum? |
Jak trafiłam(em) na Forum Tanuki (dawniej WB)? (ankieta dotyczy zarejestrowanych po 01.01.2005) |
Przez Tanuki (dawniej Wszechbiblie Anime) |
|
32% |
[ 44 ] |
Przez Oekaki |
|
0% |
[ 1 ] |
Przez inną stronę internetową |
|
11% |
[ 16 ] |
Wygooglałam(em) w poszukiwaniu stron / forów o Slayers |
|
14% |
[ 20 ] |
Polecił mi ją przyjaciel |
|
12% |
[ 17 ] |
Inne (jakie inne?) |
|
28% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 137 |
Wszystkich Głosów: 137 |
|
|
|
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 05-08-2009, 17:52
|
|
|
A ja przez Tanuka. Myślę sobie - "recenzje -> i to jakie fajne -> o, forum! No to się rejestrujemy!" I tak to mniej więcej było. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-08-2009, 18:25
|
|
|
A ja... szukałem w google informacji na temat Warhammera i wygooglowałem tanukowy topik o czołgach. Jak jeszcze zobaczyłem, że Cerber się tam udzielał, to aż się postanowiłem zarejestrować. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
Ostatnio zmieniony przez Slova dnia 22-06-2010, 22:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Steno
|
Wysłany: 22-06-2010, 12:00
|
|
|
A ja w google wpisałam forum anime i się wyświetliło wtedy się zarejestrowałam i tak do tego doszło |
_________________ ♥ http://www.habla.fora.pl/ ♥
Żeby nie było dopiero zaczynamy ;) |
|
|
|
|
BoginiMarzeń
Marzycielka
|
Wysłany: 23-07-2010, 18:01
|
|
|
Znalazłam ja przez przypadek ;) Spodobała się wiec sie zarejestrowałam :) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
|
godofblackmetal
Boku wa shinimasen!
|
Wysłany: 19-09-2010, 01:10
|
|
|
Ja zaspokajałem swoją próżność i szukałem informacji o sobie (a dokładnie o swoim nicku) i trafiłem to na forum gdzie przeczytałem kilka średnio miłych rzeczy na swój temat (zresztą słusznych...no może nie wszystkie) i musiałem sprawę wyjaśnić i tyle, pewnie zostanę na dłużej ^^ |
_________________ Madao: road of gintama.
|
|
|
|
|
Valerain
Arbiter Elegantiarum
|
Wysłany: 19-09-2010, 19:30
|
|
|
Ukłony w stronę szanownej Leny która na Tanuki mnie zaciągnęła, najpierw bez rejestracji a potem się zarejestrowałam i zostałam ;] |
_________________ "Hey, Gilbert, can you hear the poem of wind and trees" |
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 26-09-2010, 20:13
|
|
|
Ja .. etoo .. Przed oglądnięciem jakiegoś anime, zawsze sprawdzam najpierw grafikę, a potem recenzje i oceny z anime tanuki i tak jakoś wyszło potem forum ^^ |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
AndyWorck
Nishishishi~~
|
Wysłany: 13-10-2010, 22:06
|
|
|
Ja wygooglowałem, ale nie w poszukiwaniu forum o Slayers, tylko wpisałem po porstu "forum anime" i tak wyszło xD |
_________________ Iwanai yakusoku shite ne... Yubikiri genman uso tsuitara hari senbon.. |
|
|
|
|
Kirivia
Pani ciemności
|
Wysłany: 06-08-2011, 20:45
|
|
|
Ja.. no cóż. Pewnego pięknego letniego poranka rok (a może więcej) temu strasznie mi się nudziło, postanowiłam poszukać jakichś gierek na przeglądarkę, trafiłam na margonem.pl Poznałam pewną miłą osóbkę która dała mi swoje gg i która pewnie mnie już nie pamięta a obecnie ma w opisie link do tegoż forum z ofertą sprzedania mangi :) |
|
|
|
|
|
wukuwu
|
Wysłany: 06-08-2011, 22:47
|
|
|
non stopa zapominam o forum.... W zasadzie znalazłem się tu ponieważ moje pomysły na dobre anime się skończyły, więc za każdym razem gdy szukam czegoś wyjątkowego zaglądam do was ;)
puff tak o to tu jestem ! |
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-08-2011, 11:28
|
|
|
Kirivia napisał/a: | Poznałam pewną miłą osóbkę która dała mi swoje gg i która pewnie mnie już nie pamięta a obecnie ma w opisie link do tegoż forum z ofertą sprzedania mangi :) |
Savia! : o Jakbym mogła zapomnieć. I chyba jednak więcej niż rok temu - jeśli to oczywiście chodzi o mnie ;) |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Kirivia
Pani ciemności
|
Wysłany: 07-08-2011, 12:16
|
|
|
Ty, ty ^^ Miło ze pamiętasz :D Myślałam już że cały świat o mnie zapomniał a tu proszę jaka niespodzianka :) |
|
|
|
|
|
Amadeo
Samotny Wilk
|
Wysłany: 27-01-2012, 12:11
|
|
|
No ja się tu znalazłem bo zauważyłem reklamę na stronie internetowej - anime.com.pl no i pomyślałem sobie, a wejdę tutaj co mi zależy ;D |
_________________ Gdzie ja mam sumienie ? Nie mam jestem jak nakręcana zabawka. |
|
|
|
|
szwagier
Kitsune
Dołączył: 21 Maj 2012 Skąd: Ostrów Wielkopolski Status: offline
|
Wysłany: 22-05-2012, 20:20
|
|
|
Trochę skomplikowane, poprzednie forum na którym się udzielam zaczęło mnie irytować słabą aktywnością użytkowników więc postanowiłem udać się w inne miejsce gdzie będzie się coś działo. Link do forum podesłał mi znajomy, w taki sposób się tutaj pojawiłem xP |
_________________ People die if they are killed.
|
|
|
|
|
pales
|
Wysłany: 24-05-2012, 11:59
|
|
|
Witam wszytskich, ja się dowiedziałam od koleżanki, weszłam i poczytałam kilka tematów, i myślę, że zostanę na dłużej :) |
|
|
|
|
|
|