Jak znalazłem/am Forum? |
Jak trafiłam(em) na Forum Tanuki (dawniej WB)? (ankieta dotyczy zarejestrowanych po 01.01.2005) |
Przez Tanuki (dawniej Wszechbiblie Anime) |
|
32% |
[ 44 ] |
Przez Oekaki |
|
0% |
[ 1 ] |
Przez inną stronę internetową |
|
11% |
[ 16 ] |
Wygooglałam(em) w poszukiwaniu stron / forów o Slayers |
|
14% |
[ 20 ] |
Polecił mi ją przyjaciel |
|
12% |
[ 17 ] |
Inne (jakie inne?) |
|
28% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 137 |
Wszystkich Głosów: 137 |
|
|
|
Wersja do druku |
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-11-2003, 18:30
|
|
|
A ja bywałam na WB jako takiej, jak Slayers jeszcze w ogóle nie leciało, tylko czytałam artykuł w Kawajcu i mi się opis anime spodobał....
a do forum Satsy, Miya, Seri i Sae mnie namówiły (chociaż raczej pośrednio, chciałam wiedzieć o czym one gadają ;P) |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 18-11-2003, 19:45
|
|
|
Ja tam nie wiem - moja rodzicielka to nawet zna osobiście większą część elity forum (ale obciach ^^''')
Chociaż rozumiem, że rodzina może być niewtajemniczona... Ostatnio na przykład moja babcia kazała mi oglądać nasz kochany program "Uwaga", gdzie opowiadali o pedofilach, poszukujących ofiar właśnie przez internet i powtarzała: "ty uważaj na siebie" ^^'' |
|
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 25-02-2004, 16:11
|
|
|
tilk dałmi linka |
_________________ przepraszam wszystkich |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-02-2004, 18:09
|
|
|
Ja słabo pamiętam...ale chyba siedziałam sobie na informatyce w pokoju m&a na onecie i z ktoś mi podał adres. W każdym razie jestem jego dłużniczką!!!! Niech ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!!!! |
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 05-01-2005, 11:33
|
|
|
Mnie to na foruma Ini wcisnęła
I sie Razuri mały potworek szybko zadomowił >3 |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-02-2005, 08:13
|
|
|
Dodałem ankiete do tego adresu. Starych użytkowników prosze o NIE WYPEŁNIANIE!
Chodzi mi o opinię zdarzających się od czasu do czasu nowych. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-02-2005, 11:03
|
|
|
Tak notabene, to czemu tu nie ma mojej "opowieści"? ^^"
WB znalazłam przez znajomego XYZ-a. Po przeczytaniu, przejrzeniu i zapoznaniu z każdej strony zauważyłam forum... Cóż, wtedy to jakoś średnio się paliłam do takiej zabawy, z racji braku netu w domu. Jednakowoż w maju zeszłego roku Maieczka z racji ukończenia lat 16-tu stała się szczęśliwą posiadaczką łącza internetowego... No cóż, już wtedy wiedziałam, że rejestracja na tymże forum będzie pierwszą rzeczą, którą zrobię...
...i oto jestem ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 19-02-2005, 20:27
|
|
|
o, czyżbym tu nic nie wpisał... hańba^^"
Tak więc na WB znalazłem się za sprawą dwóch tutejszych szajbusek, poznanych na innym forum^^. Najpierw się zarejestrowałem, po czym trochę o tym zapomniałem, później wróciłem |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 20:27
|
|
|
Szukałem recenzji jakiejś, chyba Berserka i znalazłem Tanuki, później (niedawno) Bianca podbiła mi adrenalinę (miłośnikowi romansów:p) recenzją KGNE i tak się stało, że postawnowiłem się dzielić swoimi uwagami etc.
Dzięki Biance tu jestem i cieszę się, że mogę poznać ciekawych ludzi których pasja jest taka sama jak moja;) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 17-11-2005, 21:10
|
|
|
Żebym to ja pamiętał, jak znalazłem to forum.
Nawet nie pamiętam szczerze mówiąc, kiedy to było (*Spogląda do profilu - Sro 16 Kwi, 2003* - kupa czasu ;)
Pamiętam jedynie, że spodobał mi się fakt, iż ludzie tak szybko odpowiadali na posty i to w dużej mierze on zadecydował o tym, że tu zostałem. Co prawda miałem chyba półroczną przerwę i teraz występuję raczej w roli biernego czytacza, ale i tak nie ma źle :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 17-11-2005, 21:34
|
|
|
google .. przypadek |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 00:29
|
|
|
haaa... mnie o Tanuku powiedziała Bianca. A był na nim guzik "Forum"... no i tak za 2-3 tygodnie minie ciążowa liczba miesięcy odkąd tu trafiłem... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 18-11-2005, 14:38
|
|
|
Nadciągnęłam z Kasumi. Na stronie głównej tego serwisu, swego czasu pojawiła się informacja o podjęciu współpracy z Tanuki. Nigdy wcześniej nie byłam na Tanuki więc z ciekawości zajrzałam. Znalazłam forum i jakoś tak wyszło... |
|
|
Kielon
|
Wysłany: 24-11-2005, 22:21
|
|
|
Ja szukalem subów do Triguna i google znalazlo miedzyinnimi ta strone. Jakos forum mie nie pociagalo, ale zaczolem korzystac z recenzji na www.tanuki.pl zeby wiedziec co warto ogladac. Po pewnym czasie doszedlem jednak do wniosku, ze fajnie by bylo pogadac z kims o "moim nowym zainteresowaniu". Wlasnie dlatego zalogowalem sie i jestem:) |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-11-2005, 14:35
|
|
|
Ni cholery nie pamiętam, gdzie znalazłem linka do Wszechbiblii Slayers, być może w którymś Kawaiiu? W każdym razie było to pierwsze forum, na jakim się zalogowałem, więc początkowo zachowywałem się delikatnie mówiąc niedojrzale. Po około dwóch-trzech miesiącach zabawy dałem sobie zresztą spokój i zniknąłem na niemal rok. Wpadłem tylko na chwilkę bodajże w wakacje i wtedy zauważyłem, że forum jest w trakcie Wielkiej Przemiany - większa kontrola modów, usunięcie emotikonek etc. Nie spodobał mi sie ten pomysł, wiec znowu wybyłem. Dopiero gdzieś w marcu (kwietniu?) 2004 znowu się pojawiłem i zauważyłem, że zmiany wbrew pozorom wyszły na dobre;P (zresztą był to okres, gdy wyzbywałem się ze swej filozofii życiowej tych niewielkich resztek anarchizmu jakie mi pozostały).
Od tamtego czasu stałem się tutaj stałym elementem krajobrazu;> |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|