Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jak znalazłem/am Forum? |
Jak trafiłam(em) na Forum Tanuki (dawniej WB)? (ankieta dotyczy zarejestrowanych po 01.01.2005) |
Przez Tanuki (dawniej Wszechbiblie Anime) |
|
32% |
[ 44 ] |
Przez Oekaki |
|
0% |
[ 1 ] |
Przez inną stronę internetową |
|
11% |
[ 16 ] |
Wygooglałam(em) w poszukiwaniu stron / forów o Slayers |
|
14% |
[ 20 ] |
Polecił mi ją przyjaciel |
|
12% |
[ 17 ] |
Inne (jakie inne?) |
|
28% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 137 |
Wszystkich Głosów: 137 |
|
|
|
Wersja do druku |
Yuffi
|
Wysłany: 08-06-2012, 18:02
|
|
|
Z czystych nudów zaczęłam przeszukiwać neta w poszukiwaniu forów, które bby mi do gustu przypadły :P I tak trafiłam tutah :3 |
|
|
|
|
|
bydgoszczanin
|
Wysłany: 20-08-2014, 20:51
|
|
|
Ja podobnie jak Yuffi - z tym, że nie z nudów. Szukałem forum o anime i tak oto trafiłem do was ;) |
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 20-10-2014, 19:07
|
|
|
Na początku jeszcze nie wiedziałem, że kotatsu i tanuki to to samo. Tanuki kojarzyłem, chociaż za często nie odwiedzałem. Na forum znalazłem się razem z moją ekipą po tym, jak nas zbanowali na innym forum. |
|
|
|
|
|
alosza
green coat
|
Wysłany: 21-10-2014, 21:46
|
|
|
Swarga napisał/a: | Na początku jeszcze nie wiedziałem, że kotatsu i tanuki to to samo. Tanuki kojarzyłem, chociaż za często nie odwiedzałem. Na forum znalazłem się razem z moją ekipą po tym, jak nas zbanowali na innym forum. |
Same me. To nawet ja wskazałem kotatsu jak przeglądałem możliwe alternatywne forum mangu i animu. No ale w sumie już chyba wszystkim z tej paczki, wcześniej lub później, mniej lub bardziej, zabawa w forum się znudziła.
Na bieżąco czytam Claymore, Berserka, HxH, Say I love you (lol) i coś tam jeszcze i przeglądam z przyzwyczajenia Naruto i Bleacha. Tematycznie pod kątem poszczególnych tytułów to forum nie jest jakoś przesadnie rozbudowane, więc w sumie też jakoś tak w praniu wyszło, że przesadnie się nie udzielam. Tyle co w tematach politycznych, co już jest jakąś totalną anomalią. Zarejestrować się na forum mangu i animu, żeby o polityce gadać. Tyle wygrać. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-10-2014, 23:23
|
|
|
Swarga napisał/a: | Na początku jeszcze nie wiedziałem, że kotatsu i tanuki to to samo. |
Bo na dzień dzisiejszy to nie jest to samo. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 23-10-2014, 11:47
|
|
|
Przepraszam, nie wiedziałem o tym. Ze wstydu zakryłem uszy jajami. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 23-10-2014, 17:10
|
|
|
Absolutnie nie miałem zamiaru Cię poprawiać. Po prostu niektóre fakty wymagają dopowiedzenia. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-10-2014, 19:50
|
|
|
Niemożliwe, że nigdy się nie wypowiedziałam w tym temacie! Long story short: dawno dawno temu (nieprawda, wcale dawno) gdy forum i strona były jeszcze razem to przez strone z recenzjami trafiłam na forum (o, forum!). A tam w dziale literackim doszło do polemiki między mną i Slovą (pozdrawiam), a że pisanie jako gość było problematyczne postanowiłam się zarejstrować. Tak osiadłam i zapuściłam korzenie. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 31-10-2014, 00:37
|
|
|
Przytocz tę polemikę, bo nie pamiętam ani trochę, co to była za historia... |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-10-2014, 08:54
|
|
|
|
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 31-10-2014, 16:32
|
|
|
Ze smutkiem stwierdzam, że pięć lat temu pisałem znacznie ciekawsze posty... |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 31-10-2014, 20:13
|
|
|
Wiesz, poczekasz trochę , dojdzie do kryzysu wieku średniego i znowu rozwiniesz skrzydła.
Ale fakt jest faktem, w czasach naszej koegzystencji z wielkim tanukiem, w okresach przepływów mas narybku, ja złapałem się na zielony leyout (starego) tanuka anime, poszperałem trochę stronę, wpadłem na forum z paskudnym niebieskawym? rysunkiem na górze, który jednak mi się spodobał. Chyba przez buźkę Mahoro lub kogoś podobnego. I uwaga, teraz zwrot akcji. Zarejestrowałem się tutaj tylko po to aby zobaczyć na czym polegają fora internetowe, bo na tweak.pl(obecnie pure pc) mnie zablokowali. Po kilku nieudacznych próbach raczkowania po forum, dałem sobie spokój i wróciłem tu dopiero po obejrzeniu moich ulubionych do tej pory serii.
Haibane Renmei, Eureka Seven, Elfen Lied, Figure 17, Last Exile i parę innych tytułów było dla mnie tylko początkiem. Niektóre z nich nawet kiedyś trzymałem na veohu zanim posprzątali :] a wszystko w tej przerwie między rejestracją, ucieczką i powrotem do.. prawie codziennie odwiedzanego forum. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 01-11-2014, 20:36
|
|
|
Koranona napisał/a: | Niemożliwe, że nigdy się nie wypowiedziałam w tym temacie! |
Ano, takie rzeczy odkładane kiedyś śmiercią naturalną umrzeć muszą. Tak na przykład ja właśnie leżę przywalony świadomością, że totalnie i absolutnie nie pamiętam jak tak konkretnie na forum tutaj dotarłem... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 06-11-2014, 22:34
|
|
|
Koranona napisał/a: | A tam w dziale literackim doszło do polemiki między mną i Slovą (pozdrawiam), a że pisanie jako gość było problematyczne postanowiłam się zarejstrować. Tak osiadłam i zapuściłam korzenie. |
Hmm... I teraz jako podstawa do polemiki będę się czuła odpowiedzialna za zanonienie forum. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-11-2014, 22:37
|
|
|
Dobrze Ci to wyszło :D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|