Jak znalazłem/am Forum? |
Jak trafiłam(em) na Forum Tanuki (dawniej WB)? (ankieta dotyczy zarejestrowanych po 01.01.2005) |
Przez Tanuki (dawniej Wszechbiblie Anime) |
|
32% |
[ 44 ] |
Przez Oekaki |
|
0% |
[ 1 ] |
Przez inną stronę internetową |
|
11% |
[ 16 ] |
Wygooglałam(em) w poszukiwaniu stron / forów o Slayers |
|
14% |
[ 20 ] |
Polecił mi ją przyjaciel |
|
12% |
[ 17 ] |
Inne (jakie inne?) |
|
28% |
[ 39 ] |
|
Głosowań: 137 |
Wszystkich Głosów: 137 |
|
|
|
Wersja do druku |
SenSeiji
Wild Soul
|
Wysłany: 07-12-2006, 22:58
|
|
|
Ja miałem podobne wejście do forum Tanuki jak fonewm i acx, tylko że ja szukałem i dalej szukam w necie dalszych tomów mangi pt. Księga Snów |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 08-12-2006, 18:59
|
|
|
Mecenas znany również jako SireVan coś mi tam kiedyś powiedział, a że akurat szukałem nowego miejsca gdzie mógłbym sobie poflame'ować to się zarejestrowałem. Niestety okazji do kłótni jak na lekarstwo (jedynie anfan troche rozbudził towarzystwo), ale czasem można coś fajnego przeczytać :( |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-12-2006, 00:02
|
|
|
ehh.. ludzie dziwni tu trafiają... i w takie czasem sposoby, że to aż strach się bać... a mi się po prostu nudziło... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
roma
|
Wysłany: 17-12-2006, 23:17
|
|
|
Jak znalazłam to forum? Pewnie jak większość ludzi... Szukałam recenzji anime i trafiłam na tą strone... Po kilku przeczytanych mangach ( aż dwóch ^^) i kilku obejrzanych anime ( hmmm tego by trochę było...) doszłam do wniosku że chce dowiedzieć się wiecej na te tematy i poszukać innych wartych obejrzenia serii. |
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 18:36
|
|
|
ja wyladowalem ty szukajac jakiegos forum o anime a nick mam supcio nie :D |
|
|
|
|
|
dusia
|
Wysłany: 27-12-2006, 18:40
|
|
|
a ja trafiłam tu z anime.tanuki.pl :)
a kilka minut później znalazłam w Googlach :P |
|
|
|
|
|
fleischman
|
Wysłany: 27-12-2006, 20:30
|
|
|
Od jakiegoś czasu korzystałem z recenzji na anime.tanuki i wczoraj mnie natchnęło, żeby się zarejestrować. |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 05-03-2007, 17:41
|
|
|
Tak naprawdę to wszystko zaczeło się od mojej siostry. Zarejestrowała się na pewnym forum motoryzacyjnym (taka pasja^^) i tym samym podsunęła mi pomysł, gdzie mogę się wypowiadać na interesujące mnie tematy. Wcześniej po prostu nic takiego nie przyszło mi no głowy, ale szybko stało się jasne, że takie miejsce jest mi potrzebne.
W momentach silnego przeanimienia odczuwam przemożną chęć wymiany informacji i czasem może to dobrowadzić do prób konwersacji z szkolnymi znajomymi, a to zwykle kończy się dziwnymi spojrzeniami wyżej wymienionych...
Poszperałam w internecie w poszukiwaniu forów różnej maści i tanuki najbardziej przypasowało mi atmosferą i jakością postów. Piszę tu od niedawna, ale zauważyłam, że od tego czasu styl moich wypowiedzi znacznie się poprawił. Chociaż z niektórymi nie ma co porównywać_^_.
*khy* nawiasem mówiąc, weszłam na jakieś nowe m&a forum i oczki mi wypaliło. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Odene
Shuuuu
|
Wysłany: 17-03-2007, 00:56
|
|
|
Googlałem sobie z nudy w poszukiwaniu nowych, bądz jeszcze nie odkrytych przezemnie stron o Slayers'ach i wpadłem do wielkiego subforum Tanuki o tematyce Slayersów *.*
Przez pierwsze 5 minut zastanawiałem się jak to się stało ze tu wcześniej nie trafiłem _^_
Moją uwagę zwróciło również obecność Ly - Jestem jej wielkim fanem, uwielbiałem czytać Fiki jej autorstwa <rozpływa się>
Nio i tak oto jestem, kolejny fanatyk świata Liny Inverse ^^ |
_________________ My mind is my power, My power is my mind...
When uncorrupted by other elements, my mind is my pure power. |
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-03-2007, 01:00
|
|
|
momoko napisał/a: | Poszperałam w internecie w poszukiwaniu forów różnej maści i tanuki najbardziej przypasowało mi atmosferą i jakością postów. |
Dlatego postanowiłam zostać tu a nie gdzie indziej. I nie żałuję. A wcześniej po prostu szukałam przez google różnych stron poświęconych m&a |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-03-2007, 09:18
|
|
|
Kilka razy gdy czegoś szukałam trafiłam na Tanuki właśnie. Z niejasnych teraz dla mnie przyczyn, najprawdopodobniej szukając czegoś co mnie bardziej męczyło wlazłam na forum. No i trzeba przyznać, że zachwyciła mnie kultura, porządek ( np jeśli chodzi o avatary i podpisy, dla mnie miarą forum jest to jak wielkie mogą być oba te elementy ) i profesjonalizm. Chamstwa mam dosyć na codzień, przynajmniej korzystając z Internetu nie chcę mieć z nim do czynienia. I zostało Tanuki... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 17-03-2007, 09:41
|
|
|
Ja od jakiegoś czasu korzystałam z recenzji Tanuki. Od dość długiego czasu :)
A na forum się nie zapisywałam bo uważałam, że nie mam czasu i jak mnie wciągnie to nie będę mogła się uczyć. Ale już nie wytrzymałam, bardzo chciałam się tu wypowiadać :D Więc się zarejestrowałam i proszę: klikam, jestem już uzależniona, ale jakoś (ledwo, bo ledwo :() sobię radzę.
Też uwielbiam tutejszą miłą i kulturalną atmosferę. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-03-2007, 09:42
|
|
|
No... Ale nie ma w ankiecie odpowiedzi < Siostra mi założyła konto >... |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Amelli
|
Wysłany: 27-03-2007, 09:12
|
|
|
Początki mojego zainteresowania tematem japońskiej animacji- dla niekumatych > anime - sięgają wczesnego dzieciństwa, kiedy to chłonąłem odcinek po odcinku takie kultowe serie jak Generał Daimoss, czy też Yattaman (nie pytajcie o wrażenia...). Jednakże, dopiero wraz z podłączeniem się do Cyfry+ mogłem rozwijać swą pasję wraz z kanałem tematycznym Hyper. Oraz z jego forum, które to stało się odskocznią do waszego portalu.
I oto jestem. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-03-2007, 16:38
|
|
|
U mnie to tak troche dziwnie, na forum, gdzie tak przypadkiem mam admina, był mały problem, powiedzmy, przypadkiem się zbanowałam i powiedziałam koledze, że szukam jakiegoś ciekawego forum, no i dostałam link...na to forum. |
|
|
|
|
|
|