W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 25-07-2008, 21:02
|
|
|
Ja też miałam krótki romans z gra Fable! Trochę za bardzo ta gra kojarzyła mi się z platformówką, za dużo tego łubu - du. Odpadłam gdzieś w trakcie wykonywania pobocznej misji, miałam kogoś uratowac i przyprowadzić do wyznaczonego miejsca. Człowieka jakimś cudem uwolniłam, ale tylko na chwilę. W następnej komnacie banda narodzonych na nowo potworów szybko mi go zabiła. Załamałam się i stwierdziłam, iż to był koniec grania mojego w ten tytuł.
Aktualnie powróciłam do starej gry Alien Nations 2. To plemię podobnych do robaków jest tak zabawne, że wkręciłam się ponownie w grę i pogrywam w kampanię. Dopiero druga misja przede mną! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Elof
Kowal
Dołączył: 12 Paź 2007 Skąd: Chmmm... dobre pytanie... Status: offline
|
Wysłany: 26-07-2008, 10:29
|
|
|
Fable? Kupiłem, odpaliłem i... wsiąkłem. Przez kilka dni mnie nie było a po ukończeniu wciąż mi mało. Gra straszliwie uzależniająca(a myślałem, że do tego są zdolne tylko MMORPG). Gra niepozbawiona wad ale nie zmienia to faktu, iż jest niezwykle klimatyczna, w pewnym sensie nowatorska a co za tym idzie, bardzo wciągająca. Polecam! |
|
|
|
|
|
Kiba
Wolf
|
Wysłany: 02-08-2008, 18:08
|
|
|
Thief: The Dark Project (Gold Edition) --> Stara, świetna skradanka z elementami horroru. |
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 02-08-2008, 20:25
|
|
|
Zacząłem zabawę z Canis Canem Edit [Ps2] i Herdy Gerdy [Ps2], odrywając się od PESa2008 [X360], choć zapewnę jeszcze dziś popróbuję Viewtifull Joe [Ps2] i Deus Ex [Ps2], cóż trza sprawdzić co tam nowego na półkę doszlo...
a co do Fable...hmmm Fable, Fable... |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Doktor J
The Mad Scientist
|
Wysłany: 03-08-2008, 00:08
|
|
|
A ja dzisiaj odkopałem Sim City 4 Deluxe edition. Już zapomniałem co to za frajda budować własne miasto. Dodam, że miasta w moim regionie nazywam od imion bohaterek z Galaxy Angel. Na razie powstały miasta Mint, Forte, a jutro zapewne Ranpha... |
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-08-2008, 12:28
|
|
|
Rozpoczęłam ostatnią jak narazie grę z serii Ace Attorney - Apollo Justice. Dopiero początek drugiej sprawy, ale już jest równie zabawnie, jak w poprzednich grach. Apollo robi nawet lepsze miny od Phoenixa (choć nie tak dobre jak Edgeworth).
Jeszcze, co prawda, nie skończyłam AJ, ale już teraz nie mogę się doczekać następnej gry. Miło będzie móc grać Edgeworthem, oj miło. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
|
|
|
|
krejd
Uaaa :P
|
Wysłany: 09-08-2008, 11:31
|
|
|
W STALKER-a gram. Boska gra, boski klimat, boska polonizacja. Lektor w grze? Kto by pomyślał? A tu się okazało, że strzał w dziesiątkę. Kilka godzin grania w tę grę w nocy, przy zgaszonym świetle - świetna sprawa. Ostatnio też Gothic III. Nie chce mi się grać - gry już dawno mnie znudziły. |
_________________ Kyuuu :). |
|
|
|
|
Rabit
???? ???
|
Wysłany: 10-08-2008, 07:28
|
|
|
Aktualnie gram jedynie w eGalactica (pomagam przy tworzeniu gry)
Wcześniej grałem w najnowszego moda do Homeworlda 2 mod PDS ver.2.6
A tak ogólnie patrzę na nowe gry to nie widzę nic ciekawego dla siebie może wybrzydzam ale gry które teraz wychodzą wydają mi się bardzo uproszczone i bez porządnej fabuły. |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 10-08-2008, 08:06
|
|
|
Bawię się Nba Street V3 i to dosłownie BAWIĘ bo gra stanowi sam czyściutki miodek w postaci pure fetysz.
płynna, głośna, kolorowa i się błyska, cudenko. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 17-08-2008, 00:49
|
|
|
Po przerwie spowodowanej urlopem, podczas którego miałem ciekawsze rzeczy do roboty, wróciłem do męczenia Phoenixa Wrighta. Ukończyłem część drugą, ponadto wreszcie zamknąłem piątą, "bonusową" sprawę części pierwszej. Z tym dmuchaniem w mikrofon to przesadzili ;) |
|
|
|
|
|
alex
|
Wysłany: 17-08-2008, 09:18
|
|
|
Jak miałem więcej czasu to grałem sobie w MMORPG, takie jak WoW, Ragnarok Online. Ale teraz to nie mam czasu za bardzo, a takie gry go wymagają w dużym wymiarze godzin. Czasem teraz sobie dla zabawy gram w Counter Strike Source |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-08-2008, 11:07
|
|
|
Kilka osób się zachwyca Wrightem, a ja akurat męczę kryminały Joe Alexa. Chyba zacznę węszyć dokładniej wokół tej gry. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
|
Wysłany: 17-08-2008, 13:57
|
|
|
Czy w drugiej i trzeciej części Phoenix Wrighta też jest dmuchanie w mikrofon? Jakoś chwilowo nie mam ochoty wzbogacać swojej konfiguracji sprzętowej, więc w tej chwili Apollo Justice położył mnie już na drugiej sprawie... |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 17-08-2008, 14:38
|
|
|
Jeśli dobrze pamiętam to w w drugiej i trzeciej części nie było dmuchania w mikrofon (rzecz wybitnie irytująca, przyznam), a w czwórce było tylko w tej jednej sprawie.
Przy okazji, zakończyłam już Apollo Justice, a czekając aż wyjdzie Gyakuten Kenji być może pogram trochę w Profesora Laytona. |
|
|
|
|
|
|